Преди година беше 0.70 мисля. Има напредък.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivivanov.bg Разгледай мнение
Някой да има представа къде са тези 'материали' с предварително обявяване на проекта за решение?
Last edited by colline; 20.05.2019, 20:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivivanov.bg Разгледай мнение
Някой да има представа къде са тези 'материали' с предварително обявяване на проекта за решение?
- 1 like
Коментар
-
Албена АД-к.к. Албена представи копие от публикация на покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите
...
3. ... приема решение за разпределяне ... съгласно предварително обявеното в материалите ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеБлагодаря Грую, знаех си че знаеш хубави местенца и ще дадеш идеи.. В Италия съм била последно 2002 (без южната част) и май ще е време пак да се ходи.. Особено щом го препоръчва човек като теб.. (естет!)
А Албена я обичам заради сантимента, спомени от младежки години и т.н.. Не че е нещо супер като курорт, просто си имам личен сантимент..
На южното море кракът ми рядко стъпва, но има едно местенце което ми харесва - Свети Тома.. мястото е вълшебно..
Благодаря още веднъж Грую, жив и здрав и успехи!
Благодаря и на Inta53 за позитивните думи, и желанието за взаимопомощ! ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
В България - Дюни, но това е, защото съм с деца, иначе ходим и в Мирамар в Обзор, но там е доста цифра, поне според мен. Препоръчвам ти хубава и сравнително евтина дестинация наблизо - т. нар Италиански малдиви в Пулия (порто чезарео) - уникално е, а и наблизо има също страхотни неща (Алберобело, Мартина Франка, Лече, Матера, Бари, Монополи, Галиполи). И е хем евтино, хем храната е като никоя друга в Европа (само в Португалия съм ял подобна), а и все още не е пренаселено. Отделно полетите до Бари са за без пари, пък ако имате повече време, може да отскочите и до другата страна на Ботуша - Амалфи, Капри, Соренто, Салерно....
За Албена, виждам и плюсове (природа и плаж ) и минуси ( соц сгради ). Ще трябват сериозни инвестиции за да развие потенциала си но същевременно да не се презастроява.
Коментар
-
Благодаря Грую, знаех си че знаеш хубави местенца и ще дадеш идеи.. В Италия съм била последно 2002 (без южната част) и май ще е време пак да се ходи.. Особено щом го препоръчва човек като теб.. (естет!)
А Албена я обичам заради сантимента, спомени от младежки години и т.н.. Не че е нещо супер като курорт, просто си имам личен сантимент..
На южното море кракът ми рядко стъпва, но има едно местенце което ми харесва - Свети Тома.. мястото е вълшебно..
Благодаря още веднъж Грую, жив и здрав и успехи!
Благодаря и на Inta53 за позитивните думи, и желанието за взаимопомощ! ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
В България - Дюни, но това е, защото съм с деца, иначе ходим и в Мирамар в Обзор, но там е доста цифра, поне според мен. Препоръчвам ти хубава и сравнително евтина дестинация наблизо - т. нар Италиански малдиви в Пулия (порто чезарео) - уникално е, а и наблизо има също страхотни неща (Алберобело, Мартина Франка, Лече, Матера, Бари, Монополи, Галиполи). И е хем евтино, хем храната е като никоя друга в Европа (само в Португалия съм ял подобна), а и все още не е пренаселено. Отделно полетите до Бари са за без пари, пък ако имате повече време, може да отскочите и до другата страна на Ботуша - Амалфи, Капри, Соренто, Салерно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеГрую, а кой е 'твоят курорт'? Би ли препоръчал нещо.. Виждам си човек-естет, обичаш хубавото..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеАз не пия ) А и за ку*варлъка кво да ти кажем.. жена съм, и нещо тайландските мъже.. хмм.. нема стане работата.. )
Но, иначе дестинацията си е топ! Слънце, евтинийка, море..
Ти само речи туй що ти липсва или ти не стига...- нема няма и нема не мога- смяна и пак
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеInta, тва ясно.. ама много дълъг пътят до там бре, 11 часа полет.. множко ми идва..
За България кажете, чуждите ги поназнайваме..
пп. ти пробвай пък после можи да не ни разкажеш всичко
Коментар
Коментар