Нямам намерение да се включвам в излишни спорове, но искам единствено да пипитам - защо смятате че комлекса не е работил през 2006 г?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Стенли и на теб весел уйкенд. Не ми се влиза в петъчни спорове, но ако пуснеш в Балчишката околия да си купиш подобен храсталак има колкото искаш. Стига да решиш да инвестираш. Ама от пит години никой дори колиба не е построил там. Това просто си беше старата почивна база на СБА, която Албена купи и реконстроира. Бих те попитал само като е въпрос да се търсят средства чрез борсата за инвестиране. Защо не пуснат на борсата ММЦ Приморско. Там да не би да няма нужда от инвестиции. Че той комплекса с изключение на хотела Магнолиите, който дори не е на територията на ММЦ не е пипнат. Нека него да пуснат. А пускат Лагуната. Факт е че не са работили последната година. Простичко. А за съжаление не съм генерал, а и не искам да бъда. Освен на борсата. Приятна почивка[/img]
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrigoE Стенли на борсата да не сме само Кобосари. А що се отнася до реинвестирането съм съгласен ама въобще не вярвам това да стане на лагуната. Защото там просто не става за нищо. Влезте в страницата на Албена и вижте за какво става въпрос. Две крила на хотел преправка на старата база на СБА и един ресторант. И в околност от 10 км. само храсталак, змии и гущери. Не се заяждам с никого. Просто казвам факти. Ако това беше атрактивно дружество с атрактивни възможности и бъдеще нямаше да затвори две години след като беше реконстроирана старата база на СБА. Защо например не затвориха Магнолиите на Приморско. Защото няма свободни места дори и до октомври. Както за чужденци така и за българи. Факти.??? А дали допускаш как вървят терените върху които е този храсталак
??? Еххххххх, защо и аз нямах такъв храсталак там мамка му, ами се занимавам с някакви генерали във форума
. Хайде весел уикенд
!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrigoЛично съм ходил от любопитство два пъти и поне на мен такъв плаж не ми е известно да има дори по албанското черноморие.
...
Коментар
-
E Стенли на борсата да не сме само Кобосари. А що се отнася до реинвестирането съм съгласен ама въобще не вярвам това да стане на лагуната. Защото там просто не става за нищо. Влезте в страницата на Албена и вижте за какво става въпрос. Две крила на хотел преправка на старата база на СБА и един ресторант. И в околност от 10 км. само храсталак, змии и гущери. Не се заяждам с никого. Просто казвам факти. Ако това беше атрактивно дружество с атрактивни възможности и бъдеще нямаше да затвори две години след като беше реконстроирана старата база на СБА. Защо например не затвориха Магнолиите на Приморско. Защото няма свободни места дори и до октомври. Както за чужденци така и за българи. Факти.
Коментар
-
Браво Бриго, типични мисли в стил Бриго Аспарухов
. Значи мениджърския екип е решил от борсата да събере тези парички а
???. От теб, мен и разни други кобосари
. Е че кобосите сме велики, велики сме, ама чак пък толкова не вЕрвам
. Ако целта беше подобна, щеше да има огромна Пи Ар акция, а от такава за добро или за лошо няма и следа. Интересно защо
. Успех Бриго!!!
Коментар
-
Нещо не ми е ясно от коментара по темата. Не разбирам кое и е ценното на Бялата лагуна. Един огромен пущинак, който и ще си остане такъв. И не случайно последната година не работи, защото няма балъци, които да ходят там. Лично съм ходил от любопитство два пъти и поне на мен такъв плаж не ми е известно да има дори по албанското черноморие. Това беше атрактивен имот ако бяха започнали строителството на голф игрището в близост, но понеже този проект ще се реализира на друго място лагуната ще си остане една нереализирана мечта. това е простата истина и въобще не разсъждавайте по темата за Албена, Приморско, Боровец и Швейцария като за нещо с еднакво равенство защото такова няма. А и Боровец не е Албена а Албена Инвест Холдинг, а пък за Швейцарското дружество да не говорим, защото и то е пред затваряне и само на загуби. Нещо като втора неуспешна лагуна ама Швейцарска лагуна. Това са простички истини, които няма какво толкова да се анализират.
А според мен скритите помисли на "мениджърския екип" на Албена е просто да намерят "балъци" на борсата които да се втурнат да купуват и да повдигнат малко имиджа на лагуната и да го шитнат на по-добра цена за да си върнат поне малко от направените инвестиции. Само че самите те не са наясно че на борсата "балъци" няма и всеки който е тук добре си прави сметката преди да се юрне и да се набалбука.
Коментар
Коментар