IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямам намерение да се включвам в излишни спорове, но искам единствено да пипитам - защо смятате че комлекса не е работил през 2006 г?

Коментар

• Абсолютно верно, за нищо не става. Те затова я продават хората , ама за колко ли я продават ???

Коментар

• Вероятно си някъде от там.Всичко което каза е абсолютно вярно. Много скучно място,за нищо не става Бялата лагунка.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
          zasto da ne go prodadat za da si stroi njakoi
          kompleks ili kakvoto iska, a s parite da obnovjat druga 4ast
          ot bazata si. osven tova e pe4alba vliza6ta v drujestvoto,
          kojato ste se otrazi v ot4eta (nadjavam se)
          Дано и аз се надявам. Скоро ще видим

Коментар

• Стенли и на теб весел уйкенд. Не ми се влиза в петъчни спорове, но ако пуснеш в Балчишката околия да си купиш подобен храсталак има колкото искаш. Стига да решиш да инвестираш. Ама от пит години никой дори колиба не е построил там. Това просто си беше старата почивна база на СБА, която Албена купи и реконстроира. Бих те попитал само като е въпрос да се търсят средства чрез борсата за инвестиране. Защо не пуснат на борсата ММЦ Приморско. Там да не би да няма нужда от инвестиции. Че той комплекса с изключение на хотела Магнолиите, който дори не е на територията на ММЦ не е пипнат. Нека него да пуснат. А пускат Лагуната. Факт е че не са работили последната година. Простичко. А за съжаление не съм генерал, а и не искам да бъда. Освен на борсата. Приятна почивка[/img]

Коментар

• zasto da ne go prodadat za da si stroi njakoi
              kompleks ili kakvoto iska, a s parite da obnovjat druga 4ast
              ot bazata si. osven tova e pe4alba vliza6ta v drujestvoto,
              kojato ste se otrazi v ot4eta (nadjavam se)

Коментар

• Първоначално изпратено от Brigo
                E Стенли на борсата да не сме само Кобосари. А що се отнася до реинвестирането съм съгласен ама въобще не вярвам това да стане на лагуната. Защото там просто не става за нищо. Влезте в страницата на Албена и вижте за какво става въпрос. Две крила на хотел преправка на старата база на СБА и един ресторант. И в околност от 10 км. само храсталак, змии и гущери. Не се заяждам с никого. Просто казвам факти. Ако това беше атрактивно дружество с атрактивни възможности и бъдеще нямаше да затвори две години след като беше реконстроирана старата база на СБА. Защо например не затвориха Магнолиите на Приморско. Защото няма свободни места дори и до октомври. Както за чужденци така и за българи. Факти.
                ген. Бриго, имаш ли си идея какво се случва около този храсталак ??? А дали допускаш как вървят терените върху които е този храсталак ??? Еххххххх, защо и аз нямах такъв храсталак там мамка му, ами се занимавам с някакви генерали във форума . Хайде весел уикенд !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Brigo
                  Лично съм ходил от любопитство два пъти и поне на мен такъв плаж не ми е известно да има дори по албанското черноморие.
                  прекалено си цветист в сравненията - толкова,че след тая шокираща новина за албанската инвазия вместо да обърна внимание на аргументацията ти хукнах към противоатомното скривалище

...

Коментар

• Нямам нищо против това дружеството да стане публично. Но не виждам разумни аргументи освен тези, които вече написах. Ако някой може да даде такива нека да ги каже. Просто да стане дискусия по темата

Коментар

• E Стенли на борсата да не сме само Кобосари. А що се отнася до реинвестирането съм съгласен ама въобще не вярвам това да стане на лагуната. Защото там просто не става за нищо. Влезте в страницата на Албена и вижте за какво става въпрос. Две крила на хотел преправка на старата база на СБА и един ресторант. И в околност от 10 км. само храсталак, змии и гущери. Не се заяждам с никого. Просто казвам факти. Ако това беше атрактивно дружество с атрактивни възможности и бъдеще нямаше да затвори две години след като беше реконстроирана старата база на СБА. Защо например не затвориха Магнолиите на Приморско. Защото няма свободни места дори и до октомври. Както за чужденци така и за българи. Факти.

Коментар

• Кампаниите стил "Доверие" не се правят с пиар...а точно така, без нито дума...

Коментар

• dori i Brigo da e prav
                          az ne vijdam nisto lo6o v tova da se prodavat nepe4eliv6ite aktivi
                          i parite da se reinvestirat.

Коментар

• Браво Бриго , типични мисли в стил Бриго Аспарухов . Значи мениджърския екип е решил от борсата да събере тези парички а ???. От теб, мен и разни други кобосари . Е че кобосите сме велики, велики сме, ама чак пък толкова не вЕрвам . Ако целта беше подобна, щеше да има огромна Пи Ар акция, а от такава за добро или за лошо няма и следа. Интересно защо . Успех Бриго!!!

Коментар

• Нещо не ми е ясно от коментара по темата. Не разбирам кое и е ценното на Бялата лагуна. Един огромен пущинак, който и ще си остане такъв. И не случайно последната година не работи, защото няма балъци, които да ходят там. Лично съм ходил от любопитство два пъти и поне на мен такъв плаж не ми е известно да има дори по албанското черноморие. Това беше атрактивен имот ако бяха започнали строителството на голф игрището в близост, но понеже този проект ще се реализира на друго място лагуната ще си остане една нереализирана мечта. това е простата истина и въобще не разсъждавайте по темата за Албена, Приморско, Боровец и Швейцария като за нещо с еднакво равенство защото такова няма. А и Боровец не е Албена а Албена Инвест Холдинг, а пък за Швейцарското дружество да не говорим, защото и то е пред затваряне и само на загуби. Нещо като втора неуспешна лагуна ама Швейцарска лагуна. Това са простички истини, които няма какво толкова да се анализират.
                              А според мен скритите помисли на "мениджърския екип" на Албена е просто да намерят "балъци" на борсата които да се втурнат да купуват и да повдигнат малко имиджа на лагуната и да го шитнат на по-добра цена за да си върнат поне малко от направените инвестиции. Само че самите те не са наясно че на борсата "балъци" няма и всеки който е тук добре си прави сметката преди да се юрне и да се набалбука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                                ...как да е...живи здрави...
                                ...тва е най-важното
                                //(. )( .)\\

Коментар

Working...
                                X