IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От Златните нагоре и Албена ,Балчик ,Каварна и Дуранкулак са едни неземни красоти(и Бялата лагуна),но да си на почивка от Албена до Резово, а еднодневните разходки от Албена до Дуранкулак.В ляво от Русалка на 100-200 м. от паркинга има един малък плаж,невероятна красота от Суворово ,Добрич, Генерала и Кардам,всяка есен аз откривам ,че тотално е усран. А Бялата Лагуна -красиво име -Бяла пустош!Инвестиции трябват още 100 години може би след нас,всички вие прочетете ,после моля ви да влезнете в час.

Коментар

• ...как да е...живи здрави...

Коментар

• ...аз не говоря за цената на акциите на Албена, а за стила на мениджмънта...ето аз като човек който мога да кажа, че следя пазара, ако не беше един приятел и коментарите тук, още нямаше да знам за това решение на КФН - не чета бюлетина на КФН - не ми е интересен, а и ако има нещо интересно мога да го прочета тук.......

Коментар

• На какво разчитам ли? Разчитам единствено на себе си и на интерпретацията на фактите, а те са следните:
          1. "Бялата лагуна" ЕАД бе преобразувана в АД
          2. През декември акциите бяха регистрирани в ЦД
          3. На 14.02.07 бе потвърден проспекта на дружеството от КФН

Когато Албена оповести официално информацията вече ще бъде късно за влизане в позицията - 99% от играчите вече ще са отчели изброените по-горе факти. Именно поради това цената на акциите винаги изпреварва събитията, защото играчите разсъждават и анализират, а не чакат някой официално да оповестява новини. Успех!

Коментар

• Стенли, ти на какво разчиташ - да има изтичане на информация от КФН /преди да е излязло решението/ - не казвам, че е имало такова - най-вероятно не е имало, или от посредника по изготвянето на проспекта - за да разбереш за тази новина?

Коментар

• Аз ако съм искал щях да си взема на 76-77 лв....на тези нива не бих наистина...лично на мен не ми харесва такъв стил на корпоративно управление - представете си Синергон или Химипорт да регистрират в регистъра на КФН някое от тяхните непублични дружества и да разберем това първо от бюлетина на КФН - въпрос на отношение на мениджмънта към миноритарните акционери....

Коментар

• Инвесторррррррррррр, всъщност ти още ли чакаш някой да те нахрани с лъжичка в уста или вече можеш да се храниш и сам ??? Ако искаш звънни на мениджмънта да ти кажат, цената за която продават, каква им е целта с тази продажба. После звънни на борсата да спре повишаването на цената, за да може видния инвесторрррррр да разбере какво става и да си купи акциики на Албена . Успех.

Коментар

• Тук да не стане нещо в стил "Доверие", мен лично на такова ми мирише...до този момент - преди да се предприемат стъпки към регистрация на дружеството в КФН, би било нормално мениджмънта да се изкаже за мотивите...

Коментар

• Колко време й давате на тази акция да атакува 200 лева?

Коментар

• За "Де маск" да си призная не знам дали е златна кокошка или каквото и да е било.Но самата Албена и ММЦ-то стигат.Останалото са бонуси.За Боровец засега като че ли си траят или поне аз нищо не знам.Известно време се бях откъснал от играта и може аз да съм пропуснал нещо.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• "Бялата лагуна", "Де маск" и имотите в кк Банско не са много от "златните кокошки".
                        Виж кк "Албена", ММЦ "Приморско" и имотите в кк Боровец - това наистина са "златни кокошки" - поне за сега. Още повече, че мениджмънта се стреми да им създаде имидж, различен от другите курорти в България.

Коментар

• Не бяха ли повече кокошки? Нямаше ли Де маск, а и някаква база Бели брег?
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                            Албена АД се нуждае от стотици милиони за инвестиции в к.к. Албена и в ММЦ, които са много по-големи и по перспективни от к.к. Бялата лагуна.)
                            Затова и го правят.Само с кредити и облигации явно не става.От три златни кокошки все пак две остават.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Добре е Албена да запази дялово участие в лагуната, да....
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тази бяла лагунка досега не е носила почти никакви приходи на Албена, а си бе просто нешлифован диамант. Сега шлифоването на диаманта явно ще се извърши от друг собственик. Чисто и просто най ценното на лагуната е именно терена . Албена продава реално именно това, което в правна форма е облечено в АД, с една единствена цел............данъчна

Коментар

Working...
                                X