IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• zavisi dali vsi4ko s Lagunata e taka kakto izglejda
    i ste ja prodavat pulno ili 4asti4no.
    az vleznah na 80 s parite ot prodajbata na Pampoto na 38.
    mnogo sum gord s tova si deistvie

Коментар

• Мда, така е. На 9.8, ако си ги стискат, се кискат! Каквото сабя покаже. То другите акции май лека, полека пропадат, само булдозера върви напред!

Коментар

• Но според мен ако си дълъг 98 не е лошо.Е някой са влези на 9,80 и сега са спокойни и ни се подсмиват.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Всички чакат какво е това с Лагуната.Докато не се разбере продават лия и за какви пари всичко друго ще е спекулация.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Ти къде мислиш ще се укроти?

Коментар

• Трепери ми душицата, че влязох при 98 лв. и ми се видеше много, ама изглежда, че като слушаш Императора не бъркаш!!!

Коментар

• Че нещо се мъти се разбра преди няколко дена.Сега въпроса е цената.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Тука нещо се мъти!

Коментар

• taka po- mi haresva

Коментар

• Айдеееее, Фико включиха прахосмукачката!

Коментар

• Бялата лагуна си работеше през лято-2006. Аз бях в този раион преди месец и половина. Гледам строят се нови хотели до почивната база на БДЖ. В единия имаше 100 англичани. След станцията на БДЖ се строи нов хотел, нови трафопостове - а това е призна за нови инвестиции в хотелски бази в този раион.
                        Този "храсталак", май някой си го е харесал.
                        Не ми се вярва целта на мениджмънта да е продажба на обекта, по скоро се цели привличане на нови инвестиции, чрез голям инвеститор, който да не влиза директно в "Албена", а само в лагуната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                          Причината да не работи, може да е само една, но нека оставим титаните Галба, Бриго и т.н да си помислят каква може да е .

Трудно ми е да се досетя.В най силният сезон съм виждал на паркинга дори по 3-4 коли.Така здраво работеше.И туристи,туристи...!Вероятно трудно ще се продаде,цената ще е непосилна.Но какво светло бъдеще за лагунката и вероятният купувач.Да не пропусна да ти благодаря,титаните Галба........трудно приемам толкова хвалебствени слова ,какво мнение за мен ,а аз съм скромен човек,задъхвам се от притеснение.Немога, няма да издържа ,ще слезна до кафето да пия един малък ром,не ми се случва често ,някой така да ме ласкае.....Дано господ те дари с приятен уикенд....:-)

Коментар

• Май точно такава е ситуацията. На сайтовете и на другите комплекси до скоро пишеше че е затворил за 2006 г., т.е. че през 2006 повече няма да работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                              Нямам намерение да се включвам в излишни спорове, но искам единствено да пипитам - защо смятате че комлекса не е работил през 2006 г?
                              Ами май си рботеше.
                              Те четът на сайта, където има според мен грешка в едно съобщение което казва, че комплекса е затворен за 2006 г.
                              Хората са искали да предупредят, че вече няма да работи. Тоест за Сезон 2007 не го оферират като леглова база.
                              Аз поне така си мисля.

Коментар

• Причината да не работи, може да е само една, но нека оставим титаните Галба, Бриго и т.н да си помислят каква може да е .

Коментар

Working...
                                X