Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БорисХан-чо, това че не можеш да повярваш на подобни резултати доказва само че си новак на пазара или ако си на него откакто и аз, си бил един от най-губещите.
желая ти по-големи успехи занапред. А ти явно играеш на демо борсата и смяташ само изкараните а не изхарчените...
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrТо като гледаш минали графики изглежда проста работа, ама, много ми е интересно примерно на един Мостстрой да се похвали някой реално, колко процента е направил миналата година..
Коментар
-
Първоначално изпратено от БорисХане, колко % е печалбата на капитал от 2 000 лв. през 2001-ва, който днес е 220 000 лв.???
Да не мислиш че ги говоря от въздуха тия неща.
още една лека сметка за да ти светне. Колко процента е нарастнал Софикс от 75 пункта до 1 320 ??
преди да се хилиш, смятай малко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БорисПървоначално изпратено от B.GrahamЕ някой са влези на 9,80 и сега са спокойни и ни се подсмиват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamЕ някой са влези на 9,80 и сега са спокойни и ни се подсмиват.
Коментар
-
http://www.ndt1.com/article.php/20070220160755388
Прави ми впечатление че говорят за Албена и Приморско, нищо не споменават за Лагуната, а и за Боровец. Хмм
Коментар
Коментар