IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    Много ми е интересно кой идиот изсипа така селски днес ALB, за радост на Капман и ОББ? Ако пък го е направил за да влезе после в HDPAT е двоен идиот
    Райфа изсипа.И купи Орга.Ама дали е продал Албена за да влезе в Оргахим не знам
    Life won't wait for you.

Коментар

Много ми е интересно кой идиот изсипа така селски днес ALB, за радост на Капман и ОББ? Ако пък го е направил за да влезе после в HDPAT е двоен идиот
      много такива виреят тук, кво да правиш

Коментар

Добре, че има и такива идиоти иначе човек трябва винаги да купува скъпо : ) ... а друго си е ако си пропуснал влака в такива моменти да се качваш в движение : )
        ... Лично аз очаквам добър отчет като се има предвид, че това беше най-силното като печалба тримесечие ... и не е препоръка : )

Коментар

• Пукнатините с некерман с появиха още преди 1-2 години. И причината е че некерман изпраща само бедни туристи и Алб няма кяр от тази работа, особенно откакто се появиха румънците.

Коментар

• Много ми е интересно кой идиот изсипа така селски днес ALB, за радост на Капман и ОББ? Ако пък го е направил за да влезе после в HDPAT е двоен идиот
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Не ме интересуват особено туристическите дружества и се извинявам, че взимам отношение, но ако има такова на борсата, което заслужава внимание, според мен това е само Албената.
              Единственият курорт, в който не забравиха, че пространството и зеленината има значение.Предполагам и инвестициите, които сега ще правят от 25млн.лв за модернизиране и строеж/на мястото на стари/ на съвременни хотели ще повиши интереса към тях.Това, че Некерман не е подновил договора си е нормално, като се има предвид, че си имат бази на Южното черноморие/осн.Царево/ и трябва да ги запълват там)

Коментар

• abe foxi i todoroff
                vie ste ot 2 sena tuka i ve4e vsi4ko razbirate.
                drujte si poru4kite na 120lv-njama problem.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                  Първоначално изпратено от zaho
                  Първоначално изпратено от todorov 74
                  Мисля че официалности при края на сезона няма.Освен това сезона в Албена тази година незнам дали е започвал.
                  kakvo ima6 predvid?
                  Имам в предвид че Албена изкара един от най-слабите си сезони.Освен това посетих един от обновените им хотели и един час не можах да си харесам стая.Пълна пародия в сравнение с това което се строи в други курорти.За обслужване не ми се говори.Нищо очудващо за слабия сезон и предстоящите такива.
                  ...........относно обслужването в Албена,ами вижте им заплатите и ....ще разберете качеството на обслужване,и докато при работниците "капе".......,то при Краси Станев ще "вали",а кадърните им кадри отдавна са в чужбина или в най лошия случай на Златните или Слънчев бряг....

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                    Първоначално изпратено от man_united
                    какво интересно видя?
                    Интересното е дали това ще влезе в сила!

Връзката с ALB е участието и в ALBHL, респективно участието на ALBHL в ALB !!!

Коментар

• http://news.expert.bg/?id=125349

Лоши новини за Албенката !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                        какво интересно видя?

Коментар

• Интересно

Коментар

• ami da prodavame togava :-)
                            az utre se narejdam na 130lv puk dano njakoi mi gi kupi. :-)
                            bazikam se- ne se zajajdam.
                            ne sum hodil tam tova ljato, no puk ima hora koito sa dovolni.
                            vse pak izmeritel e ot4eta i fakta 4e pravjat investicii.
                            uspeh ako investira6 na BFB.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                              Първоначално изпратено от todorov 74
                              Мисля че официалности при края на сезона няма.Освен това сезона в Албена тази година незнам дали е започвал.
                              kakvo ima6 predvid?
                              Имам в предвид че Албена изкара един от най-слабите си сезони.Освен това посетих един от обновените им хотели и един час не можах да си харесам стая.Пълна пародия в сравнение с това което се строи в други курорти.За обслужване не ми се говори.Нищо очудващо за слабия сезон и предстоящите такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                                kakvo ima6 predvid?

Коментар

X