If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много ми е интересно кой идиот изсипа така селски днес ALB, за радост на Капман и ОББ? Ако пък го е направил за да влезе после в HDPAT е двоен идиот
Добре, че има и такива идиоти иначе човек трябва винаги да купува скъпо : ) ... а друго си е ако си пропуснал влака в такива моменти да се качваш в движение : )
... Лично аз очаквам добър отчет като се има предвид, че това беше най-силното като печалба тримесечие ... и не е препоръка : )
Пукнатините с некерман с появиха още преди 1-2 години. И причината е че некерман изпраща само бедни туристи и Алб няма кяр от тази работа, особенно откакто се появиха румънците.
Не ме интересуват особено туристическите дружества и се извинявам, че взимам отношение, но ако има такова на борсата, което заслужава внимание, според мен това е само Албената.
Единственият курорт, в който не забравиха, че пространството и зеленината има значение.Предполагам и инвестициите, които сега ще правят от 25млн.лв за модернизиране и строеж/на мястото на стари/ на съвременни хотели ще повиши интереса към тях.Това, че Некерман не е подновил договора си е нормално, като се има предвид, че си имат бази на Южното черноморие/осн.Царево/ и трябва да ги запълват там)
Мисля че официалности при края на сезона няма.Освен това сезона в Албена тази година незнам дали е започвал.
kakvo ima6 predvid?
Имам в предвид че Албена изкара един от най-слабите си сезони.Освен това посетих един от обновените им хотели и един час не можах да си харесам стая.Пълна пародия в сравнение с това което се строи в други курорти.За обслужване не ми се говори.Нищо очудващо за слабия сезон и предстоящите такива.
...........относно обслужването в Албена,ами вижте им заплатите и ....ще разберете качеството на обслужване,и докато при работниците "капе".......,то при Краси Станев ще "вали",а кадърните им кадри отдавна са в чужбина или в най лошия случай на Златните или Слънчев бряг....
ami da prodavame togava :-)
az utre se narejdam na 130lv puk dano njakoi mi gi kupi. :-)
bazikam se- ne se zajajdam.
ne sum hodil tam tova ljato, no puk ima hora koito sa dovolni.
vse pak izmeritel e ot4eta i fakta 4e pravjat investicii.
uspeh ako investira6 na BFB.
Мисля че официалности при края на сезона няма.Освен това сезона в Албена тази година незнам дали е започвал.
kakvo ima6 predvid?
Имам в предвид че Албена изкара един от най-слабите си сезони.Освен това посетих един от обновените им хотели и един час не можах да си харесам стая.Пълна пародия в сравнение с това което се строи в други курорти.За обслужване не ми се говори.Нищо очудващо за слабия сезон и предстоящите такива.
Коментар