Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Бях на плаж до Бялата Лагуна. Видях “Топ хотела” на дружеството. Аз не мога да разбера едно. Как успяха, уж нов хотел, да го направят така, все едно в соца е строен? Явно дъртите комунисти, управляващи дружеството, не могат да излязат още от комунизма. Радваме се, че един курорт сме го “запазили”, ама те не са мръднали грам напред от Бай Тошово време. Правят някакви проформа ремонти, а целия им курорт лъха на нафталин.
- 1 like
Коментар
-
Много гадна новина за Албена. В случая не мога да обвиня ръководството, защото то е направило всичко възможно в самия курорт, обаче ей на - малшанс да се паднат в област Добрич, а не да речем Бургас. Жалко, явно ще видим и нива под 20 кинта, където може и да се включа, особено ако не се намери подкрепа отнякъде.
Не е препоръкЪ
Сезонът за германските туристи във Варна приключва днес с последните чартърни полети. Програмата, с която се водят гости в "Златни пясъци", "Албена" и "Св. Константин и Елена", се прекратява преждевременно с един месец. Причината е в поставените от Германия в забранителния списък за пътувания области Варна и Добрич, на чиято територия се намират трите курорта. Това заяви Калин Сутев, представител на германския концерн DER Touristik Deutschland, в който влиза големият туроператор ITS. Според Сутев, цитиран от TravelNews, малко вероятно е да се пренасочат туристи към Слънчев бряг и регион Бургас, защото от забраната страда цялата дестинация България. Чартърната програма на DER Touristik до Бургас засега е до края на септември. От DER Touristik настояваха Министерството на туризма и Министерството на здравеопазването да извадят морските курорти в отделна статистика за заболеваемостта. Заради мярката не могат да тръгнат и записванията за следващия сезон, което е следващият голям проблем. За момента в Германия няма записвания и за сезон 2021 г., като по това време на година традиционно започват първите резервации за следващата година.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеТук освен слабият сезон има и вероятност дружеството да излезе от Софикс. Не съм оптимист и за следващият сезон, също и за евентуален дивидент за 2020-та година. Цената на акцията още е доста над историческото дъно. Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеТук освен слабият сезон има и вероятност дружеството да излезе от Софикс.
Коментар
-
Каква ли цена ще видим в края на годината? В началото на май се бях наточил за 15-ка, нищо чудно и да я видим? Не е препоръкЪ
Kурортният комплекс „Албена“ започна поетапно да затваря хотелите.
Причината е все по-намаляващият брой на туристите, след като чартърните полети бяха преустановени, а Германия обяви северното ни Черноморие за опасна дестинация, предаде БНР. Епидемичната обстановка в комплекса е спокойна, до този момент няма данни за заразени туристи. Спад има и в направените резервации. Миналата седмица гостите на комплекс „Албена“ са били 8 000, тази седмица те вече са около 6500, заяви управителят на комплекса Христо Пенев. По думите на Пенев до този момент е имало данни за контактни лица на новата коронавирусна инфекция сред персонала, като те са преустановили трудовите си задължения, но положителен случай при туристите не е бил регистриран.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2020/08...turisti.459291
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Вече трети ден съм на Албена, целия плаж е пълен, почти няма празни шезлонги и чадъри. Отдавна не съм бил тук на почивка, но съм очарован, супер обслужването, храната е много вкусна и всички са много мили, чак ми е странно ... хотела е 4 звезди, чист е но леко започва да овехтява. Мисля че не работят всички хотели и се питам от къде толкова хора. Има страшно много ромънци и германци.Мнението ми не е препоръка!!!
- 1 like
Коментар
-
И аз се връщам днес от Албена.. Работят с около 30-40% капацитет. Много басейни, хотели и ресторанти затворени и запустяли. Любимият ми хотел Боряна затворен, от трите Лагуни работи само първият до морето - Лагуна Бийч.. Малко тъжно, но от друга страна - спокойно, приятно.. няма тълпи румънци и друга напаст.. На плажа само българска реч.. Едно хубаво ми стана - върнах се в младостта ми, когато на плажа имаше само българи..
Колко хубаво е българските курорти да са само за българите и българина да е на почит!
Пп. Едва ли ще е за дълго..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеРеших тази година да подкрепя Албена, като отида на почивка с семейството ми, ... от цяла седмица се опитвам да се свържа с кол центъра им ... никакъв шанс, обаждал съм се над 20 пъти . Моля ако някой има допълнителни телефони да ги сподели с мен. Не мога да си представя какъв бизнес правят по този начин, не отговарят на email-ите които пращам ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеРеших тази година да подкрепя Албена, като отида на почивка с семейството ми, ... от цяла седмица се опитвам да се свържа с кол центъра им ... никакъв шанс, обаждал съм се над 20 пъти . Моля ако някой има допълнителни телефони да ги сподели с мен. Не мога да си представя какъв бизнес правят по този начин, не отговарят на email-ите които пращам ...
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
https://albenatour.bg/bg/kontakte
после да разкажеш колкохора има и колко хотели работят
пробва ли онлайн резервационната в сайта albena.bg?
Коментар
Коментар