IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    Да запиши си го и го запомни добре. Всяка публична компания трябва да изпълнява и социална функция и отговорност към обществото. Такива изпълняват всички американски корпорации.
    Имах идея да си разнообразя хартийките с тези но,........ти ме разубеди окончателно - имаш много основателни аргументи ....за корпорациите напр.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Да запиши си го и го запомни добре. Всяка публична компания трябва да изпълнява и социална функция и отговорност към обществото. Такива изпълняват всички американски корпорации.
      Каква социална функция изпълнява това дружество?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Това мисля, че е директно за "Бисери и вицове"
        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Дружеството има много сериозна концесия за проучване край Шабла шелфа - която я има от около 5 г. ако не се лъжа - тя е само на идеен стадии за съжаление - за нея ще им трябват доста пари според мен
          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Абе вие сте ненормални с тези дивиденти

Инвестирането не е просто егоистично очакване за дивиденти

Публичните компании трябва да изпълнявват и социлани функции освен това да връщат пари само на инвеститорите

Това мисля, че е директно за "Бисери и вицове"

Коментар

• Емитент: Проучване и добив на нефт и газ АД-София (4O1)
              Проучване и добив на нефт и газ АД-София представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 23-03-2012г. от 10:00 часа в София,1080, бул."Ситняково" №23, етаж втори , при следния дневен ред:

Управителният съвет на „Проучване и добив на нефт и газ” АД, гр. София, на основание чл.223, ал. 1 и ал. 3 от Търговския закон (ТЗ) и чл. 17, ал. 1 и ал. 4 от Устава на дружеството във връзка с чл. 115 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа (ЗППЦК), свиква извънредно Общо събрание на акционерите на “Проучване и добив на нефт и газ”АД, гр.София, на 23.03.2012г. от 10.00 часа, по седалището на дружеството - гр.София, като Общото събрание ще се проведе на адрес: гр.София, бул. „Ситняково” № 23, етаж втори, при следния дневен ред:
              1.Приемане на допълнения в предмета на дейност на дружеството; Проект на решение-ОС приема допълнения в предмета на дейност на дружеството, в съответствие със съдържащите се в материалите по дневния ред предложения.
              2.Приемане на промени в Устава на дружеството; Проект за решение – ОС приема промени в Устава на дружеството в съответствие със съдържащите се в материалите по дневния ред предложения.
              3. Разни.

Коментар

Публичните компании трябва да изпълнявват и социлани функции освен това да връщат пари само на инвеститорите

Дружеството има да се развива поне 10 г. минумум преди да даде дивидент

Чак когато едно дружество е станало със собствен капитал над половин милиард трябва да раздава дивиденти
                Че това дружество си е класическа дойна крава. В каква посока очакваш да се развива? Да получи концесии за шистов газ вместо Шеврон? То всяка година му се свива добива. Което значи, че най-нормалното нещо е да раздава дивиденти.

Коментар

Следя ПДНГ от повече от 7 г. - дружеството отчита системен и много добре примерен растеж и развитие. Риск мениджмънта в това дружество е не отлично ниво.

Направете го под 1.50 да може да си купува човек спокойно на пазар - и влизам
                  Като обявят и тука някое увеличенийце, ще можеш да влезеш и на по-ниски цени...

Коментар

• кой е този закъсал продавач?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                      Гордън, какви дивиденти очакваш тук?

Дружеството има да се развива поне 10 г. минумум преди да даде дивидент

Чак когато едно дружество е станало със собствен капитал над половин милиард трябва да раздава дивиденти

Коментар

• Гордън, какви дивиденти очакваш тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                          Незнам за вас,колеги,но аз имам акции тука и днес си купих още
                          На 60 ст. ми харесва повече Синергон, но на цени тук под 1.50 съм много изкушен да отворя позиция.

Следя ПДНГ от повече от 7 г. - дружеството отчита системен и много добре примерен растеж и развитие. Риск мениджмънта в това дружество е не отлично ниво.

Направете го под 1.50 да може да си купува човек спокойно на пазар - и влизам

Коментар

Кой е продавача?

Коментар

Да си жив и здрав ! Тимаджийски акции не искам...

Коментар

• Незнам за вас,колеги,но аз имам акции тука и днес си купих още

Коментар

Working...
                                X