If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Търговото за Химснаб на Химимпорт оценява дяла на Проучване и добив на нефт и газ в Химснаб на 1/3 от капитализацията му в момента на БФБ при последната цена от около 2.4! Когато една оценка подлежи на одобряване се показват по-реални параметри, а иначе цените на акциите са пълен майтап!
Не препоръчам нищо на никого, всеки има глава между ушите си!
Гледал съм го, е и какво да не мислиш че ТИМ ще ги върнат скоро, колкото в KTEX върнаха парите от Си банк вече 4 година, сещаи се кой.
Специално на групичката нямам доверие. Тук игрите и по всички техни акции са с доста сложни сценарии но винаги с завършек, прецакай Минотарите.
Иначе е доста подценена.
тук миниритари не са ли техни дружества? имам предвид тук истински миноритари са около 5 % така като гледам
Гледал съм го, е и какво да не мислиш че ТИМ ще ги върнат скоро, колкото в KTEX върнаха парите от Си банк вече 4 година, сещаи се кой.
Специално на групичката нямам доверие. Тук игрите и по всички техни акции са с доста сложни сценарии но винаги с завършек, прецакай Минотарите.
Иначе е доста подценена.
Не мърда я, те ТИМ с тея вътрешни врътки по всички акции я докараха, но 'Москва не вярва на сълзи".
Когато вземат да снасят и на акционерите си я дивиденче я нещо друго тогава, а те само увеличения и финансови врътки
Аз предлагам да направят един индекс ТИМ, и да залагаме на него тъй и тъй всичките им акции се движат групово.
Мда, ти гледал ли си отчета, ГАЗ е дойна крава, има вземания от свързани предприятия 30 милиона... какви дивиденти, кви 5 лева!?
Не мърда я, те ТИМ с тея вътрешни врътки по всички акции я докараха, но 'Москва не вярва на сълзи".
Когато вземат да снасят и на акционерите си я дивиденче я нещо друго тогава, а те само увеличения и финансови врътки
Аз предлагам да направят един индекс ТИМ, и да залагаме на него тъй и тъй всичките им акции се движат групово.
"Проучване и добив на нефт и газ АД отчита 24% ръст на приходите от продажби до 15 млн. лв. за първото полугодие на 2011 г., а печалбата му възлиза на 13,8 млн. лв."
За полугодието! А цената не мръда!!! Какой туй?
В резултат на извършеното вливане на няколко дружества Проучване и добив на нефт и газ АД придобива 291 666 акции, представляващи 11,69% от капитала на Химснаб България АД, преоценени по справедлива цена от сливането на общо 9,24 млн. лв. Цената при сливането е 31,68 лв./акция. Така дружеството реализира 8,71 млн. лв. печалба, или 17 пъти от това си дялово участие, оценявано преди сливането на 530 хил. лв.
"Проучване и добив на нефт и газ АД отчита 24% ръст на приходите от продажби до 15 млн. лв. за първото полугодие на 2011 г., а печалбата му възлиза на 13,8 млн. лв."
Коментар