IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То в CCB какво стана пак сме към 0.8лв. (затова имат 2 жълти картона да не кажа червен акциите на ТИМ). Та сега стратегията им сигурно е първо смъкват цената правят увеличение на 1.5лв при GAZ което си мислят че ще мине и готово.
    И не е препоръка само размисли нагодени според деиствията на ТИМ.
    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Всякакви магии и врътки може да се очакват от ТИМ. За тях няма закони и миноритарни акционери

Коментар

• Прав си Жека ,ТИМ кеш не дава, плащат си новия запис и пак си е при тях

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
          Лошото при ЗХБГ е че трябва да го докарат до 1лв. и наи вероятно да има увеличение само тук.
          Аз само да вметна, че ЦКБ беше под 80 ст. и беше записано увеличението на 1.50 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
            Абе вие сте ненормални с тези дивиденти

Инвестирането не е просто егоистично очакване за дивиденти
            A какво е инвестирането? Егоистично очакване на капиталови печалби ли ? Не виждаш ли че има недостиг на кеш в бг ? Единствената сигурност дават дивидентите в момента. Дори и да не ми се повиши цената, знам че за 7-8 години ще си избия акцията от дивидент и затова предпочитам дивидентноснасящите
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от karadjata Разгледай мнение
              някой може ли да ми обясни какво става с цената на акциите на тази компания? публикуват се добри данни даже най-добри в историята и а цените на акциите неспира да пада. нещо не мога да разбера какво става каква е логиката?
              Логиката е да се очаква увеличение на капитала тук или в ZHBG, та те така деистват ТИМ. Лошото при ЗХБГ е че трябва да го докарат до 1лв. и наи вероятно да има увеличение само тук.
              Повечето дребни акционери им знаем номерата, и не щем да сме канарчета. Не искаме само трохи а комати и целите Хлябове, а в момента го ядем дървения само.
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• И ОТЧЕТ КОНСОЛИДИРАН -~+1.10.ЛВ. на акция

Коментар

• Намери компания
                  Борса
                  известяване при събитие
                  добави в собствен обзор
                  добави в портфейл
                  Проучване и добив на нефт и газ АД
                  (4O1/GAZ)

Последна цена (лв.)
                  1,420Промяна (лв.)
                  -0,130Промяна (%)
                  -8,387Дневен оборот (лв.)
                  51 477Последна промяна
                  03 февруари, 12:23
                  Обща
                  информацияПрофилНовиниГрафикаФинансови
                  данниИсторически
                  данниКоментари
                  Филтър: Новини | Бюлетин
                  Удължиха с 15 години нефтена концесия на Проучване и добив на нефт и газ АД 1
                  11.01.2012 15:06
                  С решението срокът на концесията за находище "Бърдарски геран" край Плевен се удължава при досегашните условия
                  Проучване и добив на нефт и газ спечели 17 пъти от преобразуването на ЕМПИ
                  01.08.2011 11:35
                  Печалбата от преобразуването е 8,71 млн. лв. за полугодието на 2011 г. при обща печалба за полугодието от 13,8 млн. лв.
                  Проучване и добив на нефт и газ АД с 36% ръст на приходите
                  02.05.2011 16:12
                  Печалбата се увеличава с 14% до 3,46 млн. лв., дружеството сондира за нови находища

Проучване и добив на нефт и газ АД придоби Химимпорт Петрол Варна ООД
                  16.08.2010 16:49
                  Управител в дружеството, което не е развивало дейност, е Стоян Малкочев, доскоро изпълнителен директор на ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ

ТЕЗИ НОВИНИ ОСВЕН ДА СА САМО ВЪТРЕШНИ ВРЪТКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Въпроса не е до нефта- компанията е добра, но мажото не е читав. Какво да очакваш след серията прецаквания на миноритари. Да се научат да уважават акционерите и ще купя
                    +1.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• някой може ли да ми обясни какво става с цената на акциите на тази компания? публикуват се добри данни даже най-добри в историята и а цените на акциите неспира да пада. нещо не мога да разбера какво става каква е логиката?

Коментар

• Въпроса не е до нефта- компанията е добра, но мажото не е читав. Какво да очакваш след серията прецаквания на миноритари. Да се научат да уважават акционерите и ще купя

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                          Да купиш сонда за 30 млн на лизинг е социална функция според теб?
                          ДА

В БГ има нефт - не случайно има поне 3-4 чужди фирми които търсят нефт и газ в БГ - не е случайно

Добре, че има силни финансово фирми в БГ като Химимпорт , които могат да си позволят да развиват таква дейност с БГ капитал - е правят го доста консервативно и бавно - но както казах, тази дейстност е рискова и изисква много добър риск мениджмънт
                          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                            Все някой в тази държава, трабва да поеме риска и да направи инвестициите нужни и БГ да има проучявателно и добивно дружествто за нефт и газ!

Тук се купи една сонда за 30 млн. лв. - на лизинг, който вече май е почти изплатен - е все някой тярбва в БГ да върши и такава дейност!

Нищо, тук ми замирисва на увеличение на капитала - не мисля, че би било под 2 лв., ама кой да знае
                            Да купиш сонда за 30 млн на лизинг е социална функция според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                              Каква социална функция изпълнява това дружество?
                              Все някой в тази държава, трабва да поеме риска и да направи инвестициите нужни и БГ да има проучявателно и добивно дружествто за нефт и газ!

Тук се купи една сонда за 30 млн. лв. - на лизинг, който вече май е почти изплатен - е все някой тярбва в БГ да върши и такава дейност!

Нищо, тук ми замирисва на увеличение на капитала - не мисля, че би било под 2 лв., ама кой да знае
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Удължиха си сроковете на концесиите и;http://www.investor.bg/novini-i-anal...gaz-ad,128618/

Коментар

Working...
                                X