IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То тук е направо смешна работа.
    Доход на акция 1,13 лв., а цена 1,43 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
      Прегледах материалите от годишния отчет
      Според мен тук дружестовто лека полека се развива в правилната посока

Интересно как ще развива цената тук - по-краткосрочни и вече по-дългосрочно
      Засега си е само надоле.
      Аз обаче оттук средносрочно не си мърдам задника, нито ще редуцирам.
      Ще видим....

Коментар

• Прегледах материалите от годишния отчет
        Според мен тук дружестовто лека полека се развива в правилната посока

Интересно как ще развива цената тук - по-краткосрочни и вече по-дългосрочно
        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Това е новината от Стандарт тази сутрин.
          Ясно кой би им бил партнор от наша страна, ако излезе и при нас нещо по-голямо като в Румъния.

Гиганти наддават за газа в Черно море

Няколко кандидати са закупили документи за участие в конкурса за проучване на газовите залежи в дълбоки води в блок "Хан Аспарух" в Черно море. Това са ОМВ, Ексон мобайл, Тотал, Репсол, една испанска компания, каза по Дарик радио министърът на икономиката Делян Добрев. От обявяването на конкурса са изтекли около 60 дни. "Очакваме и други големи играчи", посочи Добрев. Явно възможността да се добива газ е събудила претенциите на Румъния към 17 квадратни километра от родната изключителна икономическа зона от Черно море, част от които попадат в блок "Хан Аспарух".

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
            Абе барелът е вече 105 доларя. Тук имат няколко интересни концесии за проучване. Знаеме Хима, че имат вече едно джойтн венчър със стратегически инветитор - Луфтханза техник, ако не се лъжа - това е пътят и тук според мен - стратегически инветитор и развиване на конциисите които имат.
            Бе не знам за стратегически инвеститор,ама лично съм виждал че правят терминали (най вероятно за втечнен газ) на Белославското езеро.
            Макар и Тим, има потенциал мисля тука, не ще да е куха като някои други.
            Затова и влязох скромно, но от сърце. Аче Елана правеха Февруари много добри промоции в интервала 1.40-1.50.

Коментар

• Някой знае ли дали се проведе извънредното ОСА на 23.03 ?

Коментар

• Абе барелът е вече 105 доларя. Тук имат няколко интересни концесии за проучване. Знаеме Хима, че имат вече едно джойтн венчър със стратегически инветитор - Луфтханза техник, ако не се лъжа - това е пътят и тук според мен - стратегически инветитор и развиване на конциисите които имат.
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                  A какво е инвестирането? Егоистично очакване на капиталови печалби ли ? Не виждаш ли че има недостиг на кеш в бг ? Единствената сигурност дават дивидентите в момента. Дори и да не ми се повиши цената, знам че за 7-8 години ще си избия акцията от дивидент и затова предпочитам дивидентноснасящите
                  +1
                  Очакването да се "спонсорира" мажо е недалновидна позиция на БФБ....

Коментар

• отеделих 3-4 минутки да прегледам материалите за извънредното ОСА

не разбрах каква е същината на занятието и дали има някаква същина въобще

някой по запознат ако може да коментира, какво се очаква

Коментар

• Ок,мерси за бързия отговор доби

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                        Колеги,някой търгуващ с ефокс,ако иска и на лично да ми обясни от къде да погледна кой ми е продал днес или ако има и други днес купили направо да кажат
                        Ефокса не показва страните по сделките

Коментар

• Колеги,някой търгуващ с ефокс,ако иска и на лично да ми обясни от къде да погледна кой ми е продал днес или ако има и други днес купили направо да кажат

Коментар

• Ами в ЗХБГима 16милки за участие и ГАЗ има 14милки ; "снежната топка " набира.....
                            До ка огрее слънце г.з

Коментар

• Точно що то пробваха при CCB на високо 1.5лв не стана, сега ще пробват обратно на ниско за да мине.
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                                То в CCB какво стана пак сме към 0.8лв. (затова имат 2 жълти картона да не кажа червен акциите на ТИМ). Та сега стратегията им сигурно е първо смъкват цената правят увеличение на 1.5лв при GAZ което си мислят че ще мине и готово.
                                И не е препоръка само размисли нагодени според деиствията на ТИМ.
                                Абе все си мисля, че това дружество е доста уважавано под шапката на Хима. Не вярвам на 1.5, моите очаквания са биле винаги за около 4 лв., но мисля, че може сега и на 2 лв. да има увеличение , ама за по малко от 2 лв. ме съмнява

Коментар

Working...
                                X