IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
    Гарантирано ще бликне...Само сондата ще трябва да забърза последните 10 пъти ....

Коментар

• Ще бликне, споко http://www.infostock.bg/infostock/control/quotes/GAZ

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
        Ако бликне супер Дано.

А за тези, които нямат просто няма да спечелят от това
        Защо пада цената,
        да не би нефта да е отказал да бликне, ей така напук, като републиканците на обама?

Ако не бликне тези машини, оборудване, разходи за труд, лаборатории и т.н., ще отидат за този дето клати вятъра и ще стане от хоп, пляс

Дано бликне, гледах отчета на Мелроуз и бях впечатлен, така че дано.

Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
          Да, надявай се И аз искам, но няма. Фрий флоута е малък, а перспективите големи.

Дългосрочно съм тук, нека дупчат, нека пробват. Но ако бликне, ке стане лошо, за Вас дето нЕмате. Да!

Новинката ми звучи като - първо рекламка на дружество от Химчето и 2-ро - внимание пред инвеститорите, че и у нас ще се случи нещо голямо!
          Ако бликне супер Дано.

А за тези, които нямат просто няма да спечелят от това
          Veni, Vidi, Vici

Коментар

Тука трябва да бликне нефт, за да продължи нагоре иначе и 5 лв е много.

Да, надявай се И аз искам, но няма. Фрий флоута е малък, а перспективите големи.

Дългосрочно съм тук, нека дупчат, нека пробват. Но ако бликне, ке стане лошо, за Вас дето нЕмате. Да!

Новинката ми звучи като - първо рекламка на дружество от Химчето и 2-ро - внимание пред инвеститорите, че и у нас ще се случи нещо голямо!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              Интерес нямам нито да се вдига, нито да пада. Видях, че има объркване относно някои статии и написах какво се случва.
              Колкото до това каква част от печалбата е фокус-мокус, феновете на групата няма да те разберат и не е нужно да си навличаш неприятности като ги питаш.
              Ами на мен целта ми е да се дискутират отчетите и форумът да е място за обсъждане на финансови теми, а не на кой колко му скочила или паднала акцията.

То по всяка тема е станало искрено и лично.
              Veni, Vidi, Vici

Коментар

Някой няма ли да коментира или ще си траете да не вземе да падне акцията ????
                Интерес нямам нито да се вдига, нито да пада. Видях, че има объркване относно някои статии и написах какво се случва.
                Колкото до това каква част от печалбата е фокус-мокус, феновете на групата няма да те разберат и не е нужно да си навличаш неприятности като ги питаш.

Коментар

• Към момента важното е, че 50% от печалбата е фокус-мокус.

Тя акцията може и 10 лв да стане, ако има кой да я закара до там.

Но важното е малките рибки да са нащрек , за да няма после драми.

Лично мнение.
                  Veni, Vidi, Vici

Коментар

преди 5-6 години сигурно бликаше ?

Коментар

...след сплита!

Коментар

• Тука трябва да бликне нефт, за да продължи нагоре иначе и 5 лв е много.
                        Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Тук поне 50% от печалбата изглежда да е един обикновен счетоводен фокус.
                          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Някой няма ли да коментира или ще си траете да не вземе да падне акцията ????
                            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                              мисля, че е значима новина:
                              http://www.investor.bg/novini-i-anal...ashini,158014/

мисля, че е свързана новина:
                              http://www.capital.bg/biznes/kompani...iva_na_gaz_ot/

и не толкова от значение... с индиректно въздействие:
                              http://www.capital.bg/biznes/kompani...hva_desant_na/
                              Някои, които разбират повече от бизнеса на ПДНГ, би ли споделил каква е връзката между тези новини на колегата и ПДНГ? Предварително благодаря.

Коментар

• За да се появят в ОПР-то по този начин един от сценариите е да се капитализират разходи, които вече са били представени като разход, но това не е разрешено.

Варянт 2:

Просто търсим в грешна посока.

Единият вариант е да се намалят задължения и съответно да се намалят разходи. Тези резерви под формата на задължения са познати като (cookie jars). Да кажем нещо като опростени задължения към свързани лица.

Прави ми впечатление точно това перо "Краткосрочни задължения към свързани лица" има и обяснителна бележка 12.5, където крайното салдо в бележката не отговаря на крайното салдо в Баланса ??????????? Тук или има грешка или нещо ... В обяснителната бележка задълженията към свързани лица са 4 407, а в баланса е 977???
                                Разликата между двете е много близка до сумата в "други разходи", на която се дължи и увеличението в резултата.

Помислете по написаното по-горе.

Лично мнение, не е препоръка. Това е една интересна дискусия.
                                Veni, Vidi, Vici

Коментар

Working...
                                X