IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука има огромен потенциал за растеж,но това тепърва ще се види

Коментар

• Почакай да излязат част от печалбите от Хима та тогава ще гледаме show

Коментар

• Тези 8 000 акциите вдясно дали не са сложени да плашат цацата, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          не изчиства душата а извисява духа (само един Господ може да чисти) (ограмотявай се, човече)
          ами точно това имам впредвид-греха пречи на връзката Бог-човек и затова всяка молитва започва с молба към Бога за опрощаване на греховете-...и затова изпрати единствения си син,роден като човек "за де не погине нито един,който вярва в него.."
          но това са други теми,които не са актуални и непренадлежат към настоящия форум

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            е то е ясно че ако беше за 2 лева нямаше да вляза тук
            ама Падре не е ли време за молитва-чувал съм че изчиства душата и дава яснота на мисълта и съзнанието
            не изчиства душата а извисява духа (само един Господ може да чисти) (ограмотявай се, човече)

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение

ще продадеш и майчиното си мляко за 2 лв разлика, ама айдe между нас да си остане
              (хора, не вярвайте на най-елементарни спекулантьори )
              ние е препоръкъ
              е то е ясно че ако беше за 2 лева нямаше да вляза тук
              ама Падре не е ли време за молитва-чувал съм че изчиства душата и дава яснота на мисълта и съзнанието

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                Това са фактите, да! Но само вижте отчета на компанията или пък офертите по позицията и споделете на колко го чакате Газ.

Видно е, че продавачи липсват и това съвсем не е избушляк като горещото спарки елто от днес
                То с тези залежи, които има е цяло чудо, че изобщо има купувачи и се листва на борсата.
                домоуправител

Коментар

няма как да не се съглася с теб,очаквам скоро тук да стане доста горещо,а като прогноза спрямо това,което се вижда в обозримо бъдеще казано с цифри,аз не бих продал на цени под 25-30 лева
                  Не е Препоръка за ПП на ЦК!!!

ще продадеш и майчиното си мляко за 2 лв разлика, ама айдe между нас да си остане
                  (хора, не вярвайте на най-елементарни спекулантьори )
                  ние е препоръкъ
                  Last edited by padre Bonaventura; 08.01.2014, 22:41.

Коментар

Продавачът няма голям пакет, най-малкото защото фрий флоут-а е малък.
                    няма как да не се съглася с теб,очаквам скоро тук да стане доста горещо,а като прогноза спрямо това,което се вижда в обозримо бъдеще казано с цифри,аз не бих продал на цени под 25-30 лева

Коментар

Според мен видно е че има продавач в момента тук,затова и цената все още се задържа около тези нива-което пък е предпоставка да се купи нещо качествено на добра цена.Колкото до прогнози-вижте какво направи Хима,а това е една перлите в портфолиото на групата.(при възходящ тренд прави силни ръстове,а при корекция спада е почти минимален)
                      Не е препоръка за ПП на ЦК!!!
                      Продавачът няма голям пакет, най-малкото защото фрий флоут-а е малък.

Коментар

Това са фактите, да! Но само вижте отчета на компанията или пък офертите по позицията и споделете на колко го чакате Газ.

Видно е, че продавачи липсват и това съвсем не е избушляк като горещото спарки елто от днес
                        Според мен видно е че има продавач в момента тук,затова и цената все още се задържа около тези нива-което пък е предпоставка да се купи нещо качествено на добра цена.Колкото до прогнози-вижте какво направи Хима,а това е една перлите в портфолиото на групата.(при възходящ тренд прави силни ръстове,а при корекция спада е почти минимален)
                        Не е препоръка за ПП на ЦК!!!

Коментар

• Това са фактите, да! Но само вижте отчета на компанията или пък офертите по позицията и споделете на колко го чакате Газ.

Коментар

„Плевен е сърцето на българския нефтен и газодобив, през нашата територия предстои да бъдат изградени Южен поток и централата в Белене. Тук е и най-старата и най-солидна и авторитетна фирма "Нефт и газ", тук е и находището в Червен бряг и Девинци, което е с много сериозен потенциал и капацитет, разработено от партньорска американска компания, наличен е и огромен строителен потенциал, който може да бъде ангажиран в изграждането".

Из Дарик

И още: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1171814
                            съгласен съм с теб(от Плевен съм)има голям потенциал тук.Просто трябва време да се разработят нещата(на който не му се вярва нека да мине покрай Долни и Горни Дъбник-все едно си попаднал в някое емирство)Вече имам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              Да не би да има новини
                              „Плевен е сърцето на българския нефтен и газодобив, през нашата територия предстои да бъдат изградени Южен поток и централата в Белене. Тук е и най-старата и най-солидна и авторитетна фирма "Нефт и газ", тук е и находището в Червен бряг и Девинци, което е с много сериозен потенциал и капацитет, разработено от партньорска американска компания, наличен е и огромен строителен потенциал, който може да бъде ангажиран в изграждането".

Из Дарик

И още: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1171814

Коментар

• Да не би да има новини

Коментар

Working...
                                X