IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    А аз щях да си изтърва сокчето като видях цената и оборота. не се оплаквам де. и аз имам.
    Не виждам друго обясненение освен покрай Химимпорт и ЦКБ да се купуват и останалите дъщерни компании като ГАЗ и Зърнени.

Какво е Вашето мнение, какво се случва тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      Wow! Какво стана тук... Да пропусна половин сесия и някой влезе с бутонките напред Над 70 000 лв. оборот по тази позиция ми мирише на още %%%.

ИМАМ!
      А аз щях да си изтърва сокчето като видях цената и оборота. не се оплаквам де. и аз имам.
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Оракул, и сам воинът е воин, а?
        Wow! Какво стана тук... Да пропусна половин сесия и някой влезе с бутонките напред Над 70 000 лв. оборот по тази позиция ми мирише на още %%%.

ИМАМ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Оракул, и сам воинът е воин, а?
          абе като гледам как катери цената няма лошо-воините са си воини-парите са си пари

Коментар

• Оракул, и сам воинът е воин, а?

Коментар

• нещо раздвижване се получи тук и купувачи доста-дали е заради очаквания отчет??

Коментар

• нищо чудно скоро време тук цената да пробие 7-те левчета

Коментар

• допълних още малко тук-дано да е за добро

Коментар

След няколко дни - в края на месеца ще е за четвъртото тримесечие. След това в края на февруари - консолидиран и годишния одитиран - в края на март
                    благодаря ти за инфото
                    да се надяваме,че ще сме доволни от резултатите в него

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      Кога се очаква да излезе отчета за 2013,към коя дата?
                      След няколко дни - в края на месеца ще е за четвъртото тримесечие. След това в края на февруари - консолидиран и годишния одитиран - в края на март

Коментар

Аз съм търпелив... излязох от ПИБ и някакви други подскачащи и добавих тук малко. Чакам отчета за 2013 г., а той според мен ще е подаръка ми за Коледа
                        Кога се очаква да излезе отчета за 2013,към коя дата?

Коментар

• [QUOTE=Joz;1059559947
                          Успех, все още нямам тук ...[/QUOTE]

Това не е много за хвалба

Коментар

• Колко духовни хора имало тук :-)
                            В темата за Хима пускат чалга, а тук са доста по-възвишени феновете!
                            Успех, все още нямам тук ...

Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                            не изчиства душата а извисява духа (само един Господ може да чисти) (ограмотявай се, човече)

Коментар

Аз съм търпелив... излязох от ПИБ и някакви други подскачащи и добавих тук малко. Чакам отчета за 2013 г., а той според мен ще е подаръка ми за Коледа
                              Батко Коледа мина, да не чакаме тука Видов ден (или Виденов ден)...
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Аз съм търпелив... излязох от ПИБ и някакви други подскачащи и добавих тук малко. Чакам отчета за 2013 г., а той според мен ще е подаръка ми за Коледа

Коментар

Working...
                                X