IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    пропусналите да понапълнят тук скоро май ще гледат така
    Не е Препоръка!!!
    И аз отдавна го зова това, но...

Коментар

• пропусналите да понапълнят тук скоро май ще гледат така
      Не е Препоръка!!!

Коментар

• Близо 16 милки печалба, 1,30 лв. на акция

Коментар

• Не е просто така ,ама това е форум и не съм длъжен да ти давам обосновка ,ако ми плащаш за това разбирам ,ама не ...
          Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
          Явно и ти не знаеш просто така избра си 9-10 лв , няма нищо може и да познаеш пазар е все пак ..

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            Ами четете отчети бе аланкоолу....
            Явно и ти не знаеш просто така избра си 9-10 лв , няма нищо може и да познаеш пазар е все пак ..

Коментар

• Що се отнася до Мажо ,то по тая логика ,трябва никъде на БФБ да не се инвестира

Коментар

• споко, не се връзвай - точно на теб формули надали ти трябват, а и не че има една формула - има формули и мнения всякакви ; а ако си добър спекулант и можеш да намериш и яхнеш вълната ( примерно лалета или биткойни) и знаеш кога да слезеш от влака - хептен пък не ти трябват формули
                (аз не съм такъв)

ама хората тук нали искаха (*прост*?) метод, ето - лаф да става - ето , публиката леко полеко се връща към измислената ни борса
                Last edited by Longin; 30.01.2014, 12:09.
                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                  (avg_eps*15 + BV) / 2
                  Ако това е свещената формула към богатството, бая компании има да купуваш, доста дълъг списък ще се заформи. А защо P/E-то си решил да е 15 не знам, що не 25

Успех ти желая!

Коментар

Ами четете отчети бе аланкоолу....
                    то четенето е трудна дейност,особено ако очите се товарят повече....

Коментар

• (avg_eps*15 + BV) / 2

има обаче и фактор мажоритар+холдинг който обикновенно не е положителен...
                      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Ами четете отчети бе аланкоолу....
                        Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                        И как е из4исли тази реална цена ми спедели моля те ? Какъв метод приложи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                          Не виждам друго обясненение освен покрай Химимпорт и ЦКБ да се купуват и останалите дъщерни компании като ГАЗ и Зърнени.

Какво е Вашето мнение, какво се случва тук?
                          истината е някъде там...или по-скоро в очаквания отчет

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                            Има един широко разпространен, аналитичен математически и много интелектуален метод наречен детайлно обследване и взиране в паяжините на тавана, по-известен сред населението като гледане в тавана.
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Просто беше недооценена тази акция и сега започнаха да се озъртат някои ....За мен реалната цена е поне 9-10 лв .

Коментар

• Просто беше недооценена тази акция и сега започнаха да се озъртат някои ....За мен реалната цена е поне 9-10 лв .

Коментар

Working...
                                X