IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
    Май има, ето точните му думи!
    Става въпрос за ЗХБГ, ама смятам, че се отнася и за ГАЗ.

"Не еднократно съм писал, че дивидент дават дружества, които нямат нужда да реинвестират печалбите в развитие на дружеството - когато се раздават дивиденти, а същевременно се вземат кредити за развитие, акционерите са ощетени и продават своите акции. Евентуален дивидент е възможен след три до пет години. По скоро е възможен сплит, но това е решение, което все още не е обсъждано като възможност."
    ... прах в очите на оФците. всичко е за заблуда на цацата. ще си чЕкаме само регулярният дивидент от привилигорованите
    възможности и предположения безброй. реализация ЗИРОУ
    пък вие си цъкайте и чакайте да ви огрее дивидент тук или другаде.

Коментар

• Tуканка туй Шеврона, БП-то, Тотала, да не говорим за Газпрома за нищо ги нямате.
      Няма проблем щом мислите че си заслужава на двойни и тройни мултипъли, ма поне да даваха поне половината на якия дивидент на горните...

Коментар

• Май има, ето точните му думи!
        Става въпрос за ЗХБГ, ама смятам, че се отнася и за ГАЗ.

"Не еднократно съм писал, че дивидент дават дружества, които нямат нужда да реинвестират печалбите в развитие на дружеството - когато се раздават дивиденти, а същевременно се вземат кредити за развитие, акционерите са ощетени и продават своите акции. Евентуален дивидент е възможен след три до пет години. По скоро е възможен сплит, но това е решение, което все още не е обсъждано като възможност."

Коментар

• Керезов няма да се повтаря на всеки акционер по отделно.

с ИЗКЛЮЧЕНИЕ на Химимпорт-привилигоровани, по никоя друга тяхна позиция разпределяне на дивиденти НЕ подлежи на дискусия!

има ли още недоразбрали!???

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
            Ако ще дават дивидент да се наредиме в ляво , ама .....
            какъв дивидент тука, бе братко... черна кутия.
            имам, ама не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
              При близо 16 млн. лв. печалба справедливата стойност е далеч над 6 лв. Иска ми се, защото и тук имам малко, но по-добре малко, отколко николко.
              Ако ще дават дивидент да се наредиме в ляво , ама .....

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                Щом смяташ че 6 е справедливата стойност тогава нека връща
                При близо 16 млн. лв. печалба справедливата стойност е далеч над 6 лв. Иска ми се, защото и тук имам малко, но по-добре малко, отколко николко.

Коментар

Абе и на мен ми се иска да се върне на поне 6 лв., ама няма как - нисък фрий флоут, висока печалба и цяла група Химимпорт зад гърба си
                  Щом смяташ че 6 е справедливата стойност тогава нека връща

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                    Разгледали са го . Наредили са се да продават .
                    Абе и на мен ми се иска да се върне на поне 6 лв., ама няма как - нисък фрий флоут, висока печалба и цяла група Химимпорт зад гърба си

Коментар

• Разгледали са го . Наредили са се да продават .

Коментар

• Тук май още не са разгледали отчета хората.

Коментар

Направих справка - това е най-добрата година в историята на ГАЗ. Евала!!!

Що не взех повече и аз, да се е...ааа
                          то като гледам как е тръгнало не се знае тази година докъде ще я откара цената-не случайно и аз влезнах тук-хубава хартия за хубави хора

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                            Те някои така гледаха и преди 6-7 месеца когато удари 1,2 лв . В моменти като сегашния си викам :" защо не взех повече тогава "
                            Направих справка - това е най-добрата година в историята на ГАЗ. Евала!!!

Що не взех повече и аз, да се е...ааа

Коментар

• Те някои така гледаха и преди 6-7 месеца когато удари 1,2 лв . В моменти като сегашния си викам :" защо не взех повече тогава "

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                                Просто беше недооценена тази акция и сега започнаха да се озъртат някои ....За мен реалната цена е поне 9-10 лв .
                                може и повече,защото според мен този ценови таргет ще бъде достигнат още началото на лятото ако говорим за края на тази година-цена около 15-20 лева си е напълно постижима

Коментар

Working...
                                X