If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
както се е подкарало туканка...докъде ли ще я откара цената до края на годината???
При близо 16 млн. лв. печалба за 2013 г. и при перспективите с това находище - дори и не мога да си помисля. Забеляза ли, че има и находище 2 Освен това ако не се лъжа имат още 10 концесии, ами ако и оттам излезе някое птиченце?
Че тя новината е публикувана в безплатен сайт с достъп до обществена информация. Не виждам кой закон са нарушили. Поне можем да си обясним резките движения в началото на миналото лято. Това, което не мога да си обясня, в защо акцията се търгува още с единично число преди десетичната запетая. Ама айде, и утре е ден. Не е препоръка.
А тия пичове от газ не са ли длъжни да уведомят за откритието си акционерите? Тва писмо е с дата август 2013, сега сме февруари 2014, и няма никой...Няма ли клауза в закона, която ги задължава? Например ония от Продажби като направиха измекярския депозит в Чехия подадоха уведомление до борсата.
Някой да има мнение по темата?
Че тя новината е публикувана в безплатен сайт с достъп до обществена информация. Не виждам кой закон са нарушили. Поне можем да си обясним резките движения в началото на миналото лято. Това, което не мога да си обясня, в защо акцията се търгува още с единично число преди десетичната запетая. Ама айде, и утре е ден. Не е препоръка.
А тия пичове от газ не са ли длъжни да уведомят за откритието си акционерите? Тва писмо е с дата август 2013, сега сме февруари 2014, и няма никой...Няма ли клауза в закона, която ги задължава? Например ония от Продажби като направиха измекярския депозит в Чехия подадоха уведомление до борсата.
Някой да има мнение по темата?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Ако разбирам правилно, открили са находище за газ и сега прокарват тръби от него до газопреносната мрежа...
Особено ми хареса това:
"За срока на експлоатация, максималните среднодневни добиви в площта на находище "Искър-запад" ще бъдат около 315 хил. m3 /д природен газ и около 136 m3/д кондензат"
Умножено по 365 дни прави повече от 100 000 000 лв.
Найс а?
...Имам акции и не е препоръка нито за покупка, нито за продажба.
Ако разбирам правилно, открили са находище за газ и сега прокарват тръби от него до газопреносната мрежа...
Особено ми хареса това:
"За срока на експлоатация, максималните среднодневни добиви в площта на находище "Искър-запад" ще бъдат около 315 хил. m3 /д природен газ и около 136 m3/д кондензат"
Найс а?
да така е....майка и голяма част от роднините ми са от Кнежа(пък там всички се знаят)казаха ми че има потенциал в проучванията там без да конкретизират точно и аз викам да се пооборудвам малко с акции-както се казва за всеки случай
Не е Препоръка за ПП на ЦК!!!
Особено ми хареса това:
Найс а?
Коментар