IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    както се е подкарало туканка...докъде ли ще я откара цената до края на годината???
    При близо 16 млн. лв. печалба за 2013 г. и при перспективите с това находище - дори и не мога да си помисля. Забеляза ли, че има и находище 2 Освен това ако не се лъжа имат още 10 концесии, ами ако и оттам излезе някое птиченце?

Коментар

• както се е подкарало туканка...докъде ли ще я откара цената до края на годината???
      Last edited by orakula; 03.02.2014, 20:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Дааа...Няма продавачи...Не се учудвам.
        Само им забележи акционерите - всичко фондове и свързани компании с Химимпорт са с дял между 1 и 4% тук. Кой ще продава, да не е луд!

Коментар

• Дааа...Няма продавачи...Не се учудвам.

Коментар

Че тя новината е публикувана в безплатен сайт с достъп до обществена информация. Не виждам кой закон са нарушили. Поне можем да си обясним резките движения в началото на миналото лято. Това, което не мога да си обясня, в защо акцията се търгува още с единично число преди десетичната запетая. Ама айде, и утре е ден. Не е препоръка.
            то не само утре,че и вдругиден е ден

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
              А тия пичове от газ не са ли длъжни да уведомят за откритието си акционерите? Тва писмо е с дата август 2013, сега сме февруари 2014, и няма никой...Няма ли клауза в закона, която ги задължава? Например ония от Продажби като направиха измекярския депозит в Чехия подадоха уведомление до борсата.

Някой да има мнение по темата?
              Че тя новината е публикувана в безплатен сайт с достъп до обществена информация. Не виждам кой закон са нарушили. Поне можем да си обясним резките движения в началото на миналото лято. Това, което не мога да си обясня, в защо акцията се търгува още с единично число преди десетичната запетая. Ама айде, и утре е ден. Не е препоръка.

Коментар

• ти пък ТИМ и отговорности за информираност-я се огледай пак

Коментар

бе то да бликне пък цената ще се намери сама
                  А тия пичове от газ не са ли длъжни да уведомят за откритието си акционерите? Тва писмо е с дата август 2013, сега сме февруари 2014, и няма никой...Няма ли клауза в закона, която ги задължава? Например ония от Продажби като направиха измекярския депозит в Чехия подадоха уведомление до борсата.

Някой да има мнение по темата?
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                    WOW, това е новината на 2014 г. Със сигурност ще промени доста неща

Нямам идея как го намери, но е фантастично!
                    бе то да бликне пък цената ще се намери сама

Коментар

• WOW, това е новината на 2014 г. Със сигурност ще промени доста неща

Нямам идея как го намери, но е фантастично!

Първоначално изпратено от n.atanasova Разгледай мнение
                      Mай скоро ще бликне

Вижте какво открих с чичко Гугъл:
                      http://www.kneja.acstre.com/assets/O...%20I%20Gaz.pdf

Ако разбирам правилно, открили са находище за газ и сега прокарват тръби от него до газопреносната мрежа...

Особено ми хареса това:
                      "За срока на експлоатация, максималните среднодневни добиви в площта на находище "Искър-запад" ще бъдат около 315 хил. m3 /д природен газ и около 136 m3/д кондензат"

Умножено по 365 дни прави повече от 100 000 000 лв.
                      Найс а?

...Имам акции и не е препоръка нито за покупка, нито за продажба.

Коментар

• Първоначално изпратено от n.atanasova Разгледай мнение
                        Mай скоро ще бликне

Ако разбирам правилно, открили са находище за газ и сега прокарват тръби от него до газопреносната мрежа...

Особено ми хареса това:
                        "За срока на експлоатация, максималните среднодневни добиви в площта на находище "Искър-запад" ще бъдат около 315 хил. m3 /д природен газ и около 136 m3/д кондензат"

Найс а?

да така е....майка и голяма част от роднините ми са от Кнежа(пък там всички се знаят)казаха ми че има потенциал в проучванията там без да конкретизират точно и аз викам да се пооборудвам малко с акции-както се казва за всеки случай
                        Не е Препоръка за ПП на ЦК!!!

Коментар

+1
                          тук има много какво да се очаква-пак ако бликне(дай си Боже)не знам каква цена може да се очаква
                          Mай скоро ще бликне

Особено ми хареса това:

Найс а?

Коментар

ПДНГ от години показва стабилни резултати. Просто хубав и рентабилен бизнес. Акцията за мен все още е неодоценена.
                            +1
                            тук има много какво да се очаква-пак ако бликне(дай си Боже)не знам каква цена може да се очаква

Коментар

• ПДНГ от години показва стабилни резултати. Просто хубав и рентабилен бизнес. Акцията за мен все още е неодоценена.

Коментар

• какви дивиденти-какви 5 лева тук-и за какво и за кога ???

Коментар

Working...
                                X