Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДобре де, не че съм мнителен, ама как се появи колежката н.атанасова, със само едно мнение... Сподели с нас информация, която я знаят всички инсайдери, и изведнъж се оказа, че някой има толкова много за продаване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДобре де, не че съм мнителен, ама как се появи колежката н.атанасова, със само едно мнение... Сподели с нас информация, която я знаят всички инсайдери, и изведнъж се оказа, че някой има толкова много за продаванеМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Я да видим: http://www.aop.bg/case2.php?newver=2...&doc_id=558015
Тук ако не се лъжа имат две концесии. А защо ще се изгражда станция за компресиране на природен газ, ако...
Коментар
-
Това намирам в Стандарт, което вероятно обяснява изкупуването последните дни
Компанията "Проучване и добив на нефт и газ" е открила запаси на природен газ и кондензат в България. Това става ясно от публична обява на компанията за разработка и експлоатация на находището, пише profit.bg.
Площта на находището "Искър-запад" е 18 кв. км и се намира в община Кнежа, област Плевен. Доказаните запаси на находището към момента са 14,49 млн. куб. м природен газ и 5176 куб. м кондензат. Вероятните находища на газ се оценяват на 165 млн. куб. м, а възможните - 764 млн. куб. м. Така общите запаси, които биха могли да бъдат извлечени от находище "Искър-запад", се оценяват на 945 млн. куб. м газ и 393 хил. куб. м кондензат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеКолко независими акции на собствен ход минаха
Упсс, да не плагиатствам
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеедва ли-акцията си има собствен ход извън светата троица на ТИМ(Хим,ЦКБ и Зрънчо)
Упсс, да не плагиатствам
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеА това тук имали нещо общо със ЗХБГ, което днес падаше
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетова съм го пропуснал...та за какво иде реч??Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеПри близо 16 млн. лв. печалба за 2013 г. и при перспективите с това находище - дори и не мога да си помисля. Забеляза ли, че има и находище 2Освен това ако не се лъжа имат още 10 концесии, ами ако и оттам излезе някое птиченце?
Коментар
Коментар