IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Ще си прережа вените ако цената падне с още 10 стинки
    Или по-добре ще взема заложници
    За бога братя, не продавайте

нека да продават-че искам да допълня още малко,защото цената много бързо дръпна нагоре(всяко зло за добро)

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Не се коси бе човек, отчета за доходите е красив за разлика от баланс шийт, (НДМА казваш)
      Споко пич, от 2007 съм на тоз пазар, изживях голямата ебан, сега това е като следобедна закуска. Пуснах коментара за бъзик, иначе средната ми тука е 3.26, просто исках вече 200% да има
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Не се коси бе човек, отчета за доходите е красив за разлика от баланс шийт, (НДМА казваш)

Коментар

Ще си прережа вените ако цената падне с още 10 стинки
          Не мога да те разбера. Защо се ядосваш, след като имаш над 15 млн. печалба и красиви перспективи...

Но, да, сигурно искаш за 1-2 дни да забогатееш. Е, няма да стане. Този филм го гледахме 2006-2008 г.

ИМАМ!

Коментар

• Ще си прережа вените ако цената падне с още 10 стинки
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Друга е играта. 500 бр. събориха цената с 70 ст./акция....

Освен това който искаше да продава можеше да продаде на доста по-висок курс. Тук потенциалът от новината въобще не беше се изчерпал.

Имахме откровено агресивен продавач..
              Съгласен затова и си купих, просто на някой му трябват левове, Без новина би продал на значително по ниска средна цена........ Ако има конспирация, тя се изчерпва с това, Не е препоръка, Имам

Коментар

• Друга е играта. 500 бр. събориха цената с 70 ст./акция....

Освен това който искаше да продава можеше да продаде на доста по-висок курс. Тук потенциалът от новината въобще не беше се изчерпал.

Имахме откровено агресивен продавач..
                Last edited by ghettoff; 04.02.2014, 17:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Деси Разгледай мнение
                  До вчера не бях чела и отчет на тази компания, а от днес съм крупна акционерка

Който не играее не пичели

Да, това е основен проблем... хората гледат отчетите на 4-5 дружества и за останалите са като кон с капаци

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                    A че класика си е - купува се слуха и се продава новината
                    До вчера не бях чела и отчет на тази компания, а от днес съм крупна акционерка

Но нищо тази инвестиция ще я разглеждам като тото 6/49 и през няколко месеца ще проверявам фиша /новините/ дали е бликнало или не е, и ако не е ще чакаме следващия тираж . Който не играее не пичели
                    Last edited by Деси; 04.02.2014, 17:00.
                    Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

Да налея малко масло в огъня на конспиративните теории. Разгледах в детайли отчета. Направи ми впечатление рязкото увеличение на нематериалните ДМА, не на машини, оборудване, тръби, помпени станции и т.н. а на нематериалните активи. Разрових се и се оказа, че напрактика са капитализирани разходи за търсене и сондажи на потенциални находища. Такааа. Демек ако нема да бликне от дадено находище, те требе да реверсират тоя т.нар актив и да то дадат на разход.

Ми ако има инсайдери с подобна инфо и сега се опитват да продават щото находищата се оказали криви? Тая кака с 1 мнение дето имала акции повече не я чухме, снесе няква информация, форумните балъци (вкл. и мене) се надъхаха, цената се надърви и после прааас - сипаха ни с най-големия черпак.
                      Ако говорим за конспирация, то тя има и медиен съпорт във медиите на Стандарт ... Виж поста на Знаещ от 10:27

Коментар

......
                        ....
                        Ми ако има инсайдери с подобна инфо и сега се опитват да продават щото находищата се оказали криви? Тая кака с 1 мнение дето имала акции повече не я чухме, снесе няква информация, форумните балъци (вкл. и мене) се надъхаха, цената се надърви и после прааас - сипаха ни с най-големия черпак.
                        A че класика си е - купува се слуха и се продава новината

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                          Да, спомням си, ето я новината:

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ashini,158014/
                          Да налея малко масло в огъня на конспиративните теории. Разгледах в детайли отчета. Направи ми впечатление рязкото увеличение на нематериалните ДМА, не на машини, оборудване, тръби, помпени станции и т.н. а на нематериалните активи. Разрових се и се оказа, че напрактика са капитализирани разходи за търсене и сондажи на потенциални находища. Такааа. Демек ако нема да бликне от дадено находище, те требе да реверсират тоя т.нар актив и да то дадат на разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                            Айде да не се обвиняваме за това, че си предоставяме инфо, мнения и т.н. За какво сме тук? Още лятото Инвесторът писа за голяма покупка на машини...
                            Информация за дейността на дружеството по общини и по блокове има достатъчно в отчетите, това че не сме поровили публичната информация на страниците на няколко общини е друг въпрос... Привлечен съм тук от хубавите отчети за 2013

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                              Айде да не се обвиняваме за това, че си предоставяме инфо, мнения и т.н. За какво сме тук? Още лятото Инвесторът писа за голяма покупка на машини...
                              Да, спомням си, ето я новината:

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ashini,158014/

Коментар

• И бликна благодатно синьото гориво от земните недра! Дар Божи!

Не е препоръка!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X