IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тая акция в моите сметки беше първа резерва за влизане в СОФИКС. С капитализацията на фрее-флоута по-голям от този на Зърнени храни и ФНИ България явно акционерите все още са под 500, за да не влезе в индекса - то така е на нашия пазар дето са шепа спекуланти.
    Вярвам не само аз съм смятал и затова сега се излиза от позицията.

Коментар

• Няма го Marshall Brus Mathers да подкрепи акцията

Коментар

• Първоначално изпратено от 4mat Разгледай мнение
        Още мераклии да гледат как пада или да допълват в ниското има или. Ако има кажете да ви направя кефа до към -6.83% макар и само за малко .
        защо да няма при по-сериозен спад ще си купя още

Коментар

• Още мераклии да гледат как пада или да допълват в ниското има или. Ако има кажете да ви направя кефа до към -6.83% макар и само за малко .

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
            Отдавна не бях писал в тази тема. Но не мога да се сдържа просто, защото много се кефя как пада. Сипете още, моля Ви!
            И аз съм разпродал

Коментар

• Отдавна не бях писал в тази тема. Но не мога да се сдържа просто, защото много се кефя как пада. Сипете още, моля Ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                Нека вземат концесията и тогава ще те питам колко акции имаш За съжаление мойте вече са малко, но ако падне презареждам здраво.... Нали знаеш, че за това дето пиша излиза на сайта на МС.... От днес нататък ще Ви пубикувам инфото от МС и ще говорим пак

За сондата - с такива добиват в Япония, САЩ, Великобритания, имайки предвид техните компании по света, а тези от соца можеш да ги видиш в перник, правят дупки...
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                  е какво толкова се вижда на снимките????
                  пародия на сонда.... нещо от соц-наследството, бардак, кал и чакъл кочина!

каква газ очаквате да излезне... не знам

пс: поздравления за отделеното време и старание!
                  Нека вземат концесията и тогава ще те питам колко акции имаш За съжаление мойте вече са малко, но ако падне презареждам здраво.... Нали знаеш, че за това дето пиша излиза на сайта на МС.... От днес нататък ще Ви пубикувам инфото от МС и ще говорим пак

За сондата - с такива добиват в Япония, САЩ, Великобритания, имайки предвид техните компании по света, а тези от соца можеш да ги видиш в перник, правят дупки...
                  Last edited by brokerandtrader111; 10.03.2014, 17:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

Ами така си е, бодваш си едно такова някъде дето имаш земя, обявяваш че може би ще има х количества газ/петрол (ама може и да няма, трябва да си го кажеш), листваш се и прибираш 100 млн
                    Така се прави
                    Енергони успяха дето и такова нямат боднато даже

В реда на шегата разбира се, макар и да не е 100% шега!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                      Току-що ги изпратих и вече от тях зависи дали ще ги публикуват!

Коментар

Браво и от мен. Това е нещо, което си мисля нито една медия не направи...

Прати ги на инвестор да ги публикуват
                        Току-що ги изпратих и вече от тях зависи дали ще ги публикуват!
                        Last edited by спекуланта; 10.03.2014, 16:26.

Коментар

Всичко остава в семейство - така че инвстора или бг он ер трябва ги отрази...
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Дали ще ги публикуват? нали е тяхно .... може да не искат.....

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                              Ето и малко снимки с телефона от днес на работната площадка на находище Искър-запад,минавах оттам и реших да се отбия:
                              http://dox.bg/files/dw?a=67a6b2ed9d
                              Една част от тръбите от 7 километровата отсечка за връзка с осн. газопровод край с.Искър вече са положени а изкопът вече е направен!

Коментар

• Свалете, свалете под 9 за да има за купувачите.....

Коментар

Working...
                                X