If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А на 3 лева как ще е ?
Защо си мислиш че е безценно да купуваш на нива 2-3 по скъпо от газпром и петробрас. Те поне имат запаси, вадят и продават.
Тук засега има само обещания и големи надежди.
А на 3 лева как ще е ?
Защо си мислиш че е безценно да купуваш на нива 2-3 по скъпо от газпром и петробрас. Те поне имат запаси, вадят и продават.
Тук засега има само обещания и големи надежди.
тогава САЩ го бяха закъсали с ипотеките и започнаха едни фалити на финансови институции с над 100 годишна история(визирам Леман Брадърс).Към днешна дата ситуацията е доста по различна в макроикономически план и сравнението с 2007 звучи доста неуместно
визираш невизираш факт е че е на -20% за седмица. явно не ме разбра - всеки има собствена логика за сделка и тия които купуват и продавачите в даден момент. и не е ясно кой прав кой крив. не е добре да казваш - щом някой купува значи има логика - има ама е чужда
А тези които купуваха на върха 2007 с каква цел са го правили Всеки си прави собствената сметка
тогава САЩ го бяха закъсали с ипотеките и започнаха едни фалити на финансови институции с над 100 годишна история(визирам Леман Брадърс).Към днешна дата ситуацията е доста по различна в макроикономически план и сравнението с 2007 звучи доста неуместно
По-скоро причината може да е % от икономическата група.
Максимално тегло на икономическа група - 20%
Вадиш молива и почваш да смяташ.
1. Ако проблема беше в теглото на групата ГАЗ щеше да влезе на мястото на ЗХБГ, защото е с по-голяма капитализация на ФФ
2. Теглото на групата заедно с ГАЗ пак щеше да е под 20 % от индекса.
Тая акция в моите сметки беше първа резерва за влизане в СОФИКС. С капитализацията на фрее-флоута по-голям от този на Зърнени храни и ФНИ България явно акционерите все още са под 500, за да не влезе в индекса - то така е на нашия пазар дето са шепа спекуланти.
Вярвам не само аз съм смятал и затова сега се излиза от позицията.
По-скоро причината може да е % от икономическата група.
Тая акция в моите сметки беше първа резерва за влизане в СОФИКС. С капитализацията на фрее-флоута по-голям от този на Зърнени храни и ФНИ България явно акционерите все още са под 500, за да не влезе в индекса - то така е на нашия пазар дето са шепа спекуланти.
Вярвам не само аз съм смятал и затова сега се излиза от позицията.
не се знае каква е точно причината-това са само хипотези и предположения........а тези,които купуват в момента с каква ли цел го правят
Коментар