IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
    Добър бид тука , явно има сериозен купувач на тия нива

Коментар

• Добър бид тука , явно има сериозен купувач на тия нива

Коментар

• газ нагоре и дано газта да е повече, защото след години, като я изпомпят може да направят и хранилище. Дано да е повече.... Повече от зависимостта ни от украйна..... Ха тогава късмет...

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          явно и ти започна да ги купуваш по междинните дъна само не бързай с продажбите че ни предстоят доста върхове
          То предлагането тук е към 10 лв. Защо да бързам? Гледам ЦСКА и още една неликвидна компания!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
            Поздрави и на теб оракуле! Иначе май от вчера до днес сделките ми ще са най-добрите, а?
            явно и ти започна да ги купуваш по междинните дъна само не бързай с продажбите че ни предстоят доста върхове

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
              явно ще излезеш прав!!!поздрави и успехи!!!
              Поздрави и на теб оракуле! Иначе май от вчера до днес сделките ми ще са най-добрите, а?

Коментар

• Някой от продалите да сподели кой посредник ги изкупи артиите че ми стана интересно

Коментар

• гааааааааааааас

Коментар

Да купуваш на 8.22 - 8.23 лв. - БЕЗЦЕННО!
                    явно ще излезеш прав!!!поздрави и успехи!!!

Коментар

Доста селнах там, аз
                      откакто си ги купих в началото на годината не съм съм продал нито 1(една) бройка
                      Last edited by orakula; 20.03.2014, 18:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                        Абе не знам, ама ми е чудно при тая прИмоция къде са тия, дето изнапазаруваха хилядите акции от 10.00 до 10.52?!?
                        Доста селнах там, аз

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          аз не съм копувал на тия нива ама така или инак 11,835 скоро
                          А след това?

Коментар

• аз не съм копувал на тия нива ама така или инак 11,835 скоро

Коментар

• Абе не знам, ама ми е чудно при тая прИмоция къде са тия, дето изнапазаруваха хилядите акции от 10.00 до 10.52?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                                И това всичкото той ли го е купил?!?
                                + 8.16 малко по-късно, да.... Това е за днес като покупки. Повече не успях, тъй като започнаха да излизат и други купувачи и само се надцакваме

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                А на 3 лева как ще е ?
                                Защо си мислиш че е безценно да купуваш на нива 2-3 по скъпо от газпром и петробрас. Те поне имат запаси, вадят и продават.
                                Тук засега има само обещания и големи надежди.

Ма имал си бол пари , дал си
                                Само може да си мечтаеш за 3 лв.

Коментар

Working...
                                X