Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеявно и ти започна да ги купуваш по междинните дъна само не бързай с продажбите че ни предстоят доста върхове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеПоздрави и на теб оракуле! Иначе май от вчера до днес сделките ми ще са най-добрите, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеявно ще излезеш прав!!!поздрави и успехи!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДа купуваш на 8.22 - 8.23 лв. - БЕЗЦЕННО!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДоста селнах там, азLast edited by orakula; 20.03.2014, 18:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеАбе не знам, ама ми е чудно при тая прИмоция къде са тия, дето изнапазаруваха хилядите акции от 10.00 до 10.52?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеаз не съм копувал на тия нива ама така или инак 11,835 скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИ това всичкото той ли го е купил?!?
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА на 3 лева как ще е ?
Защо си мислиш че е безценно да купуваш на нива 2-3 по скъпо от газпром и петробрас. Те поне имат запаси, вадят и продават.
Тук засега има само обещания и големи надежди.
Ма имал си бол пари , дал си
Коментар
Коментар