IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
    Ето и малко снимки с телефона от днес на работната площадка на находище Искър-запад,минавах оттам и реших да се отбия:
    http://dox.bg/files/dw?a=67a6b2ed9d
    Една част от тръбите от 7 километровата отсечка за връзка с осн. газопровод край с.Искър вече са положени а изкопът вече е направен!
    Браво колега за снимките.....
    Няма да коментирам, само ще попитам., та дори и риторично... Сега при напрежение в Украйна може ли държавата да избърза с този проект и да почне да черпи от там.... Въпрос номер 2. Какво ще стане с цената на акциите, ако получат или като получат договор за концесия....??????

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      Това е нормално, защото с поскъпването на цената акцията започва да заема по-голям процент от активите. А когато фондът управлява да речем 1-2 милиона, то той няма друг избор освен да разкеши малко
      +1

Коментар

• Ето и малко снимки с телефона от днес на работната площадка на находище Искър-запад,минавах оттам и реших да се отбия:
        http://dox.bg/files/dw?a=67a6b2ed9d
        Една част от тръбите от 7 километровата отсечка за връзка с осн. газопровод край с.Искър вече са положени а изкопът вече е направен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
          "03 март 2014 | 15:06 635 1 Четири взаимни фонда са намалили дяловото си участие в Проучване и добив на нефт и газ, показват данните за акционерите в дружеството към края на 2013 г. Най-голям спад има при Капман Макс, продал над 35 000 акции за последната година и намалил дела си до 55 000 акции, или 0.45% от капитала. Точно 10 000 акции са продадени от Селект Баланс, докато продажбите от страна на Реал Финанс Балансиран фонд и Реал Финанс Високодоходен фонд са съответно 15 и 17 000 лота. Продажбите от страна на четирите фонда идват на фона на обявената печалба от 18.28 млн. лв. за 2013 г., спрямо положителен консолидиран финансов резултат за година по-рано от 9.7 млн. лв. Компанията е част от Зърнени Храни България, което пък се контролира от Химимпорт. Наскоро стана ясно, че Проучване и добив на нефт и газ е открило газови залежи в района на Община Кнежа, област Плевен. Акциите на дружеството приключиха изминалата седмица на цена от 9.20 лв. за брой."
          Това е нормално, защото с поскъпването на цената акцията започва да заема по-голям процент от активите. А когато фондът управлява да речем 1-2 милиона, то той няма друг избор освен да разкеши малко

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Як кеф. Един изрази съмнение, а трима му се нахвърлиха... Значи имаме още доста да качваме..
            както казах преди известно време ако компанията продължава да се развива със същите темпове както досега нейната справедлива цена около началото на следващата година според мен ще е в диапазона 25-30 левчета за ценна книга
            Не е Препоръка за ПП на ЦК!!!

Коментар

• "03 март 2014 | 15:06 635 1 Четири взаимни фонда са намалили дяловото си участие в Проучване и добив на нефт и газ, показват данните за акционерите в дружеството към края на 2013 г. Най-голям спад има при Капман Макс, продал над 35 000 акции за последната година и намалил дела си до 55 000 акции, или 0.45% от капитала. Точно 10 000 акции са продадени от Селект Баланс, докато продажбите от страна на Реал Финанс Балансиран фонд и Реал Финанс Високодоходен фонд са съответно 15 и 17 000 лота. Продажбите от страна на четирите фонда идват на фона на обявената печалба от 18.28 млн. лв. за 2013 г., спрямо положителен консолидиран финансов резултат за година по-рано от 9.7 млн. лв. Компанията е част от Зърнени Храни България, което пък се контролира от Химимпорт. Наскоро стана ясно, че Проучване и добив на нефт и газ е открило газови залежи в района на Община Кнежа, област Плевен. Акциите на дружеството приключиха изминалата седмица на цена от 9.20 лв. за брой."

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                E е тук ще става интерсно, но ще има и драми..... Къде е монти да даде акъл като спекулант..... Ха нагоре сега...
                Не е препоръка
                недей търси мисирката тук. Тя яко е назобила в Петролеца...
                Аз по таз позиция не знам какво да правя. Мина ми таргета от 9, но откриха петролец. Ами ако потече сериозно? Тогава иди гони артията по 30-40-50...
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• E е тук ще става интерсно, но ще има и драми..... Къде е монти да даде акъл като спекулант..... Ха нагоре сега...
                  Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                    Аз не, че такова, нали, един вид, ама газчицата кат не расте с лефче на ден, не ми е толкова гот , нема ли некой богат такова да си купи малко...

Коментар

• Аз не, че такова, нали, един вид, ама газчицата кат не расте с лефче на ден, не ми е толкова гот , нема ли некой богат такова да си купи малко...
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от FREEBORN Разгледай мнение
                        Аз от тоя дълбокомислен анализ разбрах единствено, че имало някакво находище, което ако успеят да го помпат 25 години - цената ще стане 50 и косур лева ....след 25 години.

Коментар

• Аз от тоя дълбокомислен анализ разбрах единствено, че имало някакво находище, което ако успеят да го помпат 25 години - цената ще стане 50 и косур лева ....след 25 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Як кеф. Един изрази съмнение, а трима му се нахвърлиха... Значи имаме още доста да качваме..
                            ... и един, който схвана повода за тази дискусия

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              ако искаш разбирай, че ще стане 4 делено на 14, твоя работа, всичко е очаквания, като не ти харесва, не купуваш
                              znae6t, уважавам присъствието ти тук сравнително отдавна
                              малко повече време отделих да си 'поговорим' тук.
                              сега е време за истинската работа.

пс; да се застраховам и аз - не препоръчвам никому нищо, имам изключително много голям интерес в количествено изражение при ТИМ дружествата.
                              приятен ден и успех!

Коментар

• Доста уроци човек може да научи от движението на тази акция.
                                Един от тези уроци да ви кажа, е че това няма да е единствената "бяла лястовица" на БФБ. Движението по тази акция е показателно на какво е способна БФБ. Не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X