Споко, ако не днес то в понеделник очаквам обиране по позицията до към 110 кинта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
един любопитен не-финансов въпрос:
какви са тези цистерни пръснати около Шабла и Тюленово и с изтичаща вода смърдяща на сяра? остатъци от някаква технология за добив на нефт? с помпене на вода надолу?
знае ли някой ? иначе пейзажа там е доста пуст но с тия цистерни по американски романтичен някак си"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от безименНо мисълта ми беше свързана и с това, че пазарната логика може да бъде донякъде предсказуема. Затова пожелах успехи на проявяващите интерес!
аз пък се чудех как да разбера по добре и използвам поръчките при отваряне в 9.30"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Продавачите не отмениха нито един ордер (на по-ниски цени), при положение, че имаше по-изгоден "купува" (не внимават в "картинката", или не бяха се събудили още, дано причината да не е била в брокера, заради отсъствие или бавни реакции).
Но мисълта ми беше свързана и с това, че пазарната логика може да бъде донякъде предсказуема. Затова пожелах успехи на проявяващите интерес!
Коментар
-
Bobi75
заплеси просто
Коментар
Коментар