Първоначално изпратено от Pitast
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безименПървоначално изпратено от Pitast
ами увеличение от 70 на 100 лв за един месец без някакви фундаментални фактори през този един месец как се нарича според теб. Това е почти 50% ръст
Очаквания, според мен, е точното определение при инвестирането. Има и друг тип очаквания, напр. "инвестиции в бурканбанк" (често печеливша стратегия).
Мисля, че интересът на ХИМИМПОРТ към определено дружество вече предполага сериозна инвестиция за всички акционери. Нещо повече, този интерес може да бъде използван като индикатор при техническия анализ на дружествата на БФБ.
Лично мнение! Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast
ами увеличение от 70 на 100 лв за един месец без някакви фундаментални фактори през този един месец как се нарича според теб. Това е почти 50% ръст
Очаквания, според мен, е точното определение при инвестирането. Има и друг тип очаквания, напр. "инвестиции в бурканбанк" (често печеливша стратегия).
Мисля, че интересът на ХИМИМПОРТ към определено дружество вече предполага сериозна инвестиция за всички акционери. Нещо повече, този интерес може да бъде използван като индикатор при техническия анализ на дружествата на БФБ.
Лично мнение! Успех!
Коментар
-
един любопитен не-финансов въпрос:
какви са тези цистерни пръснати около Шабла и Тюленово и с изтичаща вода смърдяща на сяра? остатъци от някаква технология за добив на нефт? с помпене на вода надолу?
знае ли някой ? иначе пейзажа там е доста пуст но с тия цистерни по американски романтичен някак си
Това си е топла минерална вода с високо съдържание на сяра.
Коментар
Коментар