IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pitast
    Абе само се чудя каква е тази истерия около ГАЗ. Не знам кой си мисли, че в България има газ. Как се развива това дружество ми е пълна мъгла.
    Пич, кой ти каза, че ГАЗ се занимава само с газ? Сигурно и ти си от тия, дето мислят, че Варна плод прави компоти ))

Коментар

• Първоначално изпратено от безимен
      Първоначално изпратено от Pitast

ами увеличение от 70 на 100 лв за един месец без някакви фундаментални фактори през този един месец как се нарича според теб. Това е почти 50% ръст
      Питащ, ако търсиш фундамент и не го намираш, да те насоча към факта, че дружеството има нов мажоритарен собственик, притежаващ 51% от капитала. Ако явлението "ХИМИМПОРТ" не ти говори нищо, просто продължавай да търсиш нататък по реда - все ще намериш нещо и за твоите очаквания.
      Очаквания, според мен, е точното определение при инвестирането. Има и друг тип очаквания, напр. "инвестиции в бурканбанк" (често печеливша стратегия).
      Мисля, че интересът на ХИМИМПОРТ към определено дружество вече предполага сериозна инвестиция за всички акционери. Нещо повече, този интерес може да бъде използван като индикатор при техническия анализ на дружествата на БФБ.
      Лично мнение! Успех!
      ама чакай малко преди един месец мажоритар пак беше Химимпорт когато акцията беше 70 лв. така и не можа май да извадиш смислен довод и не знам откъде намеси някакви бурканбанки и така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast

ами увеличение от 70 на 100 лв за един месец без някакви фундаментални фактори през този един месец как се нарича според теб. Това е почти 50% ръст
        Питащ, ако търсиш фундамент и не го намираш, да те насоча към факта, че дружеството има нов мажоритарен собственик, притежаващ 51% от капитала. Ако явлението "ХИМИМПОРТ" не ти говори нищо, просто продължавай да търсиш нататък по реда - все ще намериш нещо и за твоите очаквания.
        Очаквания, според мен, е точното определение при инвестирането. Има и друг тип очаквания, напр. "инвестиции в бурканбанк" (често печеливша стратегия).
        Мисля, че интересът на ХИМИМПОРТ към определено дружество вече предполага сериозна инвестиция за всички акционери. Нещо повече, този интерес може да бъде използван като индикатор при техническия анализ на дружествата на БФБ.
        Лично мнение! Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Арго
          Питащ, Къде я виждате тази истерия, че не се вижда нещо

Коментар

• Питащ, Къде я виждате тази истерия, че не се вижда нещо

Коментар

• Ами, навярно имат хората и концесии в чужбина. :-)

Коментар

• Абе само се чудя каква е тази истерия около ГАЗ. Не знам кой си мисли, че в България има газ. Как се развива това дружество ми е пълна мъгла.

Коментар

• Само се чудя, кой от ГОЛЕМИТЕ пръв ще обере промоционалното предлагане. :-)

Коментар

• Някой от страхливите Кобосчета май се хванаха на въдицата и акциите им бяха подарени на тези нива май...

Коментар

• При тези повишаващи се цени на петрола и газа, отчетите ще бъдат все по-добри.

Коментар

• А и чакаме консолидирания , който няма да е от лошите...

Коментар

• Купувайте GAZ, все още има предлагане под 10лв, след няколко дни тези цени през крив макарон, а като гледам и накаде отива цената на петрола и газа ! :-)

Коментар

• един любопитен не-финансов въпрос:

какви са тези цистерни пръснати около Шабла и Тюленово и с изтичаща вода смърдяща на сяра? остатъци от някаква технология за добив на нефт? с помпене на вода надолу?

знае ли някой ? иначе пейзажа там е доста пуст но с тия цистерни по американски романтичен някак си

Това си е топла минерална вода с високо съдържание на сяра.

Коментар

• Да де да ...а след четвъртък 8-9 лв ката за начало или сегашни 112-126 лв

Коментар

• Ами той 31-ви не е толкова далеко...

Коментар

Working...
                                X