Първоначално изпратено от joro lex-a
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
2006-11-23 - Други новини.....
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Проучване и добив на нефт и газ ЕАД-Плевен /GAZ/: С решение на ОС Монтана от 07.11.2006 год. се вписва Проучване и добив на нефт и газ АД-София като едноличен собственик на капитала на Петро Газ Антика ООД-Монтана, заличени са досегашните съдружници и дружеството продължава дейността си като Петро Газ Антика ЕООД-Монтана.
Коментар
-
Верно, че е така, ако ми беше казал някой, през октомври, че ЦКБ и Химипорт, ще достигнат като цени на акция Нефт и Газ, нямаше да му повярвам.....тука имаме приблизителни съотношения P/E=20, P/B=2.5, за разлика от първите две, които изброих, където тези числа въобще не изглеждат така добре....според мен при неминуемото газифициране на блокове и фирми в цялата страна, Нефт и Газ ще вземе своето...отлично финансово състояние, увеличаване на актива, единствено, което разочарова малко бе отчета за деветмесечието и това май е причината за застоя...очаквам много повече от годишния отчет...дано...
Притежавам акции и анализа ми не е препоръка за покупко-продажба.
Коментар
-
Тук биковете май надвиват над мечоците, бавно и славно, имаше една неравна битка, в която мечоците използваха подлост и пробиха до под 7.50, ама биковете се съвземат и ще ви го върнат....ще реват мечоците, дето се кефиха тогава...за който има акцийки тук май ще е добре. Аз притежавам акции и чакам, най-после тук цената да стане двуцифрено число, както по-му приляга...а отчета дано над 6 млн. печалба...не е препоръка за покупки, а за мечоците, да знаете, че накрая аз ще се кефя, а вие ще стенете от завист....особено онези от вас дето се кефиха при пробива....
Коментар
Коментар