IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от joro lex-a
    И според мен има безкрайни находища на нефт и газ, но световната конспирация умишлено забавя разработването им.
    Жорко , известен си отдавна като фен на Нефт и Газ ,но май предпочиташ други компании и ... Еврофутбол ;-)

Коментар

• Ухаааа! Яката работа!

Коментар

• By the way, вече Нефт и Газ е и в индекса "Дневник"....

Коментар

• Щата Монтана или град Монтана? :-) :-) :-)

Коментар

• 2006-11-23 - Други новини.....

В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Проучване и добив на нефт и газ ЕАД-Плевен /GAZ/: С решение на ОС Монтана от 07.11.2006 год. се вписва Проучване и добив на нефт и газ АД-София като едноличен собственик на капитала на Петро Газ Антика ООД-Монтана, заличени са досегашните съдружници и дружеството продължава дейността си като Петро Газ Антика ЕООД-Монтана.

Коментар

• И какво е общото между газифицирането и GAZ?

Коментар

• Верно, че е така, ако ми беше казал някой, през октомври, че ЦКБ и Химипорт, ще достигнат като цени на акция Нефт и Газ, нямаше да му повярвам.....тука имаме приблизителни съотношения P/E=20, P/B=2.5, за разлика от първите две, които изброих, където тези числа въобще не изглеждат така добре....според мен при неминуемото газифициране на блокове и фирми в цялата страна, Нефт и Газ ще вземе своето...отлично финансово състояние, увеличаване на актива, единствено, което разочарова малко бе отчета за деветмесечието и това май е причината за застоя...очаквам много повече от годишния отчет...дано...

Притежавам акции и анализа ми не е препоръка за покупко-продажба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rozalia
                  Този крос, какъв пък беше?
                  02.10.06- 8.37
                  01.11.06- 8.38
                  18.12.06- 8.38
                  И днес крос на 8.37... Тъпчем на едно място... до кога ли?
                  Не е препоръка за нищо, притежавам акции ;-)

Коментар

• То ясно, че 106...то другото няма и да се разбере, не е и много важно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rozalia
                      Този крос, какъв пък беше?
                      106

Коментар

• Този крос, какъв пък беше?

Коментар

• Да ти кажа и аз се кефя как тук всеки ден по 0.10 си добава....наистина трябва да се внимава тук...гледам и други посредници почнаха да се включват.....притежавам акции...

Коментар

• Тук да се внимава, че като се преодолее 8.80лв идва много бързо 9.20-9.30лв...........11.50 лв

Коментар

• Тук биковете май надвиват над мечоците, бавно и славно, имаше една неравна битка, в която мечоците използваха подлост и пробиха до под 7.50, ама биковете се съвземат и ще ви го върнат....ще реват мечоците, дето се кефиха тогава...за който има акцийки тук май ще е добре. Аз притежавам акции и чакам, най-после тук цената да стане двуцифрено число, както по-му приляга...а отчета дано над 6 млн. печалба...не е препоръка за покупки, а за мечоците, да знаете, че накрая аз ще се кефя, а вие ще стенете от завист....особено онези от вас дето се кефиха при пробива....

Коментар

• Thanks!

Коментар

Working...
                                X