IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 10.50 лв - 11.50 лв, но може и повече, тъй че всеки да си определи някакъв таргет.............

Коментар

• Каква е прогнозата ти за шестмесечието?

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
        Хане, какво стана с прогнозите ти по позицията, дай актуална информация, ако е възможно...
        Прогнозата(или нещо друго) ми е ясна и съм я давал много пъти, но това е дружество с потенциал, което предпочитам да дава на ден по 0.10 лв, бавно и славно отколкото да се изпреварват някой събития за в бъдеще. Търпение.....

Коментар

• Хане, какво стана с прогнозите ти по позицията, дай актуална информация, ако е възможно...

Коментар

• Умно думаш Хане.....

Коментар

• Останаха 30 оферти да продават, но като гледам брокера на Булброкърс от 10 000, намали офертата продава на 5000, тъй че зрав пирон ще се забие нагоре....:lol:

Коментар

• Мене лично ме изненада факта, че в цифрово изражение направо се изравниха цените между Химимпорт, ЦКБ и Нефт и Газ. Силни очаквания имам за развитието на дъщерното на НЕфт и ГАз дружество Петро газ антика, занимава се с петро, газ и водопроводи и за което в проспекта на Химимпорт пише, че е един от основните партньори на Булгаргаз ЕАД.

Притежавам акции. Не е препоръка за покупко-продажба.

Коментар

• Пет страници оферти купува над 8 лева, те такова нещо ня бях виждал скоро....

Притежавам акции.

Коментар

• Кой какво чака тука. Темповете на разтеж очаквам да минат тези на CHIM, и CCB

Коментар

• Скоро, скоро Асан ще яде баницата......:lol:

Коментар

• нещо да съм пропуснал, хане, какво става???
                        не е препоръка!!!

Коментар

• Концесии

Да се прекрати сегашната процедура и да се открие нова за избор на компания, която да търси и проучва нефт и газ край Галата. Министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров ще внесе предложението в кабинета в четвъртък. Сегашната процедура стартира в края на 2004 г. по искане на регистрираната в Люксембург компания Петреко. Дотогава тя е имала разрешение за търсене на газ в района, получено през 2001 г. Компанията получава концесия за експлоатация на находище Галата.

Източник: Стандарт

Коментар

• Круме я дай някой жокер и за по незапознатите .... ако има чалъм де... ако няма здраве да е !

Коментар

• GAZ i CHIM shte sa nai-likvidnite pozicii na BFB...

dano tova stane i po drugi pozicii, shte privle4e interesa na mnogo novi i finansovo silni investitori!!!

Коментар

• Мдааа, май вече минаха кросчетата, и сега мен поне ми е ясно, защо е било това натискане........айде който търси от тези нива 15-20% печалба сега е момента.......:lol:

Коментар

Working...
                                X