If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инвесторрр, продадох и влязох в BSTR, но това не означава, че няма да вляза отново в GAZ, което е с голям фундамент на мой взгляд. :-) Успех в сърфирането инвесторрр. :-)
Ей, веднъж като се издъни човек и после почва да заеква, майтап
Според мен всички данни от фундаментална и техническа гледна точка показат, че тези нива са дъно и оттук посоката е една - нагоре.
Абе, моите уважения на работещите от БФБ, сигурно са много заети, ама вече не знам кой месец се излагат, фрапираща грешка при изчисляването на P/E и P/E con на Газа, вземете ги сменете, най накрая...все пак и Вие се излагате, да бъркате коефициентите на дружества от "Официален пазар", сегмент "B". Иначе, евала за идеята, много хора, включително и аз използваме тези изчисления, ама нека да са коректни....
"Стремежът ни е в недалечно бъдеще всички публични дружества, контролирани от "Химимпорт"АД да се търгуват на сегмент "А" на официалния пазар на БФБ АД."
Това е далновидната политика за дъщерните дружества, на мениджъри разбрали предимствата на публичния статут.
Коментар