IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Investorrr, какво ще кажеш за HIKA и CENHL...???? На срещата миналия четвъртък, ти казах за тях и още две дружества. Дано си ме послушал :-)

ПС. Да си призная, не очаквах толкова скоро да отлепят нагоре, но....кво да се прави ))))

Коментар

• Стария ви каза да си сменяте калкулаторите ,който иска да слуша кои не иска да ходи да чака на Батерийте.

Коментар

• Ситуацията тук, много ми напомня месец юни 2006 г. И тогава едни мижави обеми и една мъка ...после добри новини и т.н. всеки знае какво стана, няма нужда от обяснение...

Коментар

• Браво Zarco седни си ШЕСТ ( на сериозно - МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО)

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
            Моето (неангажиращо) мнение е, че тук таргетът е доста по-високо - в пъти повече (песимистично 2-3 пъти) от настоящите нива.

Време и търпение (колко време? - толкова, колкото може и трябва да отделя добрият борсов играч - просто взирането в позициите час по час е противопоказно, защото ви разколебава - на това разчитат големите играчи - за да купят евтино продаденото от вас, без да е задължително те -големите- да са непременно фондове или ИП!)

Бъдете големи играчи, които не търсят светкавичен успех в сключените вече сделки (такъв бърз успех не съществува!). Успехи по всички позиции!
            Много добре казано

Коментар

• Моето (неангажиращо) мнение е, че тук таргетът е доста по-високо - в пъти повече (песимистично 2-3 пъти) от настоящите нива.

Време и търпение (колко време? - толкова, колкото може и трябва да отделя добрият борсов играч - просто взирането в позициите час по час е противопоказно, защото ви разколебава - на това разчитат големите играчи - за да купят евтино продаденото от вас, без да е задължително те -големите- да са непременно фондове или ИП!)

Бъдете големи играчи, които не търсят светкавичен успех в сключените вече сделки (такъв бърз успех не съществува!). Успехи по всички позиции!
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• И нещо друго, като се говори за падане, реално офертите продава са около 10 лв., което напрактика за сега не е някакъв голям спад - но предвид корекцията на борсата и това, че много фондове имат от GAZ не вярвам тук да станем свидетели на спад под 9.5 лв., понеже позицията е лесна за поддържане и повдигане на цената.

Коментар

• Здрави нерви и ТЪРПЕНИЕ е пътя към успеха...който ги няма трудно ще направи пари, на който и да е финансов пазар...връщам се пак на последното интервю на Ал. Керезов, пред в. Дневник /това май е и последната публична изява на мениджмънта/, мисля беше преди нова година, когато той каза, че идеята е всички дружества на Химимпорт да се търгуват на официален пазар, сегмент А. За сега GAZ е на сегмент B, и заедно със CHIM и CCB са най-близо до сегмент А - така, че пътят е ясен....упсех на всички търпеливи...ако ще да пада и под 9 лв....не е препоръка...

Коментар

• Спокойствие и търпение колеги, ще изгрее Слънце и на нашата улица!

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                      И аз имам акции тук и няма да продавам, понеже за мен не е това цената. За купувачите не си прав - от повече от месец съм респектиран от купувачите по позицията. Но явно пазара ни не е зрял все още и някои като гледат CHIMа и като не са чували скоро новини за GAZ и нямат търпение и нареждат оферти продава - и тези оферти около 10 лв. очаквам да бъдат изкупени, а не забравяйте, че който иска да купува и вижда че има продавачи естествено е да предпочита да си купи и по-евтино. Не е препоръка.

Мениджърите на Химимпорт са на ход.
                      Е как ша не съм прав, погледни офертите продава и другите ?? И това не е от днеска, как ша дръпнем напред като желаещите да се освободят от акциите си тук са два пъти повече от желаещите да си купят. И още погледни, че с едно две изключения в последно време купувачите са Кобоси, а обемите са меко казано смешни, даже направо трагични. А офертите около 10 не само ,че не са изкупени, ами не се знае дали няма да берем душа и за деветката. В едно съм напълно съгласен - мениджмънта е на ход, и той трябва да направи сериозен ход, ако има желание нещо да се промени тук. Някой от колегите тук беше казал ,че след нова година, демек началото на 2007 продавачите по позицията ще изчезнат, за сега изчезват купувачите ! ТАКА ,ЧЕ ХИМИМПОРТ - ДЕЙСТВАЙТЕ !!!!!!

Investorre ,желая ти успех !

Коментар

• И аз имам акции тук и няма да продавам, понеже за мен не е това цената. За купувачите не си прав - от повече от месец съм респектиран от купувачите по позицията. Но явно пазара ни не е зрял все още и някои като гледат CHIMа и като не са чували скоро новини за GAZ и нямат търпение и нареждат оферти продава - и тези оферти около 10 лв. очаквам да бъдат изкупени, а не забравяйте, че който иска да купува и вижда че има продавачи естествено е да предпочита да си купи и по-евтино. Не е препоръка.

Мениджърите на Химимпорт са на ход.

Коментар

• Почваме да се превръщаме в най-умрялата позиция на борсата, вярно че навсякъде е слабо/ с малки изключения /, но тук вече на 20 бр.дневен обем трябва да почнем да се радваме. Аз лично няма да продам, но позицията почва да ме разочарова - нулев интерес, смешни бройки, предимно Кобоси, оферти продава - два пъти повече от тези купува и то не от сега! Незнам вече какво може да раздвижи позицията ? Ако продължаваме така и с тези тези темпове трудно ще удържим и 9-ката, даже напоследък няма и за какво да спорим.
                          Умряла работа.

Имам акции и единственото, което препоръчвам е да си миете редовно зъбите !

Коментар

• Пускам си CNBC, и слушам хубави новини: очакват се нови рекорди за цената на петрола, заради нестабилността в близния изток....май наистина ще трябва да се обърне по-сериозно внимание на запасите от петрол в други части на света...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4aroven
                              Просто ТИМ инвестират основно в Армеец,България Ер,Хемус и ЦКБ. ПДНГ просто го консумират
                              Батка, не знам до колко си в час, но аз мога да ти кажа, че Химимпорт бачкат най-здраво за банката - ЦКБ. А това, че ПДНГ само го консумират, това нас акционерите в ГАЗ може само да ни радва, защото винаги съм знаел, че перлата в короната на Химимпорт е ГАЗ, защото в това дружество има много хляб...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4aroven
                                Пич, не се притеснявай за мен.Аз вече работя в проектантския отдел на много по-известна и перспективна петролна компания от ПДНГИ за разлика от паразит като теб,които само седи и чака парите да го затрупат,аз сам си ги изработвамТака че преди да знаеш с кого говориш въздържай се да обиждаш.(Може би ти си някои нереализирал се келнер или бакшиш).
                                О ле ле ..... ДРУГАРЮ ти си бил не само 4аровен

Коментар

Working...
                                X