IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nevermind
    abe vie hubavo si spodelqte....ama neshto ne otlepva ot dulgo vreme
    Доходността и до сега не е малка, но и ... хубавите работи - бавно ставали (съм чувал да казват тук-там)!
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• abe vie hubavo si spodelqte....ama neshto ne otlepva ot dulgo vreme

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
        Ставащото по позицията ми прилича на: последно предупреждение за закъснели пътници, влакът тръгва
        Напълно споделям мнението!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Ставащото по позицията ми прилича на: последно предупреждение за закъснели пътници, влакът тръгва

Коментар

• Сигурно голямо пазарене и молене е паднало, за да им пуснат такъв пакет направо за без пари , щото, ако бяха решили да купуват от пазара бая щяха да се оръсят допълнително

Коментар

• Бре,бре .. Капман днеска се възпозваха яко / 37 500 бр./ от Великденската промоция .

Между другото техните фондове имат сериозна доходност, така,че покупката на ПДНГ ми се струва неслучайна ..

Успехи !

Коментар

• ako imash nqkolko hilko otpredi splita, moje i ML320 da karash!

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
                  Ако беше вложил парите в ГАЗА догодина ЛЕКСУС ще ше да караш
                  Шегувам се разбира се , да ти е честита и със здраве да я караш
                  Мен на истина ми изглежда, а не като майтап

Коментар

• Мерси мерси :-) Успех и на вас.

Коментар

• Ако беше вложил парите в ГАЗА догодина ЛЕКСУС ще ше да караш
                      Шегувам се разбира се , да ти е честита и със здраве да я караш

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                        почти позна. от 3 дни карам тойота и много и се кефя )))
                        da ti e 4estita!

Коментар

• почти позна. от 3 дни карам тойота и много и се кефя )))

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                            ами кво става....нищо, както обикновенно напоследък -)))
                            joro, ti Lexus li karash?

Коментар

• ами кво става....нищо, както обикновенно напоследък -)))

Коментар

• Остави ги тези холдинги, гледай какво става тук...

Коментар

Working...
                                X