IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе добро си ни е дружеството ,ама нещо дето вика Жоро - хич ни няма напоследък.. Абе като гледам IPO-то на Тодоров, и цените на предстоящите такива- ме обхваща оптимизъм за ПДНГ. По хубаво да си купя още някоя акцийка тука, както направих преди време на 7,30 ,когато стадото се юрна да продава, - че то сегашната цена си е жив подарък.
    Не препоръчвам на никого нищо !
    А на вас успехи ! Гледам и времето започна да се оправя, та се надявам скоро да изгрее слънце и на нашта улица

Коментар

• То няма такъв

Ако оставим майтапа настрана, то е ясно защо няма оборот. Не е това цената. Гледам пак са се насъбрали около 10 лв. продавачи и от тях ще дойде следващия оборот ми се струва

Коментар

• ами къвто оборота, такава и позицията - никва я няма. напоследък.

Коментар

• Investorre, как ти се струва оборота по позицията днеска

Коментар

• Лелеле, не обичам да чакам някой да ми изсипва акцийки, направо да ги дадат за продажба на 9.5 лв. какво ги ръсята като меродия Да не си играем да чакаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
              zarco, брат хич не се чуди Само гледам и се смея Голям смях
              ГАЗ-а на 9.5 кееееееееееф

не е препоръка - уведомление с изумление е

Коментар

• zarco, брат хич не се чуди Само гледам и се смея Голям смях

Коментар

• На такива промоции не бях се надявал, но мисля, че ще ни хареса да има IPO-та по-често, за да пазаруваме от тия, които освобождават ресурс и продават евтино.

Почвам да се замислям над въпроса, дали да участвам в IPO, или да продължа да пазарувам промоционално..., но има време - ще мислим...

Успех! Ще усетим вкуса му още в първите дни след големите IPO!
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
                    Първоначално изпратено от devils
                    Бре,бре .. Капман днеска се възпозваха яко / 37 500 бр./ от Великденската промоция .

Между другото техните фондове имат сериозна доходност, така,че покупката на ПДНГ ми се струва неслучайна ..

Успехи !
                    Наистина ли? Ти ни уби
                    Дори ще понапълним и от промоцията с IPO-тата през новата седмица. Щом "сте убити" (обратното съм чувал, но не знаех, че няколко човека стоят зад един никнейм), няма как повече от това да бъдеТЕ застрелянИ ...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
                      Бре,бре .. Капман днеска се възпозваха яко / 37 500 бр./ от Великденската промоция .

Между другото техните фондове имат сериозна доходност, така,че покупката на ПДНГ ми се струва неслучайна ..

Успехи !
                      Наистина ли? Ти ни уби

Коментар

• Не е препоръка

Коментар

• Не знам Някой да не се е заблудил, че от Каолин, може да се изкара по-добра доходност, отколкото тук

Коментар

• Дано е попривършила промоцията тук, та да се зарадваме и ние малко де .. Истина е ,че тъпчем на едно място от сума ти време, но вярно е, че и големи колебания в цената нямаше.
                            Много хора се подведоха от пазарните настроения - превзели борсата в последния месец, но това пък ,че голяма корекция тук нямаше показва, че акцията има сериозен фундамент и стабилно стои към момента. Има и здраво мислещи хора, които не биха се разделили с акциите си при тези нива. Аз мойте си ги стискам, каквото и да стане.
                            По сериозно раздвижване можем да очакваме при появата на някаква добра вест ,която да даде по-сериозен тласък напред.
                            Притесняват ме и предстоящите IPO-та, но да видим ..

Желая успех на всички колеги тук !

Коментар

• Струва ми се че по-големите свободни пакети попривършиха май.
                              ако мажоритаря не почне да разпродава (както вчера) сме с много ясна посока

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                                abe vie hubavo si spodelqte....ama neshto ne otlepva ot dulgo vreme
                                Виждаш ли колко добър аргумент даде, в полза на това което казах Дългото застояване на едно ниво според мен е много добър знак

Коментар

Working...
                                X