IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• pi4ove, ostavete 4oveka na mira. vseki ima pravo na mnenie.
    ot tova,4e e prejivql nepriaten za nego moment v GAZ, ne sledva globalno tulkuvane na negoviat slu4ai. Horata sa razli4ni i tova moje da se slu4i po4ti na vsekimu.
    prikriite si emociite i sledete novinite.
    tuk sme za pe4albi ot GAZ, ne za tulkuvane na 4uveshki sudbi a la soap opera.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4aroven
      ...служителите изнемогват с ниските си заплати.Работил съм там и бях принуден да напусна,поради липсата на каквито и да е перспективи...
      Може да обърнем внимание на факта, че засегнатият е СЛУЖИТЕЛ (което не би трябвало да е от голямо значение). Но и според мен много е важна вътрешната нагласа на всеки за работа, неговата коректност, вкл. към работодателя, която в никакъв случай не остава незабелязана от последния.

4aroven, по злобата и липсата на елементарна търпимост, която прозират в твоите думи (без да съм ти бивш шеф) разбирам, че ти липсват коректността и качествата - да умееш да работиш в колектив (което вероятно са установили за теб и твоите бивши шефове). Това, да смяташ, че превъзхождаш своите шефове професионално (и можеш "да вземаш" техните заплати), съвсем не означава, че справедливостта го изисква. Но основно разбирам, че твоята злоба е насочена към бившия ти работодател и с постинга си целиш "да го накажеш", като предизвикаш срив в борсовите цени. ТОВА Е ТЕМА ЗА ДРУГ РАЗГОВОР! Но защо не си коректен и към новия си работодател? Кажи ни новото дружество, в което работиш, за да инвестираме И там...

Тъй като съм реалист, ти пожелавам да се задържиш по-дълго на новото си работно място, но си давам сметка, че това е много трудно за теб. И ще ти става все по-трудно с годините!

Успех!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• 4аровен,върховна форма на финансова грамотнаст е да на накараш парите ти да работят за теб(седиш и чакаш да те затрупат-твои думи).Не случайно вторият по богатство човек е наи -големият инвеститор в света.Всеки малоумник може да копа,или да чертае,проектира и т. н. да бачка за другиго.И после мърморене-шефа е мошеник,много бачкам -малко плаща.ПАРИТЕ НЕ МЪРМАРЯТ,НЕ СЕ УМОРЯВАТ И МОГАТ ДА РАБОТЯТ ЗА ТЕБ 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО.Успехи в новата работа.

Коментар

• $$Пич, не се притеснявай за мен.Аз вече работя в проектантския отдел на много по-известна и перспективна петролна компания от ПДНГИ за разлика от паразит като теб,които само седи и чака парите да го затрупат,аз сам си ги изработвамТака че преди да знаеш с кого говориш въздържай се да обиждаш.(Може би ти си някои нереализирал се келнер или бакшиш). $$

Ей чаровен , като гледам начина ти на писане ти май си от плевен,а?май избиваш комплекси,а?сигурно тази много по-добра петролна компания пак е в плевен,а?
          по-добре не пиши повече глупости,досаждаш

Коментар

• Пич, не се притеснявай за мен.Аз вече работя в проектантския отдел на много по-известна и перспективна петролна компания от ПДНГИ за разлика от паразит като теб,които само седи и чака парите да го затрупат,аз сам си ги изработвамТака че преди да знаеш с кого говориш въздържай се да обиждаш.(Може би ти си някои нереализирал се келнер или бакшиш).
            А що се отнася до ПДНГ-ще има да чакаш пари от там...
            Достатъчно близък съм бил с ръководството на ПДНГ и много добре знам какво говоря.Всичките им заложени сондажи в последните 2 години са сухи(за непросветени като теб-неуспешни).Одърне не е сигурно че ще се сондира...Ще ти кажа само още нещо-ти сам си прави изводите-ПДНГ вече 2 пъти отказва разработката на концесии в държави от ОНД....
            Просто ТИМ инвестират основно в Армеец,България Ер,Хемус и ЦКБ.
            ПДНГ просто го консумират
            Аиде успех на инвеститорите

Коментар

Хора,не инвестирайте в ПДНГ. Положението е трагично.Не се правят никакви инвестиции,служителите изнемогват с ниските си заплати.Работил съм там и бях принуден да напусна,поради липсата на каквито и да е перспективи.

От стария да знаеш само 4ар не е достатъчен в която и да е компания.

Благодарим ти за информацията че заплатите са ниски - това значи, че ще продължим с добрите печалби. Много полезно ми беше и инфото че си напуснал - явно управляващите не се церемонят с хора като тебе, а това отново е добре за нас инвеститорите.
              Пожелаваме ти успех на следващото работно място, наблегни на качествата които имаш ( 4аровен ) , например - стани келнер или бакшиш.

Коментар

Хора,не инвестирайте в ПДНГ. Положението е трагично.Не се правят никакви инвестиции,служителите изнемогват с ниските си заплати.Работил съм там и бях принуден да напусна,поради липсата на каквито и да е перспективи.
                ..поради липса на перспективи, или поради ниската заплата?.....хахаха, много обичам такива постинги - това е добре, може да се очакват хубави новини в скоро време или покачване на акциите на ГАЗ...иначе няма за какво някой да пише такива глупости тук..

Коментар

• Това май е препоръка)))))

Коментар

• Хора,не инвестирайте в ПДНГ. Положението е трагично.Не се правят никакви инвестиции,служителите изнемогват с ниските си заплати.Работил съм там и бях принуден да напусна,поради липсата на каквито и да е перспективи.

Коментар

• Е бати майтапа и умрялата работа. ПДНГ с 8 бр. три минути преди края на сесията- резили.
                      Днеска направо разбихме борсата, страшен обем

Айде успех на всички вярващи тук ! Дано предстои за нас една по-добра седмица !

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
                        Инвесторе, имаш известно право, вярно корекцията не ни засегна много..
                        Нашто дружество е добро е успехите ще дойдат, и след толкова премеждия може би ще са по-сладки. ПДНГ е типичен пример за компания, в която се работи здраво, без много да се шуми, и без да се афишират и подхранват болни амбиции и надежди.
                        Желая ви успехи !
                        Абсолютно. Тук се чака само някой да каже "Хоп" и цялото предлагане по позицията ще изчезне. Нали помните как цената се качи за два дена от 8.85 до 10.20, при много силен оборот, с участието на много посредници - което за мен е атестация за силата на позицията. При малко по-добра конюктура на пазара като цяло, тук очакам изригване.

Днес мина важно събитие, което беше приковало вниманието на сериозните инвеститори - аукциона за неизползваните права на PETHL и очаквам от утре раздвижване на пазара. Много спряганите IPOта, които се афишират още крият цените, които ще ни предложат и както става напрактика, тази година очаквам много скъпи IPOта, с което отличната преставата за онова IPO на CHIM, ще бъде разбита.

Успехи. Не е препоръка.

Коментар

• Инвесторе, имаш известно право, вярно корекцията не ни засегна много, но пък ако погледнеш реално в последните два месеца не сме мръднали въобще, всяка крачка напред е последвана от две назад. Не мога, не мога да се съглася и с nevermind, че бързата кучка...., още повече като виждам котировките на някои така набедени позиции, които преди няколко поста споменах. Не, че тези компании са лоши, но поглеждайки показателите, не смятам,че бързаме - даже изоставаме, а при тях има сериозни купувачи, и респективно много по-високи обеми., а при нас липсва сериозен купувач, да купуват си до 10.00 необезпокоявани, но колко и кои купуват ?? - по 20,30,10, бройки и формират дневни обеми от по 200, 500 бройки, с малки изключения.

Нашто дружество е добро е успехите ще дойдат, и след толкова премеждия може би ще са по-сладки. ПДНГ е типичен пример за компания, в която се работи здраво, без много да се шуми, и без да се афишират и подхранват болни амбиции и надежди.
                          Желая ви успехи !

Коментар

• Момчета, не се кахърете, тук поне нямаше корекция, каквато имаше по повечето ликвидни позиции..и тук купувачите си купуват необезпокоявани. Докато продължава това, никой няма интерес да вдига цената и да купува по-скъпо, като може да купува на 10 лв. Не е препоръка.
                            Но, както казах и предната седмица, аз лично очаквам тук мераклиите да продават на 10 лв. вече наистина да са от последните, а като спрат да пускат акцийки на 10 лв. не знам как би се заситил глада на купувачите. Отново не е препоръка.

Коментар

• devils, ako si imal vuzmojnostta da turguvash izvun BG v perioda m/u 2002 i do nashi dni sega, to sus sigurnost podobni situacii kato tazi v momenta na BFB ne bi trqbvalo da te vpe4atlqvat iiiizobshto.
                              kakto se kazva: "stay cool and enjoy the ride!"

shte citiram oshte neshto mnogo izvestno na vsi4ki:"burzata ku4ka slepi gi rajda!" i nai-dobroto i dokazano na vsqkude i vuv 95% situacii:

"GEDULD BRINGT ROSEN!" haide uspeh!

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                                mnogo dobre se razvivat neshtata tuk, kakto i za CHIMa!

nali si spomnqte za STRATEGIATA na CHIM, spored dumite na g-n Kerezov otpredi nqkolko meseca.
                                NEGOVOTO izkazvane ne e slu4aino, kakto i NE E ednoli4no, a mnogo dobre suobrazeno s interesite na horata v sqnka v CHIMA!!!

laia4i po vsi4koi pozicii sega ima kolkoto iskate!
                                tova sa izcepkite na bezdelnicite i drebosucite!

VSI4KI DRUJESTVA NA CHIM shte imat 4udesno razvitie zanapred, kakto i predi!!!! USPEH na vsi4ki "long" investori!

vun malkite kokoshkari!
                                Колега не мога да разбера инвеститорите тук.. Напълно споделям мнението ти ,но почвам да се разочаровам от селските тарикати по позицията. Стартирахме мощно на 10.00 и хоп накрая пак 9,75 и трябва да ти кажа, че напълно го очаквах ,следейки поведението на продавачите тук. Имам дългосрочни планове в ПДНГ, купих октомври 2006, досета не съм продал нито една акция, мисля позицията за отлична и много перспективна, но явно всички не мислят като мен ..

Успех желая на всички повярвали в дружеството, а другите - изсипете квото имате и ни лишете от присъствието си !

Коментар

Working...
                                X