IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Една "Агенда"/аз наричам това "дневен ред", ама нейсе/
    Съвсем накратко:
    1. Мултиплексирано сондиране. Изложение на концепцията.
    а) Предпоставки /критика на съвременните способи, акцент върху новите условия и т.н./
    б) Съвременните технологии - степен на готовност, вкл. доказатества за реалистичност, акцент върху ред прототипи и т.н./
    в) Разработка и реализация, "в метал" - най-накрая: Откъде пари, например, и др.ресурси /убедено, налични са и разполагаеми/.
    2. Повишаване цената и дивидентния потенциал на ПДНГ с помощта на т.1. Ако ли не неговите, на специално създадена структура.
    3. Мястото на присъстващите в цялата картина. Обща дискусия.

Заб.1:
    Точна дата се въздържам в момента да фиксирам. Идеята е да се съгласува възможно най-удобно за всички. За предпочитане е уикенд в последните две седмици на м.Май или първата на м.Юни.
    Заб.2:
    Присъствието на компетентни персони от вида на изпълнителния директор на ПДНГ, г-н Пл.Николов е допустимо с изричното условие, ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ОТ АТАКИ до края на изложението и да не го прекъсват. ВИНАГИ СЛЕД ТОВА, ще може да коментират. Веднъж нещата бяха провалени по глупост, предостатъчно е.

Думай, Ferry

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ще помисля, ще ти пратя. "Агенда". Смях.
      А бе защо не си направиш ,нова тема ами спамиш тука ,заради тебе не ми се влиза тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

хахахахаха.... абе човек, тебе щом хората с пари и възможности не сате оценили, а ти ги заплю като махленски търгаши, от кокошкари ли очакваш дейстие и развитие?!?

дай ми място и час на срещата, тема и цел за постигане по време на срещата, искам ясна агенда разписана по точки и никакви бла-бла преположения.
        не пуснеш ли ясна и структурирана агенда, ще си останеш форумният "въздухар" с нещо си, някъде си.

нека балъците да се събират на седянки по булгаристанско и да пощят кой какво можел или не. иначе казано: подобни желания за споделяне и мъдруване при шахматистите и псевдоразбирачи в градинката пред централна баня.

аееее...
        Ще помисля, ще ти пратя. "Агенда". Смях.

Коментар

• Ще перифразирам името на един филм: "Широко затворени уши".

Коментар

Отгъворът бепредизвикан от въпроса. Какво очакваш, като го задаваш по този начин? Искаш "да предпазиш" наистина, или криеш друго зад думите си не знам но, сам виждаш: никой не е насилен по никакъв начин. Напълно си свободен да не идваш, ако нещо те тревожи но, за евентуална шизофрения май не си компетентен да се изказваш. Ако имаш по-добре практики, обаче, няма лошо да споделиш. Така или иначе,, си тръгнал да се изявяваш като ментор на, давай, слушаме те. Ако имаш по-добре идеи-страхотно, нека преценим. Събери ни някъде, изложи ги, хората щесравнят и ще изберат. Ако ли не, не ни товари с ... Как беше? ...с. Проблемите си.
            Поздрави.
            хахахахаха.... абе човек, тебе щом хората с пари и възможности не сате оценили, а ти ги заплю като махленски търгаши, от кокошкари ли очакваш дейстие и развитие?!?

дай ми място и час на срещата, тема и цел за постигане по време на срещата, искам ясна агенда разписана по точки и никакви бла-бла преположения.
            не пуснеш ли ясна и структурирана агенда, ще си останеш форумният "въздухар" с нещо си, някъде си.

нека балъците да се събират на седянки по булгаристанско и да пощят кой какво можел или не. иначе казано: подобни желания за споделяне и мъдруване при шахматистите и псевдоразбирачи в градинката пред централна баня.

аееее...

Коментар

считам за неуместно и пълна загуба на време воденето на полемики и/или дискусии по начина и стила по който се случва монологът на индивид, претендиращ да е приносител на ключова важна информация за съответната област.

не претендирам да съм специалист, но бих желал да предпазя по-младите и неопитни желаещи да си губят времето по този начин. няма нищо по-ценно от времето и прахосването му по такъв несериозен начин е глупаво. нека всеки сам си прецени. за мен лично е загуба на време и нерви воденето на дискусия по подобен шизофреничен начин. Неопитните и младите, пазете се от подобни практики!
              Отгъворът бе предизвикан от въпроса. Какво очакваш, като го задаваш по този начин? Искаш "да предпазиш" наистина, или криеш друго зад думите си не знам но, сам виждаш: никой не е насилен по никакъв начин. Напълно си свободен да не идваш, ако нещо те тревожи но, за евентуална шизофрения май не си компетентен да се изказваш. Ако имаш по-добри практики, няма лошо да споделиш. Така или иначе, си тръгнал да се изявяваш като ментор на, давай, слушаме те. Ако имаш по-добри идеи, също - страхотно, нека преценим. Събери ни някъде, изложи ги, хората щесравнят и ще изберат. Ако ли не, "не ни товари с ... Как беше? ...с проблемите си".
              До момента, нищо не е дискутирано. Вместо това, единствено, мрънкаш.

Поздрави.
              Last edited by Pyramid; 10.04.2017, 14:33.

Коментар

Много интересен въпрос, нека си помисля:
                -Приема ли се "-Обогатяване възгледите за възможното в сферата на проучванията и добива на нефт и газ?" Има се предвид, като как може да се увеличи доходността /дори и спекулативно/ в това, в което чувам, някои са вложили и то, не малко. Напр. въпросните 5-цифрени дивиденти, които са ви снесли преди време, примерно, може ли и как да станат 6-цифрени и т.н. И как, напр. аз лично да ви завлека кого с лимон, кого с два, а що не и с 4? Ако ще се надлъгваме, на едро да е. Хубаво е да се води и видеозапис, че после, доказателства за пред съд, прокуратура и за размисъл за пред себе си всеки да има. Хората се разсейват, забравят...
                А сега напълно сериозно: Опитвам се да ви дам нещо. Никой не е вечен, аз също не съм. Без ваша помощ, шансовете клонят към нула.
                РАЗБИРА СЕ, аз също ще "намажа", ако това се случи, т.к. благодарение на мен, за всички ще има повече. "Арогантен"? Може би. Но, ключът от бараката е у мен.
                Хубава вечер, отивам да спя.
                считам за неуместно и пълна загуба на време воденето на полемики и/или дискусии по начина и стила по който се случва монологът на индивид, претендиращ да е приносител на ключова важна информация за съответната област.

не претендирам да съм специалист, но бих желал да предпазя по-младите и неопитни желаещи да си губят времето по този начин. няма нищо по-ценно от времето и прахосването му по такъв несериозен начин е глупаво. нека всеки сам си прецени. за мен лично е загуба на време и нерви воденето на дискусия по подобен шизофреничен начин. Неопитните и младите, пазете се от подобни практики!

Коментар

• The price of Brent crude is now trading at just over US$55 a barrel. In a plus for the bulls, the price has now made a series of higher lows, as you can see marked in the chart below.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

и срещата е на тема!??
                    Много интересен въпрос, нека си помисля:
                    -Приема ли се "-Обогатяване възгледите за възможното в сферата на проучванията и добива на нефт и газ?" Има се предвид, като как може да се увеличи доходността /дори и спекулативно/ в това, в което чувам, някои са вложили и то, не малко. Напр. въпросните 5-цифрени дивиденти, които са ви снесли преди време, примерно, може ли и как да станат 6-цифрени и т.н. И как, напр. аз лично да ви завлека кого с лимон, кого с два, а що не и с 4? Ако ще се надлъгваме, на едро да е. Хубаво е да се води и видеозапис, че после, доказателства за пред съд, прокуратура и за размисъл за пред себе си всеки да има. Хората се разсейват, забравят...
                    А сега напълно сериозно: Опитвам се да ви дам нещо. Никой не е вечен, аз също не съм. Без ваша помощ, шансовете клонят към нула.
                    РАЗБИРА СЕ, аз също ще "намажа", ако това се случи, т.к. благодарение на мен, за всички ще има повече. "Арогантен"? Може би. Но, ключът от бараката е у мен.
                    Хубава вечер, отивам да спя.

Коментар

Поканата е в ход. На лични приемам позитивните отговори, да преценя колко души и къде да посрещна. И отрицателни приемам, просто няма да ги броя за гости.
                      и срещата е на тема!??

Коментар

• Поканата е в ход. На лични приемам позитивните отговори, да преценя колко души и къде да посрещна. И отрицателни приемам, просто няма да ги броя за гости.

Коментар

• Не е. Онова, което видях, ме убеди.
                          Съответно, няма за какво да ме "мори" модерацията.
                          Last edited by Pyramid; 07.04.2017, 18:40.

Коментар

Предполагам стараят се. Въпросът е за онова между ушите което различава Големи и малки. Щото чак такива чудеса, тук да намерят колкото в СА, дори географски погледнато, са невъзможни... Ами преместете си фокуса бе красавци! И ще проучвате и добивате и по други континенти, и крака ще ви целуват, и в пари ще се КЪПЕТЕ...
                            Може пък проблема да е в ТЕБ ,не знам защо адмистратора не те ДЕЛ -не ,ами само пълниш темата със словоизлияния и бих казал обиди

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                              Колега, мисля август 2014 обявиха откритие край Враца ли, Плевен ли беше. Какво стана там? Имаше снимки как го свързват с Българгаз. Има ли развитие?
                              Предполагам стараят се. Въпросът е за онова между ушите което различава Големи и малки. Щото чак такива чудеса, тук да намерят колкото в СА, дори географски погледнато, са невъзможни... Ами преместете си фокуса бе красавци! И ще проучвате и добивате и по други континенти, и крака ще ви целуват, и в пари ще се КЪПЕТЕ...

Коментар

• Колега, мисля август 2014 обявиха откритие край Враца ли, Плевен ли беше. Какво стана там? Имаше снимки как го свързват с Българгаз. Има ли развитие?

Коментар

Working...
                                X