If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На всички настоящи и бъдещи въпроси ще ви отговАРЯТ ежедневните котировки на дружеството (което и да е то) на БФБ. То не е позволено така: "Пак имаме непълна информация"... дайте ми информацията, за да мога да взема решението да вляза (те затова някои бият през пръстите!)...
Нещо, като оная крилата мисъл - Архимедова: "Дайте ми лост - и аз ще повдигна земята!" То, с лоста (както и с информацията) - всеки го може...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Пак имаме непълна информация. Не се разбра дали находището е намерено със сеизмични проучвания или със сателит. Ако е намерено със сателит това значи че започват проучвателни сондажи (без тях не става ) , ако е намерено със сеизмично проучване тогава може да се почне направо с добивен сондаж. Не е ясно това находище има ли нещо общо с ПДНГ. Който е информиран да сподели, моля.
Колега, just е написал ясно, че залежите са засечени със сателит, кое не ти е ясно ? Единственото ,което не става ясно е - има ли ПДНГ нещо общо с това ?? Имаше и други напоследък подобни информации, но яснота дали ПДНГ участва някъде не бе дадена. Незнам и аз - надявам се да разберем скоро ..
Пак имаме непълна информация. Не се разбра дали находището е намерено със сеизмични проучвания или със сателит. Ако е намерено със сателит това значи че започват проучвателни сондажи (без тях не става ) , ако е намерено със сеизмично проучване тогава може да се почне направо с добивен сондаж. Не е ясно това находище има ли нещо общо с ПДНГ. Който е информиран да сподели, моля.
zdraveite, nqkoi po-zapoznat po temata moje li da komentira tova subshtenie i do kolko moje da e svurzano s GAZ? 10x
-------------------------------
Започват сондажни работи за добив на нефт край плевенско село
02.07.2007 11:08
Край плевенското село Девенци започват сондажни работи за добив на нефт.
Залежите на нефт са засечени със сателит при проследяване на разклоненията на цялото находище, което е разположено на територията на Южна Румъния и на Северна България.
Компанията, която ръководи сондажа, е американска - "Дайрект Петролиум", а изпълнители са турските фирми "Аладин Идъл Ист" и "Гюней Илдазъ", съобщава БНР.
Според предварителните проучвания сондите трябва да достигнат до 5000 метра дълбочина, където се намира петролното езеро.
Проучването е продължило около една година. За построяване на сондата с прилежащата инфраструктура е получена концесия от държавата.
Коментар