IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco
    Първоначално изпратено от Developer
    Първоначално изпратено от zarco
    То, с лоста (както и с информацията) - всеки го може...
    и с пари също всеки може

Парите - днес ги имаме, а утре?...

...ако ги изсипем в някоя дървена позиция (от типа "балон")..., така, че И с пари НЕ ВСЕКИ ГО МОЖЕ...
    Слушайте Зарко, знае какво говори

Коментар

• Да, на 30.06.2007 от 12.00 часа е било.

Коментар

• И пак питам за Общото събрание..?? Мисля ,че беше на 30.06., а може и да греша. Някой знае ли нещо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
          Първоначално изпратено от zarco
          и с пари също всеки може

Парите - днес ги имаме, а утре?...

...ако ги изсипем в някоя дървена позиция (от типа "балон")..., така, че И с пари НЕ ВСЕКИ ГО МОЖЕ...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Отчета е точен, няма изненади, както на други места

Коментар

• Ако вляза още тогава може и да ям шамарите а въпроса за информацията е заради разминаването. Другата информация аз си я знам

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
                и с пари също всеки може

Коментар

• На 02.07.2007 год. в БФБ-София АД е постъпил годишен
                  консолидиран отчет към 31.12.2006 год. от
                  Проучване и добив на нефт и газ АД-София /GAZ/

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
                    Пак имаме непълна информация.

На всички настоящи и бъдещи въпроси ще ви отговАРЯТ ежедневните котировки на дружеството (което и да е то) на БФБ. То не е позволено така: "Пак имаме непълна информация"... дайте ми информацията, за да мога да взема решението да вляза (те затова някои бият през пръстите!)...

Нещо, като оная крилата мисъл - Архимедова: "Дайте ми лост - и аз ще повдигна земята!" То, с лоста (както и с информацията) - всеки го може...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Преди 5 дена излезе инфо че една година са првени сеизмични изследвания на същото находище от същите фирми ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
                        Пак имаме непълна информация. Не се разбра дали находището е намерено със сеизмични проучвания или със сателит. Ако е намерено със сателит това значи че започват проучвателни сондажи (без тях не става ) , ако е намерено със сеизмично проучване тогава може да се почне направо с добивен сондаж. Не е ясно това находище има ли нещо общо с ПДНГ. Който е информиран да сподели, моля.
                        Колега, just е написал ясно, че залежите са засечени със сателит, кое не ти е ясно ? Единственото ,което не става ясно е - има ли ПДНГ нещо общо с това ?? Имаше и други напоследък подобни информации, но яснота дали ПДНГ участва някъде не бе дадена. Незнам и аз - надявам се да разберем скоро ..

Коментар

• Пак имаме непълна информация. Не се разбра дали находището е намерено със сеизмични проучвания или със сателит. Ако е намерено със сателит това значи че започват проучвателни сондажи (без тях не става ) , ако е намерено със сеизмично проучване тогава може да се почне направо с добивен сондаж. Не е ясно това находище има ли нещо общо с ПДНГ. Който е информиран да сподели, моля.

Коментар

• Харесва ми думата ДОБИВ , а не ПРОУЧВАНЕ

Коментар

• Ами как да го коментираме - в България няма нефт и газ

Коментар

• zdraveite, nqkoi po-zapoznat po temata moje li da komentira tova subshtenie i do kolko moje da e svurzano s GAZ? 10x
                                -------------------------------
                                Започват сондажни работи за добив на нефт край плевенско село
                                02.07.2007 11:08

Край плевенското село Девенци започват сондажни работи за добив на нефт.

Залежите на нефт са засечени със сателит при проследяване на разклоненията на цялото находище, което е разположено на територията на Южна Румъния и на Северна България.

Компанията, която ръководи сондажа, е американска - "Дайрект Петролиум", а изпълнители са турските фирми "Аладин Идъл Ист" и "Гюней Илдазъ", съобщава БНР.

Според предварителните проучвания сондите трябва да достигнат до 5000 метра дълбочина, където се намира петролното езеро.

Проучването е продължило около една година. За построяване на сондата с прилежащата инфраструктура е получена концесия от държавата.

Коментар

Working...
                                X