IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако не се лъжа в събота трябваше да има общо събрание на дружеството - нещо така ми се върти в главата .. Някой има ли информация ?

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
      За теб може и да не означава нищо, но за мен означава МНОГО. Просто защото не беше на приказки а съвсем реално. Няма да конкретизирам, не е коректно.

И кажи на хората ти или да си сверят часовниците или да влизат по-често в час. :-) Или просто да не се еб.ват с теб :-) :-)
      Недей да говориш, за трети лица, без да ги познаваш - просто е много смешно и жалко за теб, както и това, че си познал движението на три акции в рамките на три месеца и да го приказваш през две седмици - вземи се похвали с нещо друго, това вече не е интересно. Това, че си познал два мача, не ознавава, че разбираш от футбол - запомни го това До края на годината и за напред има още много мачове, като ти гледам логиката и мисленето - внимавай да не се подхлъзнеш, че играеш доста неразумно и самонадеяно, а и не пишеш домашни, щом още си мислиш, че ПЕТХЛ е мажоритар в ПЕТ Както се казва в един филм, радвай се на хубавите моменти, понеже, никога не продължават вечно Хайде със здраве

П.С. Не смятам повече да ти отговарям.

Коментар

За теб може и да не означава нищо, но за мен означава МНОГО. Просто защото не беше на приказки а съвсем реално. Няма да конкретизирам, не е коректно.

И кажи на хората ти или да си сверят часовниците или да влизат по-често в час. :-) Или просто да не се еб.ват с теб :-) :-)
        Яснооо.. Извинявай за шегата. Успех

Коментар

• За теб може и да не означава нищо, но за мен означава МНОГО. Просто защото не беше на приказки а съвсем реално. Няма да конкретизирам, не е коректно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
            Първоначално изпратено от joro lex-a
            Investorr, ама и ти си една финасова акула....нямам думи... :-)

Ако беше взел един съвет преди време и сега спокойно можеше да си влезеш отново в ГАЗ, само че щеше да имаш поне 1,5 повече акции. Ама мениджмънта не ти харесвал, казваш..... Е ти си знаеш :-) Успех и на теб.
            Колега ние не скачаме от акция на акция като пчели от цвят на цвят, ние не искаме да искараме ПАРИ' ние искаме да искараме МНОГО ПАРИ'
            Ще, ще ))))))))

Коментар

Investorr, ама и ти си една финасова акула....нямам думи... :-)

Ако беше взел един съвет преди време и сега спокойно можеше да си влезеш отново в ГАЗ, само че щеше да имаш поне 1,5 повече акции. Ама мениджмънта не ти харесвал, казваш..... Е ти си знаеш :-) Успех и на теб.
              Колега ние не скачаме от акция на акция като пчели от цвят на цвят, ние не искаме да искараме ПАРИ' ние искаме да искараме МНОГО ПАРИ'

Коментар

• На приказки е така, ама иначе в действителност много малко или никой не го прави така. А и аз не слушам хора от сбирки, а хора в час Това, че си познал на приказки, нищо не означава

Коментар

• Investorr, ама и ти си една финасова акула....нямам думи... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                    Investor, ako ne e taina kakvi modeli polzvash za ocenka na realnata stoinost na dadena akciq?
                    Един единствен - представяне на мениджмънта на БФБ за последните три години. Ако ми харесва се доверявам и не умувам излишно, две приказки на Керезов /четох го в интервю в Дневник/, че всички дружества от групата трябва да са на официален пазар, сегмент А - най - високия клас - са ми достатъчни А, и друго, като купувам, обичам да няма овце около мен Щото иначе става като ЕУБГ последните дни на 3.3 - всички пискаха, а на 4.7 ще се избият да купуват

Коментар

• Investor, ako ne e taina kakvi modeli polzvash za ocenka na realnata stoinost na dadena akciq?

Коментар

Е то докато го повтаряте това "рано или късно" , хората ПАРИ направиха....
                        Жорка, много хубаво, че са направили пари, щото ще им трябват - после ги виждам как ще влизат с тези пари тук и над 20 лв. /лично мнение/, щото като се качваш в движение е малко по-кофти, отколкото, ако си се качил на време, докато влака е още на пирона ))))) Практиката показва, че масата винаги отърва влака и навреме са само тези дето пишат домашни )) Хайде със здраве

Коментар

Е то докато го повтаряте това "рано или късно" , хората ПАРИ направиха....
                          Те така ми говореха и докато седях на ОЦК преди година

Коментар

• Е то докато го повтаряте това "рано или късно" , хората ПАРИ направиха....

Коментар

• Az ne mislq che, ako otkriqt neft v BG nqkoi ste plache, po veroqtno e vsichki da skachame ot radost Takava nahodka bi se otrazila na vsichki sektori

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                                Първоначално изпратено от Super Стар
                                Тия явно трябва да открият находище на А-99 за да реагира пазара.
                                Ами колеги ако сортирате новините отнасящи се до GAZ тук в сайта на Инвестор.бг има една http://kompanii.investor.bg/?cat=5&id=49450 . Та там пише че започва сондиране и проучване на няколко нови находища. Досега аз не съм видял никакви резлутати да са излизали официално, но като гледам как 132 а и като цяло увеличените обеми на търговия нищо чудно някой някъде да е чул за резултат от сондирането. Така че може и да се смеете, но аз няма да се учудя ако някоя сутрин прочета новината която всички ние искаме да прочетем
                                Кико, ако някой сега ти се смее, не се притеснявай, не му обръщай внимание - рано или късно ще заплаче

Коментар

Working...
                                X