Ако не се лъжа в събота трябваше да има общо събрание на дружеството - нещо така ми се върти в главата .. Някой има ли информация ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от joro lex-aЗа теб може и да не означава нищо, но за мен означава МНОГО. Просто защото не беше на приказки а съвсем реално. Няма да конкретизирам, не е коректно.
И кажи на хората ти или да си сверят часовниците или да влизат по-често в час. :-) Или просто да не се еб.ват с теб :-) :-)До края на годината и за напред има още много мачове, като ти гледам логиката и мисленето - внимавай да не се подхлъзнеш, че играеш доста неразумно и самонадеяно, а и не пишеш домашни, щом още си мислиш, че ПЕТХЛ е мажоритар в ПЕТ
Както се казва в един филм, радвай се на хубавите моменти, понеже, никога не продължават вечно
Хайде със здраве
П.С. Не смятам повече да ти отговарям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aЗа теб може и да не означава нищо, но за мен означава МНОГО. Просто защото не беше на приказки а съвсем реално. Няма да конкретизирам, не е коректно.
И кажи на хората ти или да си сверят часовниците или да влизат по-често в час. :-) Или просто да не се еб.ват с теб :-) :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Super СтарПървоначално изпратено от joro lex-aInvestorr, ама и ти си една финасова акула....нямам думи... :-)
Ако беше взел един съвет преди време и сега спокойно можеше да си влезеш отново в ГАЗ, само че щеше да имаш поне 1,5 повече акции. Ама мениджмънта не ти харесвал, казваш..... Е ти си знаеш :-) Успех и на теб.))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aInvestorr, ама и ти си една финасова акула....нямам думи... :-)
Ако беше взел един съвет преди време и сега спокойно можеше да си влезеш отново в ГАЗ, само че щеше да имаш поне 1,5 повече акции. Ама мениджмънта не ти харесвал, казваш..... Е ти си знаеш :-) Успех и на теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersInvestor, ako ne e taina kakvi modeli polzvash za ocenka na realnata stoinost na dadena akciq?А, и друго, като купувам, обичам да няма овце около мен
Щото иначе става като ЕУБГ последните дни
на 3.3 - всички пискаха, а на 4.7 ще се избият да купуват
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aЕ то докато го повтаряте това "рано или късно" , хората ПАРИ направиха....))))) Практиката показва, че масата винаги отърва влака и навреме са само тези дето пишат домашни
)) Хайде със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от KIKOПървоначално изпратено от Super СтарТия явно трябва да открият находище на А-99 за да реагира пазара.
Коментар
Коментар