IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от whiteman
    Въпрос: "Какво ще стане с позицията, ако на 5 500 м. сондажите не се открият очакваните залежи от газ?"
    ...ако открият ясно, днешните цени ще напастнат в аритметична прогресия, но ако стане обратното?!?.....- шанса е 50/50
    Успех на всички гъзари! :-)
    Не е препоръка!

... ако твоето "ако" стане факт, цените ще растат, не в аритметична, а в геометрична прогресия...

Това не е препоръка към цените (нито към играчите на пазара!), затова допълвам "би трябвало да растат" , а ние - и да мислим навреме!
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Въпрос: "Какво ще стане с позицията, ако на 5 500 м. сондажите не се открият очакваните залежи от газ?"
      ...ако открият ясно, днешните цени ще напастнат в аритметична прогресия, но ако стане обратното?!?.....- шанса е 50/50
      Успех на всички гъзари! :-)
      Не е препоръка!

Коментар

• men ne me e sram.... az sum bezsramnik!

GLADEN SUM i LAPAM!

planiral sum oshte 70Kila da predostavq na moite favoriti

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
          Според мен състоянието в момента е измамно и ще бъде използвано от Големите играчи. Използват се слабостите на играчите, особено на тези, които са купували без да знаят защо /видя ли са, че и други купуват, и са си казали давай и аз / и които търгуват на БФБ, за да си изкарат джобните - те са първите, на които не им издържат нервите. Не е препоръка.

Някои вече повярваха, че много от игрите на борсата са неразбираеми за масата играчи. Дребните участници във "врътките" - изключително рядко печелят. Затова, най-добре - по малко (на час - по лъжичка), но сигурно - движението е в своето начало...

Лично мнение! Успех!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
            Investor-е, накъде сочи компаса?
            Брато, не знам, като гледам какъв глад е, направо не знам.....някои даже май още ги е срам да си кажат, че ги е глад голям ))

Коментар

• Investor-е, накъде сочи компаса?

Коментар

• така се купуват 5400 акции а не като нас по 100 по 200

Коментар

• Bencha..e povqrval))
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Дали има още невярващи в тази позиция? ))))) Сигурно има )

Коментар

• опа

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                        Първоначално изпратено от Investorrr
                        Очевидно /за мен/, освен в Пощенска, силен отдел "Анализи" имат и в ПИБ
                        По скоро сутринта като се събуди шефа на отдела каквото му е на акъла това правят през деня!!!
                        Мислиш ли, че тук случая е такъв

Коментар

Очевидно /за мен/, освен в Пощенска, силен отдел "Анализи" имат и в ПИБ
                          По скоро сутринта като се събуди шефа на отдела каквото му е на акъла това правят през деня!!!

Коментар

Според мен състоянието в момента е измамно и ще бъде използвано от Големите играчи. Използват се слабостите на играчите, особено на тези, които са купували без да знаят защо /видя ли са, че и други купуват, и са си казали давай и аз / и които търгуват на БФБ, за да си изкарат джобните - те са първите, на които не им издържат нервите. Не е препоръка.
                            Вярно, сутринта така изчезнаха офертите купува от посредници, че очевидно целяха да изплашат по-неустойчивите и да им прилапат акциите.

Коментар

• Очевидно /за мен/, освен в Пощенска, силен отдел "Анализи" имат и в ПИБ

Коментар

• Според мен състоянието в момента е измамно и ще бъде използвано от Големите играчи. Използват се слабостите на играчите, особено на тези, които са купували без да знаят защо /видя ли са, че и други купуват, и са си казали давай и аз / и които търгуват на БФБ, за да си изкарат джобните - те са първите, на които не им издържат нервите. Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X