IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    хехехех, ама в тази тема не само сте оптимисти, ами и вълшебства очаквате))
    Успехи ви желая)...засега моите акции са само ....за право на глас)))

Ще те приемем като талисман в темата!

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• хехехех, ама в тази тема не само сте оптимисти, ами и вълшебства очаквате))
      Успехи ви желая)...засега моите акции са само ....за право на глас)))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
        гледай сега Инвестор)))....лодки по Дунава ще плават все повече и повече ....пътят Изток-Запад минава и по.....вода)))

Поздрави)) и аз си взех десетина акции покрай вашите очаквания за бликащи кладенци))
        Съни, добре дошла в сдружението на печелившите. Поздрави за избора и искрени пожелания за успех! ))

Лодките по Дунава - ще ги има, канал, както умуват някои е трудно да направят в нашият участък, но няколко шлюза - защо не (и някои от праговете - завинаги в историята...)! Има няколко мега-компании (за нашите разбирания тук), които могат да гарантират високи води през всички сезони... Но защо не правят тази инвестиция?... Трябва да им подскажем, май... Пък и те самите имат интерес! А какви парични потоци ще последват: след първата година инвестицията би се изплатила съвсем спокойно и почва да налива... (извинявам се, че смесих темите, но така се получи)
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• гледай сега Инвестор)))....лодки по Дунава ще плават все повече и повече ....пътят Изток-Запад минава и по.....вода)))

Поздрави)) и аз си взех десетина акции покрай вашите очаквания за бликащи кладенци))

Коментар

• Който, иска да разбере къде се намира GAZ, да погледне BRP, като за целта им направи един сравнителен анализ - капитализация, печалба на акция, собствен капитал, активи и т.н.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Мавриций
              Понякога много хубаво не е на хубаво
              Далече сме от този момент

Коментар

• Понякога много хубаво не е на хубаво

Коментар

• На МНОГО ДОБРЕ отиват нещата тука

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3
                    Първоначално изпратено от заядливецът
                    и заради това ли се качи с 20-30% за дни
                    та това се знаеше от край време
                    май преигравате и ще плачкате
                    това качване не го направихме ние а големи клиенти които пускаха пазарни поръчки и обираха цялото предлагане до определа цена или бройка ,сега чакат пак да не ни издаржат нервите и да си искараме акцииките из под дюшека и пак пазарна поръчка
                    не е препоръка имам акции
                    И аз мисля така, че това е една от малкото акции, където цацата играе срещу себе си, не като купува, а като продава

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                      и заради това ли се качи с 20-30% за дни
                      това качване не го направихме ние а големи клиенти които пускаха пазарни поръчки и обираха цялото предлагане до определа цена или бройка ,сега чакат пак да не ни издаржат нервите и да си искараме акцииките из под дюшека и пак пазарна поръчка
                      не е препоръка имам акции

Коментар

• и заради това ли се качи с 20-30% за дни

Коментар

• В интервюто на Иво Каменов, изпълнителен директор на Химимпорт за класацията на Дневник топ 100 компании на БФБ, се казва ясно, че едно от трите направления на Химимпорт е производствения сектор, цитирам: "развитие на зърнен, нефто- и газодобивен отрасъл, производства и търговия с химически продукти"

Всеки сам да си прави изводите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                            Очевидно /за мен/, освен в Пощенска, силен отдел "Анализи" имат и в ПИБ
                            А някой знае ли за новини? И тука ли капитал ще увеличават?! - това май е универсалното обяснение в България вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                              Първоначално изпратено от man_united
                              Първоначално изпратено от Investorrr
                              Очевидно /за мен/, освен в Пощенска, силен отдел "Анализи" имат и в ПИБ
                              По скоро сутринта като се събуди шефа на отдела каквото му е на акъла това правят през деня!!!
                              Мислиш ли, че тук случая е такъв
                              Като гледам "стила" на търгуване на Пощенска май е така работата!
                              ПИБ не са били толкова активни и не са оставили някакво впечатление у мен!

Коментар

• Слушайте Зарко и Супер стар и няма да сбъркате - преценил съм ги )))

Коментар

Working...
                                X