If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
гледай сега Инвестор)))....лодки по Дунава ще плават все повече и повече ....пътят Изток-Запад минава и по.....вода)))
Поздрави)) и аз си взех десетина акции покрай вашите очаквания за бликащи кладенци))
Съни, добре дошла в сдружението на печелившите. Поздрави за избора и искрени пожелания за успех! ))
Лодките по Дунава - ще ги има, канал, както умуват някои е трудно да направят в нашият участък, но няколко шлюза - защо не (и някои от праговете - завинаги в историята...)! Има няколко мега-компании (за нашите разбирания тук), които могат да гарантират високи води през всички сезони... Но защо не правят тази инвестиция?... Трябва да им подскажем, май... Пък и те самите имат интерес! А какви парични потоци ще последват: след първата година инвестицията би се изплатила съвсем спокойно и почва да налива... (извинявам се, че смесих темите, но така се получи)
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Който, иска да разбере къде се намира GAZ, да погледне BRP, като за целта им направи един сравнителен анализ - капитализация, печалба на акция, собствен капитал, активи и т.н.....
и заради това ли се качи с 20-30% за дни
та това се знаеше от край време
май преигравате и ще плачкате
това качване не го направихме ние а големи клиенти които пускаха пазарни поръчки и обираха цялото предлагане до определа цена или бройка ,сега чакат пак да не ни издаржат нервите и да си искараме акцииките из под дюшека и пак пазарна поръчка
не е препоръка имам акции
И аз мисля така, че това е една от малкото акции, където цацата играе срещу себе си, не като купува, а като продава
и заради това ли се качи с 20-30% за дни
та това се знаеше от край време
май преигравате и ще плачкате
това качване не го направихме ние а големи клиенти които пускаха пазарни поръчки и обираха цялото предлагане до определа цена или бройка ,сега чакат пак да не ни издаржат нервите и да си искараме акцииките из под дюшека и пак пазарна поръчка
не е препоръка имам акции
В интервюто на Иво Каменов, изпълнителен директор на Химимпорт за класацията на Дневник топ 100 компании на БФБ, се казва ясно, че едно от трите направления на Химимпорт е производствения сектор, цитирам: "развитие на зърнен, нефто- и газодобивен отрасъл, производства и търговия с химически продукти"
Коментар