Първоначално изпратено от Investorrr
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Investorrr....Не ми е ясно защо ОДЕСа струва повече от ГАЗ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrХаресват ли ви новите /стари/ цени на петрола 76$ за барел? Пробие ли се стария рекорд от миналото лято - 78$, очаквам трайно цената да се закотви над 80$, с което търсенето и довива на нефт да става все по-рентабилен и интересен бизнес, съответно да се търсят нови находища, а старите да се разработват по-надълбоко
Коментар
-
Харесват ли ви новите /стари/ цени на петрола 76$ за барел? Пробие ли се стария рекорд от миналото лято - 78$, очаквам трайно цената да се закотви над 80$, с което търсенето и довива на нефт да става все по-рентабилен и интересен бизнес, съответно да се търсят нови находища, а старите да се разработват по-надълбоко
Коментар
-
Тази седмица затваряме на 12/13. Прогнозата ми за достигане на нивата на Хима, не се сбъдна - заради интереса на купувачите. Оставям прогнозата си в сила, като удължавам срока до максимум две седмици - Хима и ГАЗ да се търгуват на една цена /не очаквам спад в цената на Хима/ - не е препоръка, имам акции. Както казах, като стане това, ще дам нова прогноза. Успехи на инвестиралите в ГАЗ
Коментар
-
http://kompanii.investor.bg/?cat=5&id=49450
По скоро, във връзка с горната информация имам скрити надежди - все пак тези момчета не вярвам да се бъхтят напразно туку така, а думата "три", ми навява че са сериозни и че има системност в действията им. Според мен ПДНГ вече няма нищо общо с находищата, които е разработило през 80те години в Либия, смисъл не са част от активите на дружеството. Така, че Супер Стар, тези дето сме си купили навреме, ще чакаме на спокойствие, да видим какво ще излезеНе е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)гледай сега Инвестор)))....лодки по Дунава ще плават все повече и повече ....пътят Изток-Запад минава и по.....вода
)))
Поздрави)) и аз си взех десетина акции покрай вашите очаквания за бликащи кладенци
))
))))))
Коментар
Коментар