IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Investorrr
    Първоначално изпратено от metala
    Първоначално изпратено от Investorrr
    ....Не ми е ясно защо ОДЕСа струва повече от ГАЗ.....
    защото пазара го оценява така!ти,ако си по-прозорлив от другите би трябвало да направиш добра пачка,което ти пожелавам от сърце!
    Аз си мисля, че съм прозорлив, ама пазара, което е по-важното, очевидно е на друго мнение....
    понякога се движиш пред пазара и тогава резултатите идват малко по-късно.....това е добрият случай.има и друг,уви.....

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
      Първоначално изпратено от Investorrr
      защото пазара го оценява така!ти,ако си по-прозорлив от другите би трябвало да направиш добра пачка,което ти пожелавам от сърце!
      Аз си мисля, че съм прозорлив, ама пазара, което е по-важното, очевидно е на друго мнение....

Коментар

Коментар

• Devils, къде си приятелю, да ми обясниш, че не разбирам - защо ОДЕСа го купуват толкова много, а ГАЗ не??? Не ми е ясно защо ОДЕСа струва повече от ГАЗ.....

Коментар

Харесват ли ви новите /стари/ цени на петрола 76$ за барел? Пробие ли се стария рекорд от миналото лято - 78$, очаквам трайно цената да се закотви над 80$, с което търсенето и довива на нефт да става все по-рентабилен и интересен бизнес, съответно да се търсят нови находища, а старите да се разработват по-надълбоко
            другия вариянт е двоен връх и 40$ другата година

Коментар

• Харесват ли ви новите /стари/ цени на петрола 76$ за барел? Пробие ли се стария рекорд от миналото лято - 78$, очаквам трайно цената да се закотви над 80$, с което търсенето и довива на нефт да става все по-рентабилен и интересен бизнес, съответно да се търсят нови находища, а старите да се разработват по-надълбоко

Коментар

• Изненади не очаквам , но тука истината не е само в отчетите

Коментар

• Супер Стар, очакваш ли приятни изненади от отчета за Q2 Много хора имат ПДНГ за неработещо предприятие и със затихващи функции, едва ли не пред закриване :lol: Въпреки всеобщото мнение, на база резултатите от Q1, оставам оптимистично настроен и за Q2

Коментар

• Investorr - за всеки случай следи развитието в Либия това ми го каза Гледачката, а тя в 90% от случайте познава

Коментар

• Тази седмица затваряме на 12/13. Прогнозата ми за достигане на нивата на Хима, не се сбъдна - заради интереса на купувачите. Оставям прогнозата си в сила, като удължавам срока до максимум две седмици - Хима и ГАЗ да се търгуват на една цена /не очаквам спад в цената на Хима/ - не е препоръка, имам акции. Както казах, като стане това, ще дам нова прогноза. Успехи на инвестиралите в ГАЗ

Коментар

• Все едно гледам вчерашната търговия, само че с лев отгоре.

Коментар

• Усещате ли играта каква е тук?

Коментар

• http://kompanii.investor.bg/?cat=5&id=49450

По скоро, във връзка с горната информация имам скрити надежди - все пак тези момчета не вярвам да се бъхтят напразно туку така, а думата "три", ми навява че са сериозни и че има системност в действията им. Според мен ПДНГ вече няма нищо общо с находищата, които е разработило през 80те години в Либия, смисъл не са част от активите на дружеството. Така, че Супер Стар, тези дето сме си купили навреме, ще чакаме на спокойствие, да видим какво ще излезе Не е препоръка.

Коментар

• Нещата в Либия се рзвиват според плана

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                                гледай сега Инвестор)))....лодки по Дунава ще плават все повече и повече ....пътят Изток-Запад минава и по.....вода)))

Поздрави)) и аз си взех десетина акции покрай вашите очаквания за бликащи кладенци))
                                Честито, Съни - от сега нататък, ще те уважавам ))))))

Коментар

Working...
                                X