If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи да не те мисля ) ...съвета ми /не е препоръка/ е да следиш обстановката, да ползваш безплатните ми анализи /не препоръки/ и да не се поддаваш на изкушения )
За който обича и може да работи с несмляна информация /несмляна имам предвид връзката и с темата за ГАЗ/ е горната статия. А, който не прави връзка, на него вече не мога да му помогна ))
Хехехе, виждате ли на какви цени минават малко по-едрите пакети ) Всеки си има глава, за да си направи изводите за настоящата цена и за посоката на тренда )
Investorrr, защо се опитваш да отваряш очите на несведущите? Някои трудно разбират сигналите, пък и всеки да решава със собствената си глава.
Тук нямаме притеснения. Да изчакаме цените да се придвижат спокойно до следващият етаж - по-разумно е, защото корекциите са едва забележими...
Мисля, че и сега цените са промоционални! Но това не е съвет към никого.
Успехи!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Хехехе, виждате ли на какви цени минават малко по-едрите пакети ) Всеки си има глава, за да си направи изводите за настоящата цена и за посоката на тренда )
Ей го, ГАЗ и ХВАР останаха с най-малка капитализация от публичните дружества на групата /изключвам КАУ/ - явно от групата трябва да се замислят за развитието им - направо са ги оставили на кучетата /и мечките/ да ги ядат )) Не е препоръка ))
Коментар