IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Investorrr на 20.07.2007 в темата за ODES ти казах, че ще изчезнат продавачите пак

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
      Мисля, че пазарът търси горното ценово ограничение... , но мнението е пристрастно - може да не съм изтрезнял все още... (от любов!)...

Успех!
      Investorrr, ти ли обра до 14лв ?

Коментар

• Мисля, че пазарът търси горното ценово ограничение... , но мнението е пристрастно - може да не съм изтрезнял все още... (от любов!)...

Успех!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
          Според мен работата отива към отпушване ))
          лека полека и нещата си отиват към бой

честито инвестор аз имам малко газ (купени под 8,5) но за съжаление са само 1% от протфейла - за цвят

УСПЕХ с позицията

Коментар

• Според мен работата отива към отпушване ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
              Първоначално изпратено от Investorrr
              Зарко, отдавна им говоря, ама никой не те чува ))
              ааааа, аз те послушах
              Значи да не те мисля ) ...съвета ми /не е препоръка/ е да следиш обстановката, да ползваш безплатните ми анализи /не препоръки/ и да не се поддаваш на изкушения )

Коментар

Зарко, отдавна им говоря, ама никой не те чува ))
                ааааа, аз те послушах

Коментар

• Петрола на $100. Сестрите в БГ. Все добри новини. Дано момчетата си изиграят добре играта сега.

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=53052

За който обича и може да работи с несмляна информация /несмляна имам предвид връзката и с темата за ГАЗ/ е горната статия. А, който не прави връзка, на него вече не мога да му помогна ))

Коментар

• Ако имах свободни 100 000 лв. щях да обера цялото предлагане, ама уви нямам и само ще гледам ) Защо купуват Хима, а не ГАз не ми е ясно???

Коментар

• Зарко, отдавна им говоря, ама никой не те чува ))

Коментар

Хехехе, виждате ли на какви цени минават малко по-едрите пакети ) Всеки си има глава, за да си направи изводите за настоящата цена и за посоката на тренда )
                          Investorrr, защо се опитваш да отваряш очите на несведущите? Някои трудно разбират сигналите, пък и всеки да решава със собствената си глава.

Тук нямаме притеснения. Да изчакаме цените да се придвижат спокойно до следващият етаж - по-разумно е, защото корекциите са едва забележими...

Мисля, че и сега цените са промоционални! Но това не е съвет към никого.

Успехи!
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Добре е да се вслушвате в приказките на възрастните хора

Коментар

• Хехехе, виждате ли на какви цени минават малко по-едрите пакети ) Всеки си има глава, за да си направи изводите за настоящата цена и за посоката на тренда )

Коментар

• Ей го, ГАЗ и ХВАР останаха с най-малка капитализация от публичните дружества на групата /изключвам КАУ/ - явно от групата трябва да се замислят за развитието им - направо са ги оставили на кучетата /и мечките/ да ги ядат )) Не е препоръка ))

Коментар

Working...
                                X