IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какви рекорди, газта си затича постарому

Коментар

• а дали днес не е ден за нови рекорди?
      как мислите ;-)

Коментар

• Зарко, така е, но едни са акционери по отдавна, други по-отскоро Това не означава, че сме велики, просто сме уцелили момента и изразяваме радостта си

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
          Първоначално изпратено от Michelangelo
          Така е..но не означава и че трябва да се включваш и да коментираш само когато трендът е във възходяща посока и да се покажеш колко си велик

Поздрави

Всички търсим възможности за бързи и лесни печалби (каквито -на късмет - естествено няма), но аз уважавам играчите, които остават в позиция и отстояват решението си, независимо от временни корекции, продължителни консолидации и възходящ тренд по други позиции.

Успехи!
          Зарко, почит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
            Така е..но не означава и че трябва да се включваш и да коментираш само когато трендът е във възходяща посока и да се покажеш колко си велик

Поздрави

Всички търсим възможности за бързи и лесни печалби (каквито -на късмет - естествено няма), но аз уважавам играчите, които остават в позиция и отстояват решението си, независимо от временни корекции, продължителни консолидации и възходящ тренд по други позиции.

Успехи!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Така е..но не означава и че трябва да се включваш и да коментираш само когато трендът е във възходяща посока и да се покажеш колко си велик

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                Не е истина. До вчера в тази тема си пишеха основно двама човека (devils и Investorrr), а сега изведнъж се навъдиха доста оптимисти
                Michelangelo, da si optimist i akcioner v dadeno drujestvo, ne ozna4ava da komentirash kato na sedqnka vsqkak kra4ka vlqvo ili dqsno nali taka? ne si zarabotvame nasushtnia na borsata.

pozdravi i vsi4ko nai-.....,

Donatello

Коментар

• Не е истина. До вчера в тази тема си пишеха основно двама човека (devils и Investorrr), а сега изведнъж се навъдиха доста оптимисти

Коментар

• Първоначално изпратено от drememi
                    Първоначално изпратено от Лупо
                    Дайте таргети, как я виждате цената, че ми е много интересно? Позицията е с доказана негативна корелация с БФБ и ми е трудно да предвидя докъде ще стигне това, засега много силно движение Говорим краткосрочно - два, три месеца
                    Тепърва тръгва ...................
                    но посоката е вярна
                    И днес като гледам се реди почти на макса - така че, май до края на седмицата ще е ослушването за новини

Коментар

• Първоначално изпратено от Лупо
                      Дайте таргети, как я виждате цената, че ми е много интересно? Позицията е с доказана негативна корелация с БФБ и ми е трудно да предвидя докъде ще стигне това, засега много силно движение Говорим краткосрочно - два, три месеца
                      Тепърва тръгва ...................
                      но посоката е вярна

Коментар

• GAAZZZZZZZZZZZZz и от мен

Коментар

• Дайте таргети, как я виждате цената, че ми е много интересно? Позицията е с доказана негативна корелация с БФБ и ми е трудно да предвидя докъде ще стигне това, засега много силно движение Говорим краткосрочно - два, три месеца

Коментар

• Аз мисля че можем да кажем само едно нещо което отдавна не е изричано тук - GАAAZZZZZZ

Коментар

• Супер стар, не знам какво ще е, но графиката ми показва, че не е само на база на общата еуфория

Коментар

• Слава богу , казуса в Либия май отива към решаване. Това е отлично за нашите сестри. Отлично е и за част от инвеститорите на БФБ

Коментар

Working...
                                X