какви рекорди, газта си затича постарому
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zarcoПървоначално изпратено от MichelangeloТака е..но не означава и че трябва да се включваш и да коментираш само когато трендът е във възходяща посока и да се покажеш колко си велик
Поздрави
Всички търсим възможности за бързи и лесни печалби (каквито -на късмет - естествено няма), но аз уважавам играчите, които остават в позиция и отстояват решението си, независимо от временни корекции, продължителни консолидации и възходящ тренд по други позиции.
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloТака е..но не означава и че трябва да се включваш и да коментираш само когато трендът е във възходяща посока и да се покажеш колко си велик
Поздрави
Всички търсим възможности за бързи и лесни печалби (каквито -на късмет - естествено няма), но аз уважавам играчите, които остават в позиция и отстояват решението си, независимо от временни корекции, продължителни консолидации и възходящ тренд по други позиции.
Успехи!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от MichelangeloНе е истина. До вчера в тази тема си пишеха основно двама човека (devils и Investorrr), а сега изведнъж се навъдиха доста оптимистиnali taka? ne si zarabotvame nasushtnia na borsata.
pozdravi i vsi4ko nai-.....,
Donatello
Коментар
-
Първоначално изпратено от drememiПървоначално изпратено от ЛупоДайте таргети, как я виждате цената, че ми е много интересно? Позицията е с доказана негативна корелация с БФБ и ми е трудно да предвидя докъде ще стигне това, засега много силно движениеГоворим краткосрочно - два, три месеца
но посоката е вярна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛупоДайте таргети, как я виждате цената, че ми е много интересно? Позицията е с доказана негативна корелация с БФБ и ми е трудно да предвидя докъде ще стигне това, засега много силно движениеГоворим краткосрочно - два, три месеца
но посоката е вярна
Коментар
Коментар