Костюмарче, не мога да ви разбера що за хора сте, значи вие може да изказвате мнения по различните позиции, а аз да не пиша, така ли ???? :-) Е-еее въпреки всичко , аз ще продължавам от време на време да се изказвам. :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
За разлика от Доверие, Стара планина генерира добра печалба. Дори да има лек спад, печалбата пак е по 1лв на акция за 6 месеца, което е около 6% от пазарната цена. При 12% на годишна база не е лошо + дивидент. Не може и дума да става за сравнение с Доверие, където се нтрупаха доста отчети със загуба.
Коментар
-
Съветът на директорите на БФБ – София взе решение за преместване на акциите на Стара планина Холд и Доверие обединен холдинг от Офицален пазар, Сегмент „С“, на Официален пазар, сегмент „В“, съобщиха от борсата.
Датата, от която двете емисии ще се търгуват в по-горния сегмент, е 25 юли (вторник).
Миналата седмица директорът за връзки с инвеститорите на Стара планина Холд Николай Митанкин заяви, че преместването на по-горен сегмент още веднъж показва доброто корпоративно управление, което дружеството осъществява. Според него, добрата консервативна политика, която холдингът води, дава резултат и за момента не се предвижда преструктуриране на портфейла. На 15 септември ще стартира изплащане на нетен дивидент от дружеството за 2005 година в размер на 0,1281 лв. на акция.
Уп,Уп,Уп......
Коментар
-
Anton Chigurh
Не мисля аз такА
питам аз къде е фундаментА?
Уви надута е и таз цена.
ПС:Виновна е жегата
Коментар
Коментар