If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
голяма глупост е скалъпил този JK.умът ми не го побира просто.
чел съм за такива играчи в дебелите книги - Джей Гулд,ала бала...
не мисля, че истинксият трейдър носи точно такава психика като тях.
Да му се прости на този лос казвате - добре, но да се беше направил на разкаян поне. Вместо това човека си злорадваше и се радваше на изиграните. Я, как доблестни хора се извиниха на Лари за МЦХ. Както казва Софикс, такива мисли като тези на jk не e нормално да да идват на някой, че и като шегичка да ги тълкува после....
А, че е Хубаво е да се хвърля по едно бързо око на балансите - всички са разбрали.
Смърфи - ти пък стара. Какво да кажем ние тогава
1. На КФН работата е именно да разследва и защитава интересите на инвеститорите....ЗКФН чл. 11:
ЦЕЛИ, ФУНКЦИИ И ПРАВОМОЩИЯ НА КОМИСИЯТА И НЕЙНИТЕ ОРГАНИ
Цели на комисията
Чл. 11. Комисията при осъществяване на предоставените й с този закон функции и правомощия се ръководи от следните цели:
1. защита на интересите на инвеститорите, застрахованите и осигурените лица;
2. осигуряване на стабилност, прозрачност и доверие на финансовите пазари.
Да, съгласна съм, че КФН трябва да защитава интересите на инвеститорите, но не е това начина.
Първоначално изпратено от Mr. Profit
2. Това не е "някакъв си форум" а форума на Investor.bg - на теб лично ако не ти харесва "някаквия си форум"...недей да го четеш...и пишеш в него.
На мен форума на Инвестора много ми харесва - харесва ми да чета и пиша, но в никакъв случай не го взимам много на сериозно. А също така не взимам насериозно това, което пише по вестниците и списанията. Не можеш ли да разбереш? Теб непрекъснато те манипулират отвсякъде, но теб сега те е заболяло, защото си загубил малко пари и то ... поради глупост от твоя страна. И като те е заболяло, си решил че ще ти стане по-леко, ако и друг го заболи...
3. "Аз не съм видяла оргинала на поста и jk не ми е правил впечатление и нямам мнение за него"....А целия ти постинг е именно мнение за него...или аз нещо не разбирам...
Постинга ми наистина не е мнение за jk, а за постъпката му. В никакъв случай не я одобрявам, но може да му се прости. Всеки в живота си прави поне по една голяма грешка, която ... може да промени живота му на 180 грауса. Утре и ти ще направиш твоята голяма грешка и ако хората около теб не ти простят, тежко ти!!!
4. "Загубите са хубаво нещо!...."...а клишетата, когато няма какво смислено да кажеш са още по-хубаво.
Е, нищо! Аз като не казах нищо смислено, поне твоето обобщение си струва! Така е в живота - всяко действие си има противодействие. Ако аз не бях казала глупост, ти нямаше да кажеш нещо умно ;-)
Хайде, със здраве. Повече няма да пиша за тази вечер, защото съм вече малко стара и малко трудно намирам буквите. Пък и пих една чаша бира и ме хвана. Ех ... старост ... 8) 8) 8)
Да ,Дан,аз също никога не бих направил такова нещо.7 год. съм на борсата,печелих и губих,но jk и никой друг, никога не е бил виновен за това....и също съм за идеята за толерантен и колегиален форум.
Ако,се съобразявах винаги с мненията във форума сега трябваше да съм с 0,0000 акций на фармата.И кой трябваше да мие виновен!?!
С риск да бъда досаден, но само за тези, които не са виждали оригиналния пост на jk.
Това не беше мнение, изявление или някакво демагогско разсъждение - това беше "отличен" ФАЛШИФИКАТ на съобщение за решенията на ОСА, направен да изглежда като току що копиран от оригинален такъв.
Аз чета форума от половин година и не съм виждал такова нещо. Нали идеята на форумите е да се обменят мисли и информация. Разбира се, че често се демагогства и препирните стигат до тежки разправии и обиди, когато някой си позволи да послъже нещо и бъде хванат в крачка. Тогава уж всички сме против лъжеца?!
Не разбирам какъв урок мога да получа от jk - да не си въобразявам, че във форума пишат само честни и благородни хора?? Че това кой не го знае?
Или ,че в правенето на пари няма морал? За мене, обаче във всичко трябва да има морал! И както каза SOFIX преди няколко дни - аз никога не бих направил такова нещо!
Ще се радвам ако имам съмишленици в тези разсъждения, и ги приканвам да не се отказват от идеята за толерантен и колегиален форум.
SOFIX,аз съм повече наблюдател отколкото участник във форума.Направи ми впечатление ,че си сериозен участник в търговията,и правиш анализите си,като не вземаш под внимание съобщенията на jk или GALBA например.Потърпевшите (и аз съм от тях)ми пука дали ще се радват,те винаги се радват на загубилите, глобените и наказаните!Потърпевшите,са винаги прави! SOFIX, jk го няма ,той е анонимен,той не е недобронамерен човек,има борса!
Някой спомена за Доверие!Какво е jk ,в сравнение с тези........от Доверие?!Поздрави,нищо лично!
мен лично нищо не ме грее но потърпевшите сигурно ще се радват.
Първоначално изпратено от GALBA
Какво ли още ще ни поднесе борсата!
това не беше поднесено от борсата а от недобронамерен човек.
Коментар
Anton Chigurh
Mr. Profit ти си абсолютно прав, защита на интересите на инвеститорите, застрахованите и осигурените лица както и
осигуряване на стабилност, прозрачност и доверие на финансовите пазари може да се обезпечи единтвено след залавянето на jk. Просто това е най-сериозния проблем както на борсата, така и на държавата.
Никога не съм бил превърженик на превръщането на форума в поле за "междуличностни престрелки", но дидактичния тон на постинга ти ме кара да не оствам безразличен.
1. На КФН работата е именно да разследва и защитава интересите на инвеститорите....ЗКФН чл. 11:
ЦЕЛИ, ФУНКЦИИ И ПРАВОМОЩИЯ НА КОМИСИЯТА И НЕЙНИТЕ ОРГАНИ
Цели на комисията
Чл. 11. Комисията при осъществяване на предоставените й с този закон функции и правомощия се ръководи от следните цели:
1. защита на интересите на инвеститорите, застрахованите и осигурените лица;
2. осигуряване на стабилност, прозрачност и доверие на финансовите пазари.
2. Това не е "някакъв си форум" а форума на Investor.bg - на теб лично ако не ти харесва "някаквия си форум"...недей да го четеш...и пишеш в него.
3. "Аз не съм видяла оргинала на поста и jk не ми е правил впечатление и нямам мнение за него"....А целия ти постинг е именно мнение за него...или аз нещо не разбирам...
4. "Загубите са хубаво нещо!...."...а клишетата, когато няма какво смислено да кажеш са още по-хубаво.
Коментар