IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Точно така,"Проблемът на борсата ни не е jk.",пък и да си научиш урока е по-добре да си платиш!Този jk ни даде як урок,някой от нас си платиха,дано се научим всички! Надявам се jk да не бъде глобен!
    SOFIX,извини ме ,но се учудвам на реакцията ти.Какво ни грее,ако
    jk бъде глобен!Какво ли още ще ни поднесе борсата!

Коментар

• Все пак това е форум не можем всички да мислим по един начин. Докато има "инвеститори", които да се хващат на такива тъпи инсинуации ще има и такива тарикати. Това е положението неизбежно е.

Коментар

• Никола не съм се вързал защото аз когато влязох в тази тема въпросния постинг вече беше променен. Малко се зачудих на изказването ти че jk се изгаврил на дребно. Според мен не е важно дали е на дребно или на едро по-важното е че го е направил и то умишлено.

Коментар

• Софикс какво имаш в предвид? Проблемът на борсата ни не е jk. Първо да изловят големите риби а тогава да се знаимават с такива "грандиозни" измамници. Не казвам, че jk е невнинен, но всичко с времето си. СОФИКС ти да не би да си се вързал на тая глупост?

Коментар

• Аз също си мисля, че не би следвало КФН да разследва какво бил писал някой си в някакъв си форум. Според мен има много по-сериозни дела за разследване.

Аз не съм видяла оргинала на поста и jk не ми е правил впечатление и нямам мнение за него, но той едва ли е мислил, че безобидната му шегичка ще доведе до такива големи последствия.

По стечение на обстоятелствата наскоро някой беше пуснал слух за сплит при MCH, който се оказа верен. Истината е, че ние трябва да си учим уроците навреме. Защото всеки път, когато не си научим урока, той се повтаря и струва по-скъпо.

Нека тези, които са загубили по 200 - 1000 лв. си направят съответния извод и да бъдат сигурни, че в бъдеще този урок ще им спести много по-глеми загуби!

Загубите са хубаво нещо! Докато не се научм да губим, няма да можем истински да печелим!

Харе, със здраве!

П.С. Не съм го търгувала този холдинг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Е това вече е безумие. КаФеНе ще провери някакъв човек, който се изгаври на дребно с "инвеститорите", а за големите измами нема ядове.
              Никола, не очаквах такова нещо от теб.

Коментар

• Михаелче, дръж се батко, и добре дошла у инвестора (така да се каже). Тука на всичко ще се наслушаш и нагледаш, а даже е по-здравословно да не се влиза много-много.

Коментар

• Михаела балаче, за какво да внимавам бе? Да не би да има закон, според който нося наказателна отговорност ако защитавам jk. Айде трай си там и си бълбукай с акциите.

Коментар

• И тоя случай си го бива - по сегашния закон глоба между 20 000 и 50 000 лева за манипулации. на jk дупе да му е яко, а неговите защитници като Никола да внимават и те да не сгазят лука. Може лесно да се провери от кой компютър е писано...

Коментар

• КФН да се занимават DOVUHL например, а да не се занимават с глупости.

Коментар

Е това вече е безумие. КаФеНе ще провери някакъв човек, който се изгаври на дребно с "инвеститорите", а за големите измами нема ядове.
                        ПС: Никога не могат да докажат, кой е писал от това IP в определения момент. Така, че КаФеНе ще си останат с разследването, но малко популизъм не би се отразил зле.
                        Надявам се да могат да го докажат и да му лупнат едно актче на тоя тарикат, защото трябва да се научим, че има закони. Навсякъде по света се следи строго за неверни слухове и т.н. Това просто беше много грубо.

P.S. Нямам и никога не съм имал акции от СЕНХЛ

Коментар

• Има всекви умници........., а най-много намаза един ИП който успя да продаде доста на върха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
                            По време на сесия едва ли някой ще стои в интернет клуб .......
                            Ако е имал за цел да се облагодетелства от тази измама, би било глупаво да пусне темата от тях.

Коментар

• По време на сесия едва ли някой ще стои в интернет клуб .......

Коментар

...ПС: Никога не могат да докажат, кой е писал от това IP в определения момент...
                                Администраторът на форума може да види за всеки пост от кое IP е пуснато, от там със съдействието на Интернет доставчика за тези IP-та, може да се разбере точния адрес на човека пуснал поста.
                                ...друг е въпроса ако той е пуснал съобщението от интернет клуб.

Коментар

Working...
                                X