Първоначално изпратено от Duffy
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Zdraveite,
Za Suny:
Vij absolutniq razmer na prihod ot dividenti na holdinga za minalata godina i izchisli kolko shte e tazi (znaesh kakav divident shte razdavat dashternite drujestva). Sled tova izvadi dividenta izplashtan ot CENHL i posle vij kakvo ostava. Mijav parichen potok, koito finansira operativnata deinost na holdinga, pri tova dosta ikonomichno za shtastie na nas akcionerite.
Otnosno belejkite za Evgeni Uzunov. Moje i da ste pravi, no vse pak tozi chovek e bil zamestnik ministar na finansite i podupravitel na BNB.
http://www.sphold.com/bg/za_nas/savet_na_direktorite/
Коментар
-
Първоначално изпратено от warrenbuffetGospoda:
1) nauchete se kak se pravi konsolidiran otchet po MSS
2) Chetete belejkite kam otchetite
Ako i sled tova ne ste razbrali, che nqma iztochvane po-dobre ne se zanimavaite s investirane a si daite parite na profesionalisti.
Zadaite si i vaprosa kakvo moje da se iztochi na edin holding pri polojenie, che negovite parichni prihodi sa edinstveno ot dividenti i lihvi.
Все пак и при тях има разходи, преоценки, участия...
Коментар
-
Костюмар, да не забравяме, че:
1. CENHL е холдинг (както нове холдинг)
2. Евгений Узунов е председател на съвета на директорите
- той е последният първи секретар на ЦК на ДКМС т.е. има и пръст бифшата ДС, а и сега не стои много настрани от бифшето БКП.
- Евгени Узунов прави някоя и друга далавера под масата и не се занимава единствено с CENHL.
Моето мнение е, че щом има в управлението личност като Евгени Узунов, значи има далавера, която със сигурност няма да е в моя полза (като акционер).
Имам акции на това дружество..
Коментар
-
Gospoda:
1) nauchete se kak se pravi konsolidiran otchet po MSS
2) Chetete belejkite kam otchetite
Ako i sled tova ne ste razbrali, che nqma iztochvane po-dobre ne se zanimavaite s investirane a si daite parite na profesionalisti.
Zadaite si i vaprosa kakvo moje da se iztochi na edin holding pri polojenie, che negovite parichni prihodi sa edinstveno ot dividenti i lihvi.
Коментар
Коментар