IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дано и днес да върви нагоре!

п.с. време е акциите на БФБ да почнат да растат
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Май интереса към CENHL се засилва .

Цената скочи до 2.293 лв.

Явно това ще е между първите Сини Чипове, който ще поведе локомотива напред!!!
      Силно ме съмнява. Гледах за някакви новини тука- ма йок.
      Явно пак някой пишман ПФ мениджър решил да пилее чужди пари за да отчете малко доходност с наближаването края на 2-то тримесечие. По някои други позиции пак те надигат/подпират. Временно явление.
      Аз съм лекичък тука, само 150 бройки на 2,08. Ще си чакам нивата под 2-та лева за повече. Акцията инак не е лоша.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Все пак става въпрос за крупна инвестиция за цели 500 лв...
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Но пък е готино когато са твой и може да пиинеш една хубава бира с пица.... а за протокола са над 570 лв....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Май интереса към CENHL се засилва .

Коментар

• Май интереса към CENHL се засилва .

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                най-добрият БГ Холдинг евала
                Абе добър добър, ама в момента основно той и Хим-а ми дърпат портфейла надолу. Добре че са ми АДЦИЦИ-те
                Last edited by kashoooo; 15.05.2012, 18:06.

Коментар

• най-добрият БГ Холдинг евала

Коментар

• :Май е време , Митанкин да се появи и да обЯсни колко приватизационни книЖки чине...
                    ....в този ред на изблик дано се прокрадне нещо (инфо) и къде отиват тия печалби от добрият МЕНИДЖмА..ка му мечка ?

какви са тия 1ст. 4ст 5ст ???? срама чужда дума ли е?

Коментар

• Ми ще пада я, кат не дават дивиденти. Сега всеки туй гледа. То кой ли холдинг дава... След Средна гора може и до Странджа ниво да падне

Ма няма значение, важното е дъщерите да са добре. А те са.

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                        Тоя холдинг ми се струва, че от Стара Планина спадна до Средна Гора А стига вече!
                        като стигне синергон, може да кажем, че е леко подценено, но сега !?!?
                        Не е препоръка

Коментар

• Тоя холдинг ми се струва, че от Стара Планина спадна до Средна Гора А стига вече!

Коментар

• имам съмнение че се облизвате за под 2лв.
                            аз също нямам против да си купя, но май
                            продавачите не ги виждат толкова черни нещата.
                            имам си, не е препоръка

Коментар

• А каква ви е прогнозата за след 6 месеца например? Макар че на нашата борса освен с боб други прогнози не могат да се правят

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                                Ами всеки търси дивидентоснасящи компании ,а тук най-много да е 2 ст. ,а и перспективата пред износоориентираните компании е доста минорна ...който пълни тук трябва да е с хоризонт поне 2 години
                                Еми Когато акцията беше над 3 лева, дивидента бе 0,012лв. Възвръщаемостта е 0,4%... Дори най-смешния депозит ще бъде по-добра инвестиция от Артията тук...
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X