IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
    Брей,брей аз мислех ,че само аз и г-н Митанкин имаме по-толкова тук.А не било така.()За някои неща си прав за други не,познавам по-отблизо нещта и някои хора тук,и не мисля като теб да се венчая за тяа акция и да я чакам заради мижавия дивидент.Успех и на двама ни и нека силата бъде с нас разбира се.(Не е препоръка разбира се за инвестиране(и губене на пари) в тия и други подобни акции на БФБ.")
    Акцията беше супер ... на 2 лв. ,
    като стигна 2,65 се реализираше сериозна печалба и много излязохме преди НГ
    Сега следва ,дали няма да върне ,за да влезем пак...
    Ако не върне ще приемем че е супер на 2,5 и ще купуваме в зависимост от отчетите....
    Не е препоръка..!

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
      аз си държа 5те килца тука и не ги пипам.
      това е единствения холдинг
      1. почти без дългове
      2. винаги на печалба
      3. раздаващ дивидент (може и символичен)
      4. инвестиращ и развиващ пердприятията в него (доколкото кризата позволява-Фазан)
      5. не на последно-отл. мениджмънт

за да не кажете, че е реклама-историята с банката беше минус,
      независимо от обясненията. още повече, че после банката направи увеличение
      след 2 месеца и дела на холдинга намаля, което не ми се връзва като голяма далавера.
      въпреки това, ако някой може да ми даде аналогичен холдинг по показатели.
      уелкъм
      Брей,брей аз мислех ,че само аз и г-н Митанкин имаме по-толкова тук.А не било така.()За някои неща си прав за други не,познавам по-отблизо нещта и някои хора тук,и не мисля като теб да се венчая за тяа акция и да я чакам заради мижавия дивидент.Успех и на двама ни и нека силата бъде с нас разбира се.(Не е препоръка разбира се за инвестиране(и губене на пари) в тия и други подобни акции на БФБ.")

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        Последните два дни само аз и "обичайните заподозрени" ли пазрувахме тук?Никой нищо не казва,за това не лошо дружество а?(Естествено не препоръка за търговия са акции на дружеството и такива на "БФБ"-то.) И четито на "Петролиерите."
        аз си държа 5те килца тука и не ги пипам.
        това е единствения холдинг
        1. почти без дългове
        2. винаги на печалба
        3. раздаващ дивидент (може и символичен)
        4. инвестиращ и развиващ пердприятията в него (доколкото кризата позволява-Фазан)
        5. не на последно-отл. мениджмънт

за да не кажете, че е реклама-историята с банката беше минус,
        независимо от обясненията. още повече, че после банката направи увеличение
        след 2 месеца и дела на холдинга намаля, което не ми се връзва като голяма далавера.
        въпреки това, ако някой може да ми даде аналогичен холдинг по показатели.
        уелкъм

Коментар

• Последните два дни само аз и "обичайните заподозрени" ли пазрувахме тук?Никой нищо не казва,за това не лошо дружество а?(Естествено не препоръка за търговия са акции на дружеството и такива на "БФБ"-то.) И четито на "Петролиерите."

Коментар

• Кой купува като луд ?

Коментар

• http://www.banker.bg/?Channel=3&Cate...Article=469386

абе тия индианци да избегват да правят конкуренция.

Коментар

• "Второто тримесечие на 2012 година показа резултати, близки до прогнозираните. Консолидираните продажби за първото полугодие на 2012 година бележат понижение със 7.57% спрямо първите първото полугодие на 2011 година. Тези резултати са в пряка зависимост от наблюдаваното свиване на икономиката в еврозоната.

През третото тримесечие очакваме продължаване на спада, но с по-ниски темпове. Процесите в икономиката са инертни, наблюдаваме тренд надолу и не изразяваме оптимизъм за бързото му обръщане. В тези условия нашите дружества ще продължат своите усилия да излязат на нови пазари – ОНД, Далечния Изток, Австралия, Канада, Америка. Съществен фактор, който оказва влияние върху подобрената конкурентоспособност на тези пазари е и повишаващия се курс на американския долар.

Независимо от продължаващата криза, 2012 година ще завърши успешно за Стара планина холд АД и дружествата от нашия портфейл. Нашите очаквания са консолидираната годишна печалба да бъде с около 10% по-ниска от 2011 година, но 1.9 пъти по-висока от печалбата през 2010 година."

Коментар

• Днес бяха обявени текущите финансови резултати (на консолидирана база) и прогнози за продажбите към 31 август 2012 г.

Консолидираните продажби за седемте месеца на 2012 година бележат понижение с 10.27% спрямо същия период на 2011 година. Прогнозата за продажбите до края на месец август 2012 година сочи спад с 11.70% спрямо осемте месеца на 2011 година.

Коментар

• Стара Планина Холдинг си остава една от най-добрите акции на БФБ .
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      .......Дано Славяново с яйцата оправят нещата , ........
                      Гаранция.
                      След като Трейс свършат с ремонта на пътя до там ......

Коментар

• Тук само негативни прогнози! Дано Славяново с яйцата оправят нещата , а и банката бе - къде без нея!
                        Last edited by tony1975; 26.08.2012, 23:48.

Коментар

• бих искал да попитам г-н Митанкин ако все още следи форума.
                          новините са свързани само с основните предприятия на холдинга.
                          а какво се случва с Българска роза - Карлово АД и Фазан?
                          има ли развитие на тези предприятия и какви са плановете?
                          и двете имат потенциал за износ, но ............
                          все пак розово масло и най-качествените чорапки в C&A преди китайските .....
                          Last edited by relatively new; 25.08.2012, 23:07.

Коментар

• RusHydro

Втората в света компания по инсталирани хидроенергетични мощности се разраства и обновява
                            http://www.rushydro.ru/press/news/18594.html

Коментар

• Малко търпение и колелото ще се завърти .

Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                              Даже бих казал КРАЙНО време е акциите на БФБ да почнат да растат
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Дано и днес да върви нагоре!

п.с. време е акциите на БФБ да почнат да растат
                                Даже бих казал КРАЙНО време е акциите на БФБ да почнат да растат

Коментар

Working...
                                X