Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеВ Велев надявам се не се е притеснил за износа на холдинга, конкретно интервюто мин седмица. то че не може да се гледа изолирано, но мисля че на Планината износа не е за Русия чак толкова, а за ЕУ.
ако се мине само със санкции за 100тина политици без реални икономически....
няма какво да се шашкаме
без ПР ама тука поне звучат коректно нещата и като питаш нещо ти отговаря НМ
във форума
успех за имащите
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеВярно,че войната е около това ниво 4,50.Днес помогнах с квото можах още на продавачите и ми стига толкова.Бая са ми бройките,а и от много понякога боли глава.(Не е препоръка за търговия с качествени акции.)
ако се мине само със санкции за 100тина политици без реални икономически....
няма какво да се шашкаме
без ПР ама тука поне звучат коректно нещата и като питаш нещо ти отговаря НМ
във форума
успех за имащите
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеми действат си хората. войната сега е около 4.5лв
оборота се подобри
тука е бавно но плавно ..без много спекулации
мисля че 6тицата си е реалистична
..особенно ако продължат да си подобряват резултатите през годината
имам си акции де
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеаз за продажба бих евентуално се замислил след 6те лв
така че не съм аз
Общите приходи са в размер на 180918 хил. лв. което е повишение от 9.04 % спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 9.82 % до 164 274 хил. лв.
Нетните приходи от продажби в края на декември са в размер на 178 862 хил.лв. и представляват 98.86 % от общите приходи. Спрямо предходния период те се увеличават с 9.09 %.
Формираната печалба на акция към края на четвърто тримесечие е 0.30 лв.
Собственият капитал на консолидирана основа към края на декември 2013г. е в размер 74 458 хил. лв., като спрямо същия период на 2012г. година се е увеличил с 6.17%.
В неконсолидирания отчет на дружеството към септември тази година бе регистрирана печалба в размер на 2 883 хил. лв."-Не че не сте го видели..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениее за 4.80 може да се обзаведе вече добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениетука се води окопна война
с артилерийски обстрел от 20ст разстояниеМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеНякой си пазарува от няколко дни, но стана голям цинцър вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениетука се води окопна война
с артилерийски обстрел от 20ст разстояние
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеСпоред мен, вече набалончва малко, но всяко мнение е относително. И знаем, какво беше направил пазара и с такива перспективни преди само 4-5 год. дружества като кдн(240 лв), тича(48 лв), чугунолеене(28), патките(48 000 лв) и т.н. ракети. а после в Космоса им се разказа играта. (пази Боже).
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеЗдрасти Capo!
Нещо да кажеш? Продаде ли на 3.47?
Аз още мисля върху четворката
"Стара планина холд" завършва 2013 г. с ръст на приходите"Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Коментар
Коментар