IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...sechie,169265/

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
      В Велев надявам се не се е притеснил за износа на холдинга, конкретно интервюто мин седмица. то че не може да се гледа изолирано, но мисля че на Планината износа не е за Русия чак толкова, а за ЕУ.
      ако се мине само със санкции за 100тина политици без реални икономически....
      няма какво да се шашкаме
      без ПР ама тука поне звучат коректно нещата и като питаш нещо ти отговаря НМ
      във форума
      успех за имащите
      Ами той холдинга е голям. М+Ц например нямат износ само в Индия иначе изнасят от единия край на света та до другия. Русия си е сериозен пазар и няма как да не се усети навсякъде. Ако щеш и индиректно, холдинга може за Германия да изнася ама немците това го влагат в изделие и като спаднат поръчките от Русия към немците, ще падне и износа за Германия респ, така че ще се усети, но не мисля че ще е критично. Не е като Русия да е 90% пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        Вярно,че войната е около това ниво 4,50.Днес помогнах с квото можах още на продавачите и ми стига толкова.Бая са ми бройките,а и от много понякога боли глава.(Не е препоръка за търговия с качествени акции.)
        В Велев надявам се не се е притеснил за износа на холдинга, конкретно интервюто мин седмица. то че не може да се гледа изолирано, но мисля че на Планината износа не е за Русия чак толкова, а за ЕУ.
        ако се мине само със санкции за 100тина политици без реални икономически....
        няма какво да се шашкаме
        без ПР ама тука поне звучат коректно нещата и като питаш нещо ти отговаря НМ
        във форума
        успех за имащите

Коментар

ми действат си хората. войната сега е около 4.5лв
          оборота се подобри
          тука е бавно но плавно ..без много спекулации
          мисля че 6тицата си е реалистична
          ..особенно ако продължат да си подобряват резултатите през годината
          имам си акции де
          Вярно,че войната е около това ниво 4,50.Днес помогнах с квото можах още на продавачите и ми стига толкова.Бая са ми бройките,а и от много понякога боли глава.(Не е препоръка за търговия с качествени акции.)

Коментар

• ми действат си хората. войната сега е около 4.5лв
            оборота се подобри
            тука е бавно но плавно ..без много спекулации
            мисля че 6тицата си е реалистична
            ..особенно ако продължат да си подобряват резултатите през годината
            имам си акции де

Коментар

аз за продажба бих евентуално се замислил след 6те лв
              така че не съм аз
              Даааа дали няма да се окажеш прав???? "Дружеството Стара планина Холд АД отчете печалба в размер на 6 294 хил. лв. в консолидирания си отчет към четвъртото тримесечие на 2013г.

Общите приходи са в размер на 180918 хил. лв. което е повишение от 9.04 % спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 9.82 % до 164 274 хил. лв.

Нетните приходи от продажби в края на декември са в размер на 178 862 хил.лв. и представляват 98.86 % от общите приходи. Спрямо предходния период те се увеличават с 9.09 %.

Формираната печалба на акция към края на четвърто тримесечие е 0.30 лв.

Собственият капитал на консолидирана основа към края на декември 2013г. е в размер 74 458 хил. лв., като спрямо същия период на 2012г. година се е увеличил с 6.17%.

В неконсолидирания отчет на дружеството към септември тази година бе регистрирана печалба в размер на 2 883 хил. лв."-Не че не сте го видели..........

Коментар

• аз за продажба бих евентуално се замислил след 6те лв
                така че не съм аз

Коментар

е за 4.80 може да се обзаведе вече добре
                  http://www.investor.bg/novini-i-anal...167870/#167870 Дааа интересна търговия тук днес,кой ги вади тия бройки?(За нищо не е препоръка,особено за търговия с такива качествени акции,като тази.)

Коментар

тука се води окопна война
                    с артилерийски обстрел от 20ст разстояние
                    Ти виж какво е при ХЕС-а, там са направо междуконтинентални ракети
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                      Някой си пазарува от няколко дни, но стана голям цинцър вече.
                      е за 4.80 може да се обзаведе вече добре

Коментар

тука се води окопна война
                        Някой си пазарува от няколко дни, но стана голям цинцър вече.

Коментар

• тука се води окопна война

Коментар

• е ако сравняваш Падките със Стара Планина.....
                            всеки си решава дали да продава. реално тук резултатите винаги са
                            стабилни. никога не се е водело ракета. просто си вършат работата
                            успех и на влезли и на излезли

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                              Според мен, вече набалончва малко, но всяко мнение е относително. И знаем, какво беше направил пазара и с такива перспективни преди само 4-5 год. дружества като кдн(240 лв), тича(48 лв), чугунолеене(28), патките(48 000 лв) и т.н. ракети. а после в Космоса им се разказа играта. (пази Боже).
                              Не е препоръка
                              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
                                Здрасти Capo!
                                Нещо да кажеш? Продаде ли на 3.47?
                                Аз още мисля върху четворката

"Стара планина холд" завършва 2013 г. с ръст на приходите
                                Шитнах всичко тук. Гледам само фундаментите. Не се наемам да правя прогнози.
                                "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

Working...
                                X