Да извадя по-начело темата... последните два дни пробихме върха от 2007-ма, та даже го отвяхме! Такова рали не бях виждал тук много отдавна, не че няма защо де. На имащите честито!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Поздравления за дивидента, но този холдинг ми прилича на депозит на 5 %... Никакво развитие покупки / продажби, мащабни нвестициии... Отчетите последните поне 5 години са като близнаци на едно и също ниво без някакви перспективи за промяна...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Поздравления за дивидента, но този холдинг ми прилича на депозит на 5 %... Никакво развитие покупки / продажби, мащабни нвестициии... Отчетите последните поне 5 години са като близнаци на едно и също ниво без някакви перспективи за промяна...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Г-н Митанкин имаше предвид, че точката теоретично може и да бъде отхвърлена на ОС.
Голямата новина тук е, че има увеличение на дивидентите и в трите дружества в ковид година. С Васил Велев не виждаме по един и същи начин света идеологически, но що се отнася до капиталовия пазар групата е безупречна. Засега за мен това увеличение е най-важната новина за 2021 г. и първи наистина оптимистичен сигнал за БФБ. Жалко, че листнатите дружества с подобно отношение към пазара са обидно малко. Показателно за отношението към миноритарното участие е и работата на г-н Митанкин.
Поздравления на имащите. Със здраве да си ползвате или реинвестирате евентуалния дивидент.
Last edited by p_trade; 12.04.2021, 17:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение-50 000 бр. - това на Алианц ли бяха? Инта...?
Тези са превалутирани отдавна, вече ги забравих и не ми влизат в полезрението
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Г-н Митанкин имаше предвид, че точката теоретично може и да бъде отхвърлена на ОС.
Голямата новина тук е, че има увеличение на дивидентите и в трите дружества в ковид година. С Васил Велев не виждаме по един и същи начин света идеологически, но що се отнася до капиталовия пазар групата е безупречна. Засега за мен това увеличение е най-важната новина за 2021 г. и първи наистина оптимистичен сигнал за БФБ. Жалко, че листнатите дружества с подобно отношение към пазара са обидно малко. Показателно за отношението към миноритарното участие е и работата на г-н Митанкин.
Поздравления на имащите. Със здраве да си ползвате или реинвестирате евентуалния дивидент.
Дааа, свикнал съм вече с неразбирането ми във форума(вродена "стилистика"-какво да се прави).
Още вчера почти едновременно с качването на забележката му, аз вкарах поправката, колкото до днешната ми "шега", то тя е по повод правилните ми очаквания още от Q3 за обявените днес предложения, въпреки че личните ми действия относно пренастройване на портфейла са далече по различни, но и по успешни до момента.
Тк че има самоирония и задоволство, също както в пазара;- винаги са валидни и двете посоки, а печели този заложил на третата
Важно е да знаем къде стъпваме!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАйде сега ,- не съм бил точен...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАйде сега ,- не съм бил точен...
-"Стара планина Холд АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета13:07
Ръководството на Стара планина холд АД предлага на съветите на директорите на предприятията от групата на холдинга Общите събрания на акционерите да разпределят част от печалбата на дружествата за 2020 година под формата на дивидент: Стара планина холд АД, 5 162 755 лева (0.249 лв. на акция). М+С Хидравлик АД, 11 829 960 лева (0.30 лв. на акция). Хидравлични елементи и системи АД, 4 730 376 лева (0.26 лв. на акция)."
Коментар
-
Айде сега ,- не съм бил точен...
-"Стара планина Холд АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета13:07
Ръководството на Стара планина холд АД предлага на съветите на директорите на предприятията от групата на холдинга Общите събрания на акционерите да разпределят част от печалбата на дружествата за 2020 година под формата на дивидент: Стара планина холд АД, 5 162 755 лева (0.249 лв. на акция). М+С Хидравлик АД, 11 829 960 лева (0.30 лв. на акция). Хидравлични елементи и системи АД, 4 730 376 лева (0.26 лв. на акция)."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николай МитанкинИнта, пропуснал си един важен текст, който е към звездичката: * Ако има решение на Общото събрание на акционерите.
Не мога да се въздържа!
-За ДИВИДЕНТА;- той тук и в дъщерните е като Въздуха, Слънцето и Водата - константа тк да се каже!
еДВА ЛИ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА ще да е "за първи път" без...Last edited by inta53; 17.03.2021, 14:29.
Коментар
-
КАЛЕНДАР НА КОРПОРАТИВНИТЕ СЪБИТИЯ през 2021 година
➢ Заседание на Съвета на директорите за приемане на годишния финансов отчет. до 10.03.2021
➢ Заседание на Съвета на директорите за свикване на редовно годишно общо събрание на акционерите. до 19.03.2021
➢ Публикуване на поканата и писмените материали по дневния ред на общото събрание.
➢ Представяне на поканата за свикване на редовно годишно общо събрание в Търговския регистър. до 19.03.2021
➢ Начална дата за изплащане на дивидент*и за 2020 г. 12.07.2021
пп. цитатите са извадка от календара и е наложително да цитирам и последната Звездичка от него;
-"* Ако има решение на Общото събрание на акционерите."Last edited by inta53; 17.03.2021, 14:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ventzi_ds Разгледай мнение
Благодаря!Надявах се надолу да щипна ,но не ме огря,здраве да е!
- 1 like
Коментар
Коментар