Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И какво по различно има в отчетите им, те от години са добри ! Сигурен съм, че причината е друга, не е нито в случващото се навън, нито в отчетите ! Ако следиш цената на акцията, ще си наясно, че такива ръстове не е имала до сега в рамките на само няколко дни !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
Явно не си наясно много с хидравличния сектор и новините около него. Ами касаеше холдинга, чрез дружествата, които са част от портфейла - МЦХ и ХЕС. Даже имаше и разследване на Европейската комисия по сделката между Данафос и Ийтън. Нали не мислиш, че това не се отрази на supply chain-a? Ако не мислиш, пак ще се върна на предишния коментар - виж им отчетите и погледни колко са нараснали приходите им от продажби. Отделно възстановяването на икономиката от Ковид и т.н. и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тук май се пробват да станат по-чиста акция от халтурко - битката се очертава да е епична! Като се замисля, май ми беше на второ място в прогнозите за ръст през 2021 - просто вярвах, че балонерите ще я надуят, ама чак пък до тези нива. Сега очаквам да се появи и Батя и да каже, че е купил 200 000 акции на 5 лева, когато балъците са бляли и са слушали Грую
От прочетеното из форума, съм на мнение, че той не се колебае толкова, даже почти никак, ако види подцененост.
Друг е въпросът, че тук според мен не го инетресува много, заради очаквана по-ниска доходност спрямо там където е наистина инвестирал. Ама вижте кой акции дръжи, - всички са с по 200-300% ръст за година!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеТук не балон, ами дирижабъл надувате, май!
Напомня ми на ХДПАТ едно време. За по-новите - акциите му бяха стигнали до 48 000 лв за бройка...
Не е балон, спрямо натрупания кеш(водещ се по депозити), а защо го трупаха след като повечето им дружества са си добре парично обеспечени,- това не знам!
Имат си и дялове в банка и застраховател, но над 45милки кеш незнам за какво и на кого е нужен, макар че половината е по дъщерни и асоциирани!
-имам си по дъщерно, но тук не желаех да държа и пренасочих успешно сравнено дори със сегашните нива, какво предстои- гадая м/у два варанта все ще са добри.
Коментар
-
И как тази сделка касае холдинга ? Човек ако търси причини за нещо винаги може да намери ! Сделки във фармацевтичния сектор се сключват постоянно, но не виждам това да касае цените на акциите на Софарма примерно ! Вярно е, че трябва да се мисли преди да се пише !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
На основание резултати и бъдещи очаквания. Отделно имаше масивна сделка с Данфос и конкуренти. Отвори финансовите отчети, посмятай, поинтересувай се и помисли преди да пишеш
- 1 like
Коментар
-
И на какво основание ? Май пак се готви нещо, което ние дребните риби не знаем ! Да не се готви някой през холдинга да се добере до щерките !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
И на какво основание ? Май пак се готви нещо, което ние дребните риби не знаем ! Да не се готви някой през холдинга да се добере до щерките !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои!
Коментар
Коментар