IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    Поздравления за холдинга, вярно е бетон ! А сега и с този рекорден дивидент направо избиват рибата ! Преди време избягах от него заради ниския дивидент, но пък за сметка на това държа яко от не знам колко години щерките Съжалявам даже, че не влезнах още по сериозно, ама пусти му страх и стремеж да диверсифицираме/нали така било по учебник/. Сега се чудя с какъв акъл държах с години разни еврохолди, зърнени и т.н. шитове

- С това "държане" "здраво" си се изпържил ! Сянка ти е трябвала...

Коментар

• Поздравления за холдинга, вярно е бетон ! А сега и с този рекорден дивидент направо избиват рибата ! Преди време избягах от него заради ниския дивидент, но пък за сметка на това държа яко от не знам колко години щерките Съжалявам даже, че не влезнах още по сериозно, ама пусти му страх и стремеж да диверсифицираме/нали така било по учебник/. Сега се чудя с какъв акъл държах с години разни еврохолди, зърнени и т.н. шитове

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Браво на холдинга !

Преди доста време се разочаровах от увеличението на капитала при ХЕС и продадох на добра печалба..Напълно се потвърди приказката, че когато печелиш, не знаеш какво губиш...
        След това купих Елхим и пак се ядосах, че вкараха 10 млн в банката си.... и ги забравих, заебах и не съжалявам....

Започвам да си мисля да продам на загуба един колос на БФБ и да взема нещо дребно, но сигурно....
        Все повече ми харесва отношението на този холдинг, към дребните акционери...
        Направиха си далаверата, но не забравят инвеститорите. Малко но редовно !
        Какво му трябва на човек...?

С уважение и пожелание за успех !
        Кой колос си решил да кашираш чичо - да не е флагмана !? Сакън недей - влачи се той като тежка гемия и с тежката котва оре из дъното )) Ако водата се оттегли направо ще може да се сее ))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Никога не съм се съмнявал в този холдинг, досега са бетон, а тогава беше за да подкрепят банката си, комай

Коментар

• Браво на холдинга !

Преди доста време се разочаровах от увеличението на капитала при ХЕС и продадох на добра печалба..Напълно се потвърди приказката, че когато печелиш, не знаеш какво губиш...
            След това купих Елхим и пак се ядосах, че вкараха 10 млн в банката си.... и ги забравих, заебах и не съжалявам....

Започвам да си мисля да продам на загуба един колос на БФБ и да взема нещо дребно, но сигурно....
            Все повече ми харесва отношението на този холдинг, към дребните акционери...
            Направиха си далаверата, но не забравят инвеститорите. Малко но редовно !
            Какво му трябва на човек...?

С уважение и пожелание за успех !

Коментар

• Браво.

Коментар

• В колкото повече компании е стара планина е по добре всички дават дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
                  И нов рекорден дивидент!
                  http://www.sphold.com/novini/21-2016...za-2015-godina
                  Уха! А преди няколко години даваха само по 1 ст-инка. Сега двойно на миналата година.
                  Стабилна група!!!

Коментар

• Нов облик на сайта

http://www.infostock.bg/infostock/co...s-obnoven-sajt

Коментар

• продажби

http://x3news.com/download/?id=299819
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        е пошегувах се де!
                        той е готин и не ми се връзва, знам го!
                        и ми е обещал кафе да пием в офиса на планината
                        Еее, и тук се уреди с кафето- явно графика ти в София бързо се запълва

Коментар

Не издържах да гледам цялото интервю. Водещата вместо да остави да говори госта се обясняваше повече от него.

Това ми прави впечатление и при други журналисти от медията.

Препоръка е!

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                            Тони, г-н Митанкин направи една много правдива оценка за състоянието на дружествата в холдинга и евентуалното ниво на приключване на годината.Може би по-ценното в изложението му беше условията - вътрешни и външни, в които работят МСН и HES.
                            Що се отнася до внуците му, не сме ние тези, които да дават акъл на този умен и коректен човек.
                            Поздрави и успех в инвестициите
                            е пошегувах се де!
                            той е готин и не ми се връзва, знам го!
                            и ми е обещал кафе да пием в офиса на планината

Коментар

• Стара планина

Коментар

яко реклама на асет иншурънс тия дни!
                                търсим пазарен дял май?
                                я г-н Митанкин да направи една застраховка на внучетата
                                Тони, г-н Митанкин направи една много правдива оценка за състоянието на дружествата в холдинга и евентуалното ниво на приключване на годината.Може би по-ценното в изложението му беше условията - вътрешни и външни, в които работят МСН и HES.
                                Що се отнася до внуците му, не сме ние тези, които да дават акъл на този умен и коректен човек.
                                Поздрави и успех в инвестициите

Коментар

Working...
                                X